Ali su skupi.
Valjaju.
\\OFL•GIC
Ali su skupi.
Iskljucenje mozga samo osta.
Problem, ubacim karticu(vise njih probao) i vecinu fajlova mi prikaze kao ostecene, ubacim u laptop sve normalno. Je li se desavalo kome i sto da cinim zna li ko?
prekopiraj to pa probaj da je formatiraš.
Ubaciš gdje, u aparat? Jesi li ih editovao na računaru? Aparat pokazuje da su "oštećeni" fajlovi makar i ako si samo rotirao sliku.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Nista, fotkao, ugasio aparat, upalio, i kad udjoh da pregledam na aparat fotke poceo da pokazuje ostecene fajlove, na 3 razlicite kartice tako.
Kakvo je vaše mišljenje o Distagonima i Planarima? Da li oni precijenjeni ili zaista vrijede duplo više od ekvivalentnih Tamrona?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Mislim da ne mozes da dobijes odgovor na ovom forumu, posto su rijetki koji su se susrecali sa tim obijektivima.
\\OFL•GIC
Da nije kome interesantno canon 400D sa pratecom opremom? Skuplja prasinu pa rekoh da ga micem?
sent from out of space ....
sinoc sam sanjao kako mi je jedan momak pozajmio 70-200 f/2.8aooooo kako je dobaaar, moram trgovat to nekako
![]()
I ja sam sinoc dok sam sklapao oci pomislio na 70-200. Ono sto sam ja razmisljao je: da li uzeti canon 70-200f4is - canon 70-200f2.8 - sigma 70-200f2.8os? Ista cijena, a tri razlicite stvari.
\\OFL•GIC
Canon 70-200 f2.8 bez razmišljanja... Ali je zato i najskuplji od ova 3 čini mi se, iako nema IS...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Skuplji je za 10 eura. 200mm na crop senzoru je 320mm, a to je bez stabilizacije moguci problem.
IS - Image stabilization; OS - optical stabilization.
\\OFL•GIC
bolje uzet IS verziju.. Znam kako je slikat na 200mm bez stabilizacije.. tako da bih glasao za sigminu 70-200 zbog OS i 2.8 blende
Najbolje je naravno uzet Canon 70-200 f2.8 IS, ali je masu... Ja sam prije jedno pola godine uzeo obični 70-200 f4... Tada sam se dosta konsultovao sa ljudima kakva je IS verzija... I zaključak je da je IS puno veći, teži, skuplji, a optički kvalitet je isti... DOF je 2 svijeta na 2.8 i na 4... Dakle, sad već zavisi šta ćeš da fotkaš i pri kakvom osvjetljenju... Ali između 2.8 i 4 IS, mnogo bolje je uzet 2.8 pa ako treba podići ISO za jedan korak... Osjetna je optička razlika...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Gledao sam na netu par fotki dje na f4 f2.8 ima mnogo bolji bokeh od f4is. Treba produmat jos malo.
\\OFL•GIC
Tito, uzmi Canon 70 200 f2.8 non IS, nema greske![]()
Ima li neko da bi pozajmio/iznajmio aparat i neko fino staklo na dan-dva ?
aaa momci?
18tog novembra bi mi trebao neki dslr i 50mm ili neko slicno staklo
Last edited by zOBLA-gfx; 23-10-12 at 18:00.
Imam i jedno i drugo na prodaju
sent from out of space ....
ima li dje ovo u PG da se kupi?
http://www.bmfoto.rs/kompleti-stativ...ar-62/pro/3270
delta Neptun
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks