Ako posle ovoga ne otpuste Alegrija...Stvarno mi je zhao Milanista, ovakav haos cak ni Brnovic nije bio u stanju da priredi.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Kakva kidalica.
Evo je usao Pato, sad neka jos i on pogine. Ja da sam na Allegrievo mjesto, sve bih mlade koje imam u ekipu, i jos iz primavere bih uveo, i oni bi mi igrali. Gori od ovih ne mogu bit, ni da se trude.
DICIOTTO
Ako posle ovoga ne otpuste Alegrija...Stvarno mi je zhao Milanista, ovakav haos cak ni Brnovic nije bio u stanju da priredi.
Deserve's got nothing to do with it.
Kakav je ovo pakao,da mi je ko pricao da je ovaj Milan ovako los nebih mu vjerovao...
Bonera fantastican u pokrivanju igraca. Ama raznosi.
DICIOTTO
Jos Pato ako se povrijedi(opet) ima dozivljaj da bude potpun...
Ja pricam za Emanuelsona da nam je najbolji igrac na sredinu kojeg imamo, i to ubjedljivo, ali, Allegri misli drukcije.
DICIOTTO
A ta ce napoli jadni..
Hokuto, Alegri je losh trener. Shto se prije pomirite sa tom cinjenicom, lakse ce vam biti. Mrchio je neshto sa Kaljarijem i osvojio jedno prvenstvo sa Milanom u konkurenciji nikad goreg Juventusa, Intera koji je gubio 5-2 od Salkea i Ranierija. U CL mu je Totenhem takticku lekciju ocitao. Posle toga-nishta. A ove sezone je tek komedija.
Ja znam da jeste. Inace, i kad mu igra Emanuelson, igra na pogresnu poziciju. Nikako da ubode ono sto igra covjek. Nevjerovatno.
DICIOTTO
Ovaj mali Elsha je zlata vrijedan. A tek ce da bude.
DICIOTTO
Hahahah sta radi Lacio...Nisu realni...
Epa sprdnja. Cim ubacih igrace da cuvas rezultat odma ti se to o glavu obije.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Dako dobiju sad, kuku hahahaha![]()
DICIOTTO
Cuvaj ti nana sad rezultat...
Milanu je bolje da izgubi, jer ovako se samo produzava zivot Alegriju na klupi.
De Sciglio, koji se jos ne brije, je dr mr doc za Abatea i Antoninia. Mali odlicno igra, ali ne da Allegri. Bolji su ovi, koji ne znaju ko im glavu nosi.
DICIOTTO
Dobro se zavrsi. Idemo dalje.
Gotovo. Opravdanje za dalje drzhanje Alegrija na klupi ne postoji. Bash ga nema.
Gotovo..Drugi trener ođe treba..Da bi se ako ikako može izvukla sezona.Vidi se da mogu da ga daju,da dobiju,ali ne moš kad nemaš autoritet od trenera..
Vidim mnogi su se iznenadili na ovo stizanje Milana, ali ja nisam, nego i kad je bilo 3-0 lagano sjedjeo, jer sam bio ubijedjen da ce se ovo desit!
Nevjervatno da ih ovo jos drzi od prosle godine, da cim povedu stanu. To im je Reja ubacio prosle sezone. Lagano vode 3-0 , i umjesto da daju jos 1-2 gola, oni se ukoce, a jos vise je kriv Petkovic za to svojim izmjenama, sve defanzivce ubacio, a ostavio Lulica da igra, koji se povrijedio na pocetku drugog...dovoljno je da vidite u proslo kolo protiv Peskara, kad su vodili 0-3 na poluvrijeme, i vukli se po terenu cijelo drugo...evo ovo im je bila opomena, i igracima i Petkovicu. Uf, kako me na$ekirase!
No eto, uzesmo nova 3 boda, i eto nas na korak od Napolija...bice gusto u nasatvku prvenstva
Forza LAZIO!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks