Neke FRAJEROVE kučke...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Welcome. Takvi nam trebaju.
Ajmo sad, UBI UBI ANTI-SCHUovce.
TAKUMI
Bog ih je vec ubio, dosta im je...
Ajde ne kenjaj.
Odgovorili smo ti na to sto puta. A i razumijes se u formulu ka Marica u krivi, pa je zalud raspravljat...
na koje, za zadnju trku? aaahhaaaaa
sto se tice tvog poznavanja formule, pa dokazujes ga iz dana u dan kad pricas kako jedna djedurina objasnjava svima, a zavrsi 13. trku
a to su mu svi rekli, i Ross i ostaliZnaci toliko je LOSH sad, da ga ni Sauber shugavi nece
![]()
(nečitko)
ok, zavrsio je 13 i to mu je najslabije mjesto ove sezone od svih zavrsenih trka i na to se vise ne bi vracao...
Nije bitno za koga navijas u F1 al svi koji znaju nesto o F1 postuju Shumija (mislim da je glupo objasnjavati zasto) pa tako i ja...
mislim da me ti nisi dobro razumio...ja kazem da rezultati koje shumi sad ima i ako gledas trke, kako vozi, mislim da je to jako dobro za nekog ko ima 43god...ako ti mislis da nije bitno da li vozac F1 ima 43 ili 23 onda je suvisan svaki komentar...
Ovo sto govoris sto je priznao da je njegova krivica??? pa sta si mislio da ce da krivi tim (njemac u njemackom timu, teskoa i moguce da ce u tom timu ostati da radi)
a e, ne bi se vi vracali na 13. mjesta, to se ignorise
a s obzirom da vazda nesto krivi, nek krivi i tim. Ili najpametnije: nek cuti. Jos pametnije: nije se ni trebao vracat iz peKsije. Pricat o necijim postignucima u zadnje vrijeme, a najbolje sto je postigao za TRI godine je jedno trece mjesto, pffff... Ako cu ga postovat, postovacu ga zbog onoga sto je radio prije 10 god, a ne zbog prdnjave od vozaca kakav je trenutno. I Jackie Stewart jos vozi, ali sa ostalim penzionerima, ne pleka se dje mu nije mjesto...
(nečitko)
dobar si ti...
Ti si jedini koji misli tako...
Ali mislim da se salis.
TAKUMI
hahaha a vidim da ne treba dalje u raspravu da ulazim![]()
jesi ti baka sa cetinja?![]()
nisam, PG
Izgledas mi k'o da si iz Cetinja...
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Baka, welcome.
Hejteri su i onako pri kraju, sad su gotovi.
Nego, prvo test.
Dje je ovo, kad je ovo, i da li je ovo SVETA slika ??
Monza 1994...?
Svaka NJEGOVA je SVETA!
TAKUMI
1994 jeste ali nije Monza
opaaa, ovo je bilo fabia ispod pojasa :onthego:
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks