ne tTorrent, nego uTorrent, o njemu pricamo![]()
Preporuka svima za Kasperski Antivirus...
Za njim odmah ide Avast..
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
ne tTorrent, nego uTorrent, o njemu pricamo![]()
(nečitko)
nego, za ove uzete iz Telekoma: jel ko probao MMS? Iko?
(nečitko)
ali samo je jedan oridjidjidjija sam probao neki aTorrent, i blaaaah...
Jedino sto torrentovanje izgleda pofino jede bateriju... A sumnjam i da mogu da skidam HD filmove (ogranicenje file sistema)
(nečitko)
Kad izlazi neka novija verzija soft za GS2. Trenutno mi je zadnja koju je updejtovao 4.0.3 i qrca ne vredi. Baterija mi jedno 30 posto krace traje nego na 2.3.3 fabricki
Sent from my 911 GT2 Turbo
Moze se naci na netu stock 4.0.4 i ubaciti preko Odina... Po prici mnogo bolje radi![]()
Ubaci Omegu i Siyah 5.0, smanji voltazu i cao.
TAKUMI
Ne bakce mi se tako nego samo u opcije kliknem update i instaliram.. Kao sto sam 2.3.3 digao na 4.0.3 raspali pih.
Sent from my 911 GT2 Turbo
e pa jbg onda, da zivimo nedje u evropu bilo bi tako ali kad zivimo na trziste za koje samsung i devolpere boli uvo onda mora drugacije...
tako da jedino odin upalis i rijesis stvar a uz to bih i odradio full format i reset
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Sparco provjeri samo, mora da ti neki proces zaglavi i pojede bateriju ...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
ma neki nisu u trendu![]()
(nečitko)
instalirao 4.0.4 custom u galaxy s+ i sad u play store nema vibera...pokusavam da ga instaliram divlje ubacanjem apk fajla pa da se pokrene , kaze not installed....help!
kontakt telefon 069837937(T-Mobile)
Koji ROM imas?
TAKUMI
ovaj mu ubacih http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1729331
Jesi uradio ful wipe?
TAKUMI
jeste, naravno
ima neku verziju vibera koju sam instalirao preko aptoida, al je starija![]()
viber je u kiti svakim novim updateom ako mi je jasan pomamio se, a kako ga nema u playstoru, jesi instalirao dodatne pakete za google services uz custom rom ? dodje cesto to , a svi ga izignorisu
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ma ima on sve zivo na google play...samo nema vibera u database...precudno...obicno instaliras gaaps kao dodatak na neke cm romove dje nema ni marketa ni google search-a ni nista...ovaj ima sve to
Instaliraj MarketAccess.apk http://amip.tools-for.net/wiki/android/marketaccess i podesi za Tmobile US trziste. Imaces sve aplikacije.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks