Ispravite me ako grijesim, ali chovjek je sada bio 7 dana sa ekipom u PG a onda su zajedno posli u Kijev.
me znam kako ide ruta od Koreje do ovde tj dokle ida sa tim vecim luksuznim avionom , ali znam da oni imaju i spavaće kabine u prvoj klasi, ali sigurno mu je veci stres to sto mijenja vremenske zone nego sami let...
Ispravite me ako grijesim, ali chovjek je sada bio 7 dana sa ekipom u PG a onda su zajedno posli u Kijev.
Deserve's got nothing to do with it.
Dragan Džajić: Crna Gora ima kvalitet za Mundijal
19. oktobar 2012. Share
Legendarni jugoslovenski reprezentativac Dragan Džajić kazao je za Arenu da je Crna Gora napravila veliki rezultat u Kijevu i da ima kvalitet da se plasira na Mundijal.
''Pobjeda Crne Gore u Ukrajini je zaista veliki uspjeh, jer smatram da ne postoji evropska selekcija koja se može pohvaliti da će lako savladati Ukrajince u Kijevu. Baš iz tog razloga mislim da su ovo velika tri boda za crnogorsku reprezentaciju, za koju je sada najvažnije da bez pritiska i pretjerane euforije nastavi da korača ka plasmanu za Svjetsko prvenstvo, što bi za Crnu Goru bio zaista nevjerovatan uspjeh.....''
Nemci zainteresovani za Kasalicu
Izvori bliski Zvezdi navode da je jedan bundesligaš zainteresovan da pregovara o ceni do dva miliona evra, ali zvanična ponuda još nije stigla
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nije tema, hoces mi reci odakle si ovo dolazio te si ovoliko (sto je boldovano) putovao? Zanima me odakle-dokle se putuje 2x12 sati... Ili 9+12, kako god.
Ne kazem da je nemoguce (ako si npr. leceo iz Samoe za Juznoafricku republiku, pa odatle za Evropu).
Inace, Koreja je GMT+9, sto ce reci da su oni trenutno 7 sati vise od nas. Kad mi vratimo uru nazad (i dodjemo na zimskih GMT+1) bice 8 sati ispred.
Period aklimatizacije je jako tezak, pogotovo za sportiste.
Letio sam 2x za Pusan, cini mi se da je let 12-13 sati, iz Ciriha/Frankfurta.
P r i m o r a c
Slazem se, bolje mu je da ide u spansku ligu.
Runi: Ne idem u Podgoricu da bih se revanširao bilo kome!
Opet ce da skace po Dzudovicu, tacno ga vidim
Last edited by filip__pg; 19-10-12 at 12:21.
ne vadim stvari iz konteksta no ti velim da si bukvalista! Ako neko kaže da je prešao planetu putujući od Koreje do CG, a ti mu kažeš da nije baš ČITAVU planetu prošao, nijesi ništa do bukvalista i sitničar, jer nije se čoče mislilo bukvalno!
A ne mogu da vjerujem da se sjećaš da si neđe davno sa mnom "razmjenjivao postove" pošto se ja ne sjećam da sam te ikad viđela na "ljubav" a ne da sam se nešto svađala s tobom (ovo gore citirano kako si napisao mi liči da smo se nešto podžapali)...no dobro, nekome je forum razonoda a nekome pitanje života i smrti. Ja te se zbilja ne sjećam, i ako misliš da sam ti replicirala da bih neke "stare dugove naplatila" varaš se
Samo mi je bilo smiješno što sitničariš je li pola planete ili cijela![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Zar nemate vi ljudi pametnija posla od ovoga?
Lov na fazane, mačevanje vibratorima, vožnja toboganom? Bilo što?
"And if they didn't believe me, they believe me now."
750k eura Zverotic....smijesna cijena
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ja bi mu zelio da ode bas u Spaniu.... Jer je to Zvero za sluzio.
On ima potenciala da napreduje jos, ako bi se mako is Young Boys. Jer u Svaizarsku ligu, dosta tesko mores da napredujes.
samo da naglasim da Vucinic ima sve vece postovanje sa moje strane. ne znam jel do Brnovica ili do cega je vec ali par zadnjih poteza me i vise nego odusevili, ponasa se i vise nego kapitenski i veci trud ulaze u repku.
protiv Letonije je dosao samo da bude sa ekipom i to pravo iz KIne( cini mi se), protiv Poljaka je igrao povrijedjen a sada isto protiv Ukrajinaca.
sada citam da u Juventus nece biti ni na klupi protiv Napolija (na njihov site procitao sam zvanican sastav 22 igraca) a samo prije par dana je odigrao 10 tak minuta da bi pomogao nasoj ekipi.
a znamo da su neki igraci zaradjivali namjerne zute da bi se stavili na raspolaganje klubu.
znaci maksimalno postovanje za pravog kapitena.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Marko Basa u 92 minut glavom za 1-1 protiv Bordoa. Doktor![]()
kad ga drinčić pogodi iz kornera protiv engleza,džudović razgrne 2-3 i eto gola
heisenberg says relax
http://www.telegraf.rs/sport/385148-...u-ogradu-video Ucinak nasih internacionalaca u inostranstvu !
Neko je pisao prije za Stefana Nikolica kako voli da se provodi i cini cuda.
Koliko se sjećam, prije više od pola godine je bio suspendovan upravo zbog slične stvari.
Dick Laurent is dead!
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks