View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo gledam Amkar i Terek.... Novakovic igra kao stoper i to odlican do sada.
    Evo jos jedna opcia u odbrani.
    Last edited by xxxx007; 21-10-12 at 10:38.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Damjanovic dva gola danas!
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sramota je da se profesionalni sportista ovako unisti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Učinak naših internacionalaca proteklog vikenda (19.10. - 21.10.)

Portal Cg fudbal i ovog poneđeljka donosi učinak naših internacionalaca u fudbalskim ligama širom svijeta.

ALBANIJA
    Miroslav Vujadinović (Vlaznija) – Primio dva gola na gostovanju Tomori Beratu. Vlaznija je vodila 2-0 ali je dozvolila domaćinu da iščupa bod, meč je završen 2-2.
    Ivan Delić (Vlaznija) – Odigrao prvo poluvrijeme protiv Tomori Berata.
    Blažo Rajović (Fljamurtari) – Igrao svih 90 minuta na gostovanju Besi. Njegov tim poražen 1-0.
    Petar Vukčević (Fljamurtari) – Zamijenjen u 61.minutu meča protiv Bese.

AUSTRIJA
    Nikola Vujadinović (Šturm Grac) – Odbrana Šturma na čelu sa Vujadinovićem besprekornom obavila posao protiv Materzburga. Šturm ipak nije došao do pobjede jer napadači nisu uspjeli da postignu gol, pa je meč okončan bez pogodaka.

BELGIJA
    Mijuško Bojović (Šarloa) – Šarloa i pored toga što je od 35.minuta igrala sa igračem manje osvojila sva tri boda na gostovanju Lirsu. Bojović standardno dobar, dobio žuti karton u 40.minutu.
    Petar Bojović (Virton) – Virton nezaustavljiv ove sezone, nakon 11 kola i dalje bez poraza. Ovoga puta savladan Grimbergen 3-2. Iskusni Petar Bojović igrao svih 90 minuta.

HRVATSKA
    Ivan Vuković (Hajduk Split) – Odigrao cio meč protiv Istre. Hajduk ponovo neprijatno iznenadio svoje navijače porazom od 0-1.

KIPAR
    Savo Pavićević (Omonija) – U derbiju kola Anortozis na svom terenu pobijedio Omoniju sa 2-0. Naš reprezentativac igrao cio meč.

FRANCUSKA
    Marko Baša (Lil) – Donio bod Lilu na gostovanju Bordou. Postigao gol u sudijskoj nadokandi, meč završen 1-1.

NJEMAČKA
    Miloš Mandić (Obernojland) – Primio dva gola na gostavanju Libeku. Obernojland nastavio sa serijom poraza.

MAĐARSKA
    Mladen Božović (Videoton) – Tri puta savladan u porazu od MTK. Videoton izgubio sa 3-2.

ITALIJA
    Stevan Jovetić (Fiorentina) - Bez značajnijeg učinka za 90 minuta igre protiv Kijeva. Fiorentina uzela bod odigravši 1-1 na „Bentegodiju“.

IZRAEL
    Vladimir Gluščević (Hapoel Haifa) – Odigrao 70 minuta protiv Hapoel Ber Ševe. Utakmica završena bez golova.
    Stefan Denković (Hapoel Haifa) – Na terenu proveo svih 90 minuta.

IRAN
    Radomir Đalović (Sepahan) – Zamijenjen u 68.minutu na gostovanju Sabi. Ekipa Cica Kranjčara i pored remija 1-1 zadržala čelnu poziciju.

KAZAHSTAN
    Damir Kojašević (Astana) – Zamijenjen u 90.minutu. Astana na svom terenu savladala Žetisu 1-0.

JUŽNA KOREA
    Dejan Damjanović (Seul) – Sa dva gola donio pobjedu Seulu na gostovanju Jeju Junajtedu.

KUVAJT
    Srđan Radonjić (Kazma) – Zamijenjen u 80.minutu. Kazma savladala na gostovanju Al Džahru sa 4-1.
    Nikola Vukčević (Kazma) – Sjajan u pobjedi Kazme, igrao cio meč.

MOLDAVIJA
    Miloš Krkotić (Dačija) – Pogotkom sa bijele tačke u 56.minutu donio bod Dačiji na gostovanju Zimbruu.

POLJSKA
    Vladimir Boljević (Krakovija) – Ponovo strijelac za Krakoviju koja je savladala Flotu na gosotvanju sa 2-1.
    Velimir Lončar (Lehija Tomazov) – Stardan u ekipi Lehije iz Tomazova koja je pobijedila na svom terenu Omegu sa 1-0.

RUMUNIJA
    Branko Grahovac (Ocelul) – Zbog povrede napustio igru u 38.minutu. Ocelul slavio na svom terenu protiv Astre 2-1.

RUSIJA
    Nikola Drinčić (Krasnodar) – Pogotkom u 80.minutu potvrdio pobjedu protiv Alanije. Krasnodar slavio sa 2-0.
    Mitar Novaković (Amkar) – Amkar poražen kod kuće od Tereka 0-1. Novaković igrao svih 90 minuta.

SRBIJA
    Marko Vešović (Crvena Zvezda) – Zamijenio Mikića u 46.minutu na meču protiv BSK-a.
    Filip Kasalica (Crvena Zvezda) – Odigrao cio meč protiv BSK Borče koji su crveno-bijeli dobili sa 7-2.
    Nikola Čelebić (BSK Borča) – Igrao svih 90 minuta na gostovanju Crvenoj Zvezdi.
    Dražen Anđušić (BSK Borča) - Zamijenio Savkovića u 46.minutu.
    Dejan Ognjanović (Smederevo) – Smedervo nasttavilo sa očajnim partijama. Ognjanović igrao cio meč. Zaradio žuti karton.
    Vladan Adžić (OFK Beograd) – Standardan u odbrani romantičara. Odigrao odličan meč na gostovanju Novom Pazaru. Meč završen bez golova.
    Petar Grbić (OFK Beograd) – Iz igre izašao u 58.minutu. Zaradio žuti karton u 50.minutu.
    Nemanja Nikolić (OFK Beograd) – Nezamjenljiv u veznom redu OFK Beograda, odigrao svih 90 minuta u Novom Pazaru.
    Risto Lakić (Čukarički) – Igrao svih 90 minuta u remiju protiv Metalca 0-0.
    Jovan Vučinić (Čukarički) – Izašao iz igre u 68.minutu, bez zapaženijeg učinka.
    Marko Mugoša (Borac Čačak) – U igru ušao u 55.minutu. Čačani izgubili od Mladenovca na gostovanju 0-1.
    Igor Zonjić (Teleoptik) – Teleoptik potopljen u Inđiji 1-4. Zonjić igrao cio meč.
    Marko Janković (Teleoptik) – Ušao u igru u 50.minutu kad je već bilo 0-3 za Inđiju.
    Radisav Sekulić (Bežanija) – Zamijenjen 20 minuta prije kraja meča. Bežanija odigrala 1-1 protiv Kolubare.

SAD
    Branko Bošković (DC Junajted) – Ušao u igru u 87.minutu. Njegov tim popbijedio ekipu Kolumbusa sa 3-2.

ŠVAJCARSKA
    Asmir Kajević (Cirih) Odigrao posljednjih 13 minuta na gostovanju Lozani. Cirih slavio sa 2-0.

TURSKA
    Ivan Kecojević (Gaziantepspor) – Još jednom pružio odličnu partiju u dresu Gaziantepspora koji je remizirao 0-0 protiv Akhisara.

UKRAJINA

Mirko Raičević (Zakarpatija) – Pogotkom u 45.minutu donio važan bod svom timu na gostaovanju Karpatima.
    Milan Purović (Metalurg Zaporožje) – Još jedna očajna utakmica za Metalurg koji je poražen 5-0 na gostovanju Vorskli. Purović odigrao cijelo drugo poluvrijeme, očajno kao i cijela ekipa.

UZBEKISTAN
    Bojan Kalević (Metalurg) – Igrao posljednjih 25 minuta u pobjedi od 4-0 nad Šortanom.

http://www.cdm.me/sport/fudbal/ucina...enda-1910-2110

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nisam znao da nas ima ovoliko po inostranstvu

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

E sta radi Stefan...
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Radi to što radi od kad zna za sebe.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

damjanović u koreji ko piksi u japanu
    heisenberg says relax

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Giljen: Cilj Evropa, želja crnogorski dres

Vladan Giljen
    već dvije godine bilježi sjajne partije na golu portugalskog Nasionala iz Madeire. Prošle sezone sa svojim timom je zauzeo sedmo mjesto, a ove godine i pored lošeg starta žele da odu i korak dalje. Talentovani Nikšićanin plijeni svojim odbranama i u prvih šest kola je apsolutno najbolji igrač svog tima. Za naš portal je govorio o očekivanjima u sezoni koja je pred njim.

- Postao si prvi golman Nasionala, u prvih šest kola se niste proslavili. Prema izvještajima iz Portugala najbolji si igrač Nasionala. Kako si zadovoljan svojim partijama i igrama kluba?
    Loše smo startovali u prvih šest kola. Ja sam prva dva meča propustio zbog povrede, ali sam se nakon toga vratio i standardan sam. Imali smo težak raspored na startu što je donekle doprinjelo situaciji u kojoj se sada nalazimo. Nadam se da ćemo već od sljedeće nedjelje i duela protiv Rio Avea početi sa pobjedama. Želimo da se što prije vratimo u gornji dio tabele.
    - Koje su ambicije kluba u ovoj sezoni?
    Cilj je izlazak u Evropu. Mislim da imamo najbolji tim nakon neprikosnovenih Porta, Benfike, Brage i Sportinga. Liga je veoma teška, ima mnogo ozbiljnih klubova. Smatram da imamo kvalitet da se upustimo u borbu za petu poziciju čime bi ispunili cilj, a to je izlazak na evro scenu.
    - S obzirom da odlično braniš ove godine da li si očekivao poziv u reprezentaciju? Da li se nadaš pozivu selektora Brnovića?
    Iskren da budem očekivao sam da dobijem poziv, mislim da sam ga zaslužio. Na meni je da nastavim sa dobrim igrama, da vrijedno treniram. Crnogorski dres mi je velika želja i nadam se da će jednog dana stići poziv da zaigram za svoju zemlju – rekao je Giljen na kraju.

http://cg-fudbal.com/giljen-cilj-evr...nogorski-dres/

Mijuško Bojović - novi vođa Šarlroe

Savladan je veliki rival u borbi za opstanak, a pobjeda Šarlroe nad Lirsom ostaće u lijepom sjećanju Mijušku Bojoviću - defanzivac popularnih “zebri” je utakmicu završio sa kapitenskom trakom na ruci.
    Nekadašnjeg mladog reprezentativca navijači su davno zavoljeli, saigraci takođe, a respekt prema Mijušku gaji i trener Janik Ferera koji mu je dao kapitensku traku.

“Velika je cast biti kapiten u drugoj državi, te ligi kao što je belgijska. Drago mi je što me igraci i strucni štab cijene. Za sada ide sve po planu, zadovoljan sam svojim igrama. Iz nedjelje u nedjelju je sve bolje i vjerujem da ću zadržati kontinuitet kvalitetnih partija”, rekao nam je juče Bojović.

Nakon trijumfa protiv Lirsa, Šarlroa je dokazali svima da ima potencijal potreban da se ostane u eliti. “Ostvarili smo veliku pobjedu u najboljem trenutku. Izdigli smo se iz mini krize, a tri boda još više dobijaju na značaju, jer smo pobijedili direktnog rivala za opstanak. Međutim, ima još dosta da se igra do kraja sezone”, stoji na zemlji Bojović, koji je protiv Lirsa odigrao još jednu dobru utakmicu.

Na kraju - reprezentacija. Selektor Branko Brnović ima ritual - na svakom okupljanju se nađe neko novo ime sa njegovog šireg spiska. Bojović ima minutažu, igra u kvalitetnoj ligi, a 16. novembra dolazi San Marino.
    “Nadam se da ce doći moja šansa u A selekciji. Vjerujem da me selektor prati. Na meni je da nastavim da radim dobro, pa se nadam da ce poziv doći”, riječi su Mijuška Bojovića.

http://issuu.com/dnevne-novine/docs/...10./1#download
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shto se deshava sa Bakicem, any update?
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Shto se deshava sa Bakicem, any update?
    Polako napreduje. U početku je trenirao odvojeno, pa onda malo igrao za primaveru. Zatim je prekomandovan u prvi tim i odigrao par pripremnih utakmica, s tim što nije bio u protokolu prvi meč. Na ovom posljednjem je konačno bio u 20 igrača koji su konkurisali za klupu, ali nije bio na klupi. Uglavnom, mic po mic, a li iz Torina rekoše da ozbiljno računaju na njega u budućnosti.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Polako napreduje. U početku je trenirao odvojeno, pa onda malo igrao za primaveru. Zatim je prekomandovan u prvi tim i odigrao par pripremnih utakmica, s tim što nije bio u protokolu prvi meč. Na ovom posljednjem je konačno bio u 20 igrača koji su konkurisali za klupu, ali nije bio na klupi. Uglavnom, mic po mic, a li iz Torina rekoše da ozbiljno računaju na njega u budućnosti.
    Odlicno, odlicno. Nisam ni ocekivao chudo odmah na pocetku. Bitno je samo da nabije fizicku spremu na vrijeme i kvalitetno, jer ce inace imati problem sa povredama ili prosto nece moci da izdrzi tempo.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Na ovom posljednjem je konačno bio u 20 igrača koji su konkurisali za klupu, ali nije bio na klupi.
    Ipak je bio na klupi, ali nije ulazio u igru. Polako, dobit ce i on svojih 5 minuta.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

sto je sa Djordjevicom i njegovom povredo, ne procitah nidje nista da se oporavio i sl
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Valjda je najavljen na klupi danas.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Celjust View Post
    Valjda je najavljen na klupi danas.
    Nema ga ni na klupi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Nema ga ni na klupi.
    Evo vidim sad. Onda je ili povrijedjen ili trenutno nema mjesta za njega.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

prije da nema mjesta nego da je povrijedjen posto nidje ne mogu naci da ima povredu.
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Mojes želi Bećiraja

Kako prenose engleski mediji, premijerligaš Everton je zainteresovan za crnogorskog reprezentativca Fatosa Bećiraja. Bećiraju ugovor sa Dinamom ističe 2015.godine, ali kako trenutno nije u prvom planu trenera Čačića sve su češće glasine o tome da će on napustiti Zagreb.
    Menadžer Evertona Dejvid Mojes želi da već u januaru dovede Bećiraja i napravi tandem Jelavić-Bećiraj. Konkureciju će imati u Bazelu koji je, navodno, takođe zainteresovan za našeg napadača.
    Da li će Bećiraj promijeniti modro-plavi dres kraljevsko-plavim znaće se uskoro.

http://cg-fudbal.com/mojes-zeli-beciraja/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Uh dako prodje tamo ne bi me srecnijeg bilo To je zivotinjica kakvu ocima gledao nijesam ,mislim da bi mu odgovarala Engleska

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh i ja ga obožavam..Samo malo sa "mozgom" više da igra..Da iskoristi tu gradju brzinu i snagu..Jer je bikan samo takav.Nemoš ga gurnut No bi i tamo grija' klupu,ali imam osjećaj ako ode,da će ga posrećit da uvali nekoliko golova..Svakako mu je bolje no ovamo.Čuš

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

neka ide nedje dje ce da igra a ne d agrije klupu. bolje u bazel ako moze bit standardan.
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

http://www.sportske.net/vest/medjuna...ea-101309.html evo ovaj blawor iz srbije najawljuje da ce sa sawicom igrati tandem stopera protiv lacija

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Evo ga Kasalica opet se maklja, a protivnički igrač dobi crveni.
    Imao sam ogromna očekivanja od ovog momka, i imam još uvijek ali neko bi morao da poradi s njim na psihičkom planu.
    Mnogo je lud i impulsivan.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    1,694
    Thanks Thanks Received 
    1,263
    Thanked in
    842 Posts

Djodjevic usao u 66 minut i dobise

Page 1174 of 2251 FirstFirst ... 17467410741124116411701171117211731174117511761177117811841224127416742174 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)