Tagliavento sudi. Iako damo neki go slucajno, nece nam se brojat.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
preglupo je bilo ocekivati da napoli moze iznenadit juventus.
to samo mogu ove velike ekipe ove godine poput intera i ...
![]()
Tagliavento sudi. Iako damo neki go slucajno, nece nam se brojat.
DICIOTTO
hernaneeeeeeeeeeeeeeeees goclinaaaaaaaaaaa
Cus golcina. Ovo je sreca golema.
DICIOTTO
Eo sad kakva sansa za Milan, odmah. Jao...
DICIOTTO
Velje odbrane. Ostavlja najbolje odbrambene igrace na klupu, a inace i sa njima mu je odbrana slaba. E pa...
EDIT: Auuuu... Kakav go Candreve, majko sveta, sto je ovo?
Last edited by _HokutoNoKen_; 20-10-12 at 20:28.
DICIOTTO
E ovaj drugi je vec golcina haha
Auuuuuuuuuu
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Inace, Amelia je uklet da prima prelijepe golove. Stalno kad brani primi golova, ni za jedan nije kriv, a sve ljepotice.
DICIOTTO
Milan ako ovako nastavi ne gine mu Seria B
Moze li neko komentatoru sa AreneSport4 da kaze da na golu Lazia nije Marchetti nego Bizzarri. Uporan lik da je Marchetti na golu. Cak veli lik nesto u smislu: "Bas neobicno izgleda Marchetti sa ovakvom novom frizurom".
Last edited by MaR10; 20-10-12 at 20:34.
kako puče sunce ti...
Jedinica dana.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Tako i treba kad ti na klupu sjede bolji igraci no oni sto ti igraju. Zapata, Mexes, De sciglio, Emanuelson. A igraju mu Bonera, Abate, Antonini i Nocerino, koji ove sezone pojma o pojmu nemaju. Makar izvedi najbolje sto imas, pa kakvo takvo. Jeba ga pas, dje ga nece otpustit poslije ovoga.
DICIOTTO
A da ga oce otpustit pa da vidite da ce isti raspad bit i sa bilo kim drugim na klupu, ovim raspadima Kapelo ne moze pomoc a ne neki slabiji trener, ovo nije do trenera, nego do ovih bogalja koji drze 10 godina ovoga retarda u ekipi i to sam josh dochekao da nosi tip kapitensku traku, da bog sachuva.
A Amelija neka je samo zdra'o , uvijek mu je dobro postavljalje kad prima ove golove sa distance.
Kakva smijurija od ekipe.
A nemoj me zajebavat, ja bih bolje umio makar formacio izvest. Sto je ovo, stara? Ima 8 igraca na klupu, 5 puta boljih od prvotimaca sa njihovih pozicija. I tako svaki mec. Ekipa se raspada, a on se jos vise sere u njih.
Amelia nista nije mogao kod ovoga gola, ni da je pored one stative stojao.
DICIOTTO
Okle ti znas bolje od njih tamo ko je koliko spreman, fit, koliko ko moze igrat itd? Ja sam prvi za to da ne igra ova ameba od Bonere pa da ce igrat neki stoper iz primavere koji nikad nije opepelio utakmicu u Kalcu i za odbranu mi je jedino krivo sto ovaj Zapata ne igra, isti mi q igrali mrtvo spori Acerbi ili onaj promaja francuska za kojeg vazi ovo sto sam rekao za Boneru.
Shto se sredine tiche ne znam ko tu jos moze uc u prve osim ovoga Emanuelsona, da nece Flamini i kompanija da upanu? Montolivo koji treba da bude organizator igre nema ga na centar nidje.
A inace me niko nece ubijedit da lik koji ide iskosa sa 20+ metara i raspali loptu da je golman sa one pozicije nemocan da brani, nego neka se postavi bolje iduci put, svaki put mora primit neke nenormalne golove koje prastari Abijati ne bi nikad primio.
Gol Candreve prelijep ali direktno Ameliji na dushu-ono je komicno postavljanje. Alegri kesa i to ona za zamrzivach u koju se meso pakuje.
Deserve's got nothing to do with it.
Auh.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
bas se ukenjase u milaneze![]()
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Kakvo resetanje..
a prije neki dan pisem da se lacio ne moze nikako *osrat na milan...
...salio sam se, samo da znate!
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks