AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Vazno je da su igraci Lazia veeeeliki ljudi. Ne zna se ko je gori od koga.
Izuzetak je jedino Klose.
Juventus inace bez Buffona i Mirka
E to je vec veliki problem za Juventus. Ajde onaj Storari moze odradit' posao dobro, ali ko ce naprijed da zamijeni Vucinica, Matri vjerovatno.![]()
E sjutra Lazio-Milan...crnu seriju smo prekinuli prosle sezone, ali i rekoh prije nedje da nas nisu ni oni dobili od 2009., tako da sigurno dolaze da prekinu to. Posle masu godina je Lazio faforit, a i vidim da pada kvota na Lazio na sve kladionice, a na Milan raste, tako da se nadam da je to dobar znak, i da ce iskoristi to sto Milan ima neke povrijedjene igrace, dok je Lazio kompletan, jos se igra na Olipmiko...ali aj da vidimo sto ce bit sjutra. U svakom slucaju, Forza Lazio!![]()
Ja nesto imam osjecaj da ce da padne neki rani gol, u prvih 10-ak minuta, u suprotnom ako padne i 1 u citavu bice dobro. Ja mislim da se moze makar do boda, ako ne i sva 3, sto da ne. I ja vidjeh da pada kvota na Lazio, ali to mi samo daje jos jedan razlog da odigram Milan.Vala, Prince mora da proradi, vrijeme mu je vise.
Igra li Pirlo?
Očekuje se sljedeća postava Juventusa: Storari, Barzagli, Bonucci, Chiellini, Lichtsteiner, Vidal, Pirlo, Marchisio, Asamoah, Quagliarella, Matri.
Gio je dobio neki udarac kad je za Italiju igrao, pa kao ne zna se oće li biti spreman potpuno, ali opet vjerujem da će da istrči. Ovo ostalo je to otprilike.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Jes da je Pirlo Bog i otac tamo..Ali kad viđeh tandem Matri - Quagli.Teže. + Giovinco,eto možda i ne zaigra,i Vučko prehlada..Ali svakako Napoli može samo da se brani,i i iz kontre da pukne nešto..
Lacio - Milan 1
Juventus - Napoli x2
--------------------
uk. kv. 4.77
Za ugodan zavrsetak nedelje.
zavuce Del Piero jos jedan. odbrani mu golman penal ali mu se vratila lopta. kako ih razigrava...
Ocekujem dosta lagane pobjede Juventusa i Milana protiv Napolija i Lacija. Ne govorim da bih gorio ljude niti shto navijam za te timove, nego mislim da je jednostavno vrijeme da jedno kolo pobijede svi "veliki" timovi u Italiji. Ocekujem zato da ce i Inter sjutra lagano odraditi Kataniju.
Deserve's got nothing to do with it.
Also according to LaRepubblica Vidal is not yet fully fit and could be replaced by Pogba, who has looked great in practice.
Ao, oće li iko zaigrati noćas ?
I znam da danas je danas
Sto je muka? Niste valjda ocekivali da cete zdravi bit cijele sezone sad kad se igrate na 2 fronta![]()
Konačno crni dresovi.
I znam da danas je danas
Edu Vargas i Insinje na klupu. Predefanzivno Mazzari, predefanzivno.
Pola sata samo jaukanje i izlezavanje gledam. Igrajte mater vam je*em.
Pola sata ničega.
Ao, Storari se nije pitao kod ovog slobodnog Cavania.
I znam da danas je danas
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks