Vala Milan nista nije gori no Inter prosle godine...
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Vala Milan nista nije gori no Inter prosle godine...
Evo Bolonji nije priznat cist go!
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Lagano dobit Fiorentinu ne može niko osim ukoliko se ne desi neki pad u igri uzrokovan ostavljanjem na klupu igrača koji fenomenalno igraju fudbal ... to su Hamdui i Savić jer koliko vidim jedino oni imaju problem prvog tima mada rukovodstvo kluba gomila napadače jer im dolazi Lisandro u januarski rok ... danas očekujem pobjedu i onda sa Laciom bitka za Evropu jer to moraju pobijedit kako znaju i umiju![]()
deuscroix
http://www.sportske.net/vest/medjuna...le-100582.html
ima li kraja ciganluku (izvinjavam se romskoj populaciji) ovih ljudi?
pored toga sto Mazari tvrdi da su bili bolji cijeli mec...
Vala zaisto! Pih,tačno ka da sam u svlačionici Titeksa..Isto.
Čisto da znate,skroz je zabavno navijat za ovogodišnji Milan.
Satreš se od alkohola kad se dobije Sijena kući,bodu u gostima protiv Parme se raduješ koliko i obnaženoj Liv Tyler na tvom krevetu,a 30 minuta koje Pato odigra a da mu ne iskoči zglob/koljeno/dobije upalu slijepog crijeva/pogodi ga raketa Hamasa prepričavaš unucima.Ozbiljno,nije to loše.
Još kad bi umjesto Alegrijeve riblje face za trenera došao Rowan Atkinson ili tako neko,tek bi to bio ugođaj.Ono,učinak bi bio isti,ali bi makar bilo zabavnije pratit konferencije za novinare.
Last edited by Need2rock; 21-10-12 at 14:38.
Raise my hammer,take my aim
Vjeruj mi, krenuce i nas kad tad. Ovi crni dani moraju da prodju.
Da si okružen tonama narkotika,manekenki i alkohola nebi ti ovi dani nimalo bili crni.A zamisli,predsjednik Milana se nalazi u baš takvoj situaciji.Sve je to relativno.
U prevodu - dok Silvio ne proda klub,ili ne prestane da mu se diže (što zvuči malo vjerovatno,uzimajući u obzir da se radi o perverznom Italijanu),nemaš se čemu nadat.
Raise my hammer,take my aim
http://www.b92.net/sport/fudbal/vest...&nav_id=653690
Je li moguce da ovakvi primati jos uvijek imaju pristup stadionima?
Deserve's got nothing to do with it.
Mamma mia koje sanse za Inter ali i dalje 1:0, mora da se strepi do kraja.
Kakva je utakmica Kjevo Fiorentina stvarno za nevjerovat ... u prvo poluvrijeme dosta dobar fudbal što se tiče presinga a u drugo kad su se igrači Kjeva iscijedili potpuno ovi "tehničari" Fiorentine previše komplikuju i ne bi me začudilo da se ovako završi ... tuga i jad ...
deuscroix
Fiorentina...10. mjesto je njima plafon, opet ponavljam![]()
Inter kući konačno nije primio gol. Sad su se izjednačili na tabeli sa Laciom, bod manje od Napolija i četiri manje od Juventusa.
Kasano se isplaćuje samo tako za sad, ja i dalje ne vjerujem da im je ACM dao još 7 miliona € kao bonus za Pacinija. Al viđećemo kako će Kasano da se ponaša kad ne bude išlo dobro... milo mi je zbog Palasija, njega treba u prvih 11 momentalno mjesto Milita.
Inter ima sve predispozicije da bude drugi (Juventus je ipak prejak i out of reach), da ponovo udje u CL, te sa novcem koji dobije od toga kupi josh jednog ili 2 top igraca i da se vrati u evropski gornji dom. Ovaj Stramaconi bash dobar posao radi.
Odradili su gostovanja Napoli,Inter i izgubili sa jednim golom razlike a dočekali Juventus i odigrali remi (mada su trebali dobit) a to su prve 3 ekipe na tabelu tako da oni imaju potencijala za nešto više sigurno medjutim nekako trener izgleda da ili nema slobodu u sastavljanju tima ili neumije iskoristit igrače koje ima na pravi način!!! Prosuli su bodove protiv Parme i Kjeva i definitivno nemiju da dotuču protivnika na strani iako sam model igre je prilično dobar a i posle silnih derbija ušli su u fizičku formu nego im je sve to dzaba kad napadaju stihijski ... bez nekog plana nego se svodi na individualni kvalitet koji će riješit 2-3 utakmice od 10 ali to je malo ... premalo za Evropu ... moje mišljenje je 4 mjesto uz dobrog trenera koji će valorizovat kvalitet nego da vidimo nastavak jer je još rano
deuscroix
Kvalitet imaju i imali su ga uvijek, ali ekipna igra je neshto shto je njima strano. Igraju fudbal kao iz 70ih-shto se ucini na individualne akcije, ucini. Montela je dobar trener sa autoritetom, ali jednostavno izgleda da je problem dublji. Lice na CG iz ere Filipovica-super postavka protiv jacih, onda katastrofe protiv slabijihDzaba oni dobro odigraju jake utakmice kad se olako prosipaju bodovi protiv timova od kojih su, po igrackom fondu i kvalitetu gledano, trostruko bolji.
Mislim da se underachieving nastavlja i da ce i dalje to biti 10o mjesto![]()
Vidjecemo ih naredno kolo protiv lacija
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Mislim da Lacio mnogo vishe ima shanse da to pobijedi, nego Fiorentina. Djeluje mnogo ozbiljnije.
Koja Fiorentina ljudi, oni špica nemaju.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks