traze li punomoc na granicu ? auto je ocevo ime.
[QUOTE=bojankov;2999959]meni ubija kako magli...da imam u kolima 20l vode ne bi tako moglo maglit[/QUOTE e neznam shta da ti kazem bez da ti sto posto uvire voda nekud,vrlo malo treba vodi da udje u kola,ja sam imao tako problem na jedna kola,muda sam izio svoja dok sam nashao kud uvire voda,cim sam to rijeshio nijesu stakla vishe maglila
traze li punomoc na granicu ? auto je ocevo ime.
Last edited by Free Palestine; 17-10-12 at 14:33.
تحرير فلسطي
traze.
ako imate one patosnice kao platnene (koji li je vecono materijal) ono se nakupi vode za nogama... toliko da ce auto magliti pa sad ne znam koje da je![]()
ja sam bio prije mjesec dana u Sarajevo i nisu mi trazili punomoc. mozda sto je auto na ocevo ime.
Last edited by Free Palestine; 17-10-12 at 15:28.
تحرير فلسطي
Ja sam prosao tuda prije 3-4 dana i u povratku mi nisu trazili ni pasos, ni licnu, ni vozacku...samo me pogledao i otvorio rampu.
TAKUMI
A cim se moze smanjit ovo maglenje, ja sinoc nisam vidio nista sve sam staja i cistio ali zalud? Jeli proba ko ono rakija-limun ili ferijem izmazat, to vidjeh da rade neki i hvale se da pomaze?![]()
ada lagano se prolazi![]()
تحرير فلسطي
Da li ima neko ko uvozi auta iz italije, ja sam našao auto na mobile.de samo mi treba neko ko se bavi time da ga uveze..
Gumene patosnice (i ljeti - pijesak... i zimi - kisa/snijeg). Magljenje? ukljucis klimu i tako rastjeras vlagu...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ja zimi volim da mi je upaljeno grijanje u noge, a guma od toplote strašno počne da smrdi u tom slučaju, tako da koristim platnene i zimi.... a magljenje kao sto si i rekao, samo se upali klima/kompresor i nestane magla za 10ak sekundi, e sad ako nemate klimu, jbg, krpu u ruke![]()
Koliko bi me kostala carina i sve ostalo sto ide uz to do registracije za skodu oktaviju 1.9tdi, 2000god ??? Unaprijed zahvalan
1100-1200€
Carina, špediter, registracija, na tvoje ime.
Sent from my GT-I8320 using Tapatalk 2
ne znam smetam li, samo da kažem da su nađeni ključevi od chrysler-a na gorici pa ako znate nekoga ko vozi, javite
nothing comes from violence and nothing ever could
gile stanisic![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Guillermo Stanishic![]()
peugeot 306 turbo dizel kada je hladno vrijeme pusi bijeli dim i nekako slabije vuce dok kada je toplo sve bide ok...sta bi moglo biti?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Hahahaha, to mi je za prijatelje... Dajte neku ideju
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ako ocu da uvezem auto iz njemacke koje bi ovamo ne bi ni reg ni vozio kakva je procedura?placanja? znate nekog ko to radi? koliko uzima?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks