Ajde reci mi to tvoje iskustvo, presao si sa nekim 1.9 tdi 500 000km?
Pazi, ti mi pricas rekla kazala a ja ti pricam iz iskustva. I ko je tu pobjednik?
TAKUMI
Ajde reci mi to tvoje iskustvo, presao si sa nekim 1.9 tdi 500 000km?
ja bih uvijek uzeo prije pasata jes da je honda kvalitetna i sve to stoji ali je
2 god mladji pasat
jeftinija registracija
servis je tu nedje sa cijenom za oba
i na kraju ako odluci da ga proda posle godinu dvije uvijek ce prije pasata prodat ili zamijenita ...
Koliko je servis za pasata? Za Accorda je 120e-140e svakih 10.000km u ovlasceni servis.
Originally Posted by Nk-001
ja sam cuo da si pasati imali problema sa diznama u modelima od 2006-2007 , kontam da su to promenili u modelu 2010
Problema sa diznama imaju svi, ja sam servisirao nekoliko (imam i dokaz)
TDI motori su blago receno uzas. Bucni, trose vise od konkurencije, problema imaju, ne kao francuzi ali imaju, nemirni i td.
Onaj koji daje pare za Passata a ne kupuje Hondu je, po meni, tenkre.
Kakva crna registracija? Pa jedan zamajac sa setom kvacila ti je oko 700 eura, a ja ne znam ko je vozio 1.9 TDI ili 2.0 preko 60 000 a da nije morao da zamijeni to. Znam neke kojima je to riknulo 2 puta/10 000 km, novo auto. Jbg, mozete lupat koliko god hocete ali to su cinjenice, nekima se svidjaju a nekima ne.
TAKUMI
passat je smece
Kakav je motor 1.4 TDI, sa 3 cilindra, 75ks koji se ugradjuje u pola, ibizu ...? Koliko prelazi km, prednosti i mane...? Gledao sam jednu ibizu 2004 sa tim motorom.
HAHAHAHA ima li ijedno da za vas nije smece daj recite nam sto vi to vozite kakvi su to aviJoni...
Jedan od najgorih motora ever.
TAKUMI
Hah, nije problem sto ima 3 cilindra. I Toyotin 1.0 ima 3 cilindra ali je odlican, radi i cuje se kao cetvorocilindras.
Ovaj je pravi uzas. Znam kad su ovi iz Auto Kluba testirali Pola 1.4...na 100 000 je morala generalka.
Isto tako su testirali Golfa sa 2.0 140 KS. Na 75 000 novi motor.
TAKUMI
TDI najbolji motor ikad...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sjebacu ti telefon!
TAKUMI
Hahaha TDS kod BMW totalni promasaj ikad
Edit: 1.9 JTD jedini motor koji je bolji od TDI
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
TDS jeste promasaj, Audijev 2.5 TDI je totalni promasaj...
Mercedesovi petocilindrasi i sesticilindrasi su jebeni nedoder.
TAKUMI
Znači čuveni motor TDI je najgori motor ikad po forumašima...
Dobro je da se oni ne pitaju, folcika bi davno bankrotirala...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
Kako moze Folcika da bankrotuje kad jednu jebenu diznu prodaju 600 eura? Kako moze da bankrotuju dileri kad dizne i pumpa za 3.0 TDI motor BEZ ruka kostaju 6200 eura?
TAKUMI
Ogromna prodaja, gdje?
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks