3 godine u formuli... od covjeka koji je oborio sve rekorde...i samo imate za zapamtit jedan pol, koji na kraju nije ni sacuvao....
Potvrda i pecat!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
TAKUMI
3 godine u formuli... od covjeka koji je oborio sve rekorde...i samo imate za zapamtit jedan pol, koji na kraju nije ni sacuvao....
Pricas gluposti.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
TAKUMI
znam...glupost je sve sto je uradio za ove 3 godine... milo mi je da se slazes...![]()
Stewart: Vettel se ne može nazivati jednim od najboljih svih vremena
Bivši F1 prvak Sir Jackie Stewart izjavio je da se Sebastian Vettel ne može nazivati jednim od najboljih svih vremena.
Aktualni F1 prvak Sebastian Vettel trenutačno je vodeći u prvenstvu nakon što se sa tri uzastopne pobjede vratio u igru za obranu titule. 25-godišnji Nijemac ove je sezone osvojio četiri pobjede i sada je na najboljem putu za osvajanje trećeg naslova prvaka.
No, čini se da Vettelovi uvjerljivi i zreli nastupi nisu dovoljno impresivni za Sir Jackieja Stewarta koji je za BBC priznao da se Nijemac u njegovim očima još nije dokazao kao velikan.
“Lako je pobjeđivati kada imate najbolji bolid. Ako stvarno želite pokazati da ste jedan od najvećih, morate biti najbolji u situacijama kada nemate najbrži bolid.”
“Iznimno poštujem Sebastiana, no mislim da je svima jasno da svoje uspjehe ne bi postigao bezAdriana Neweyja.”
“Sebastian je dominirao utrkom u Koreji i pokazao je impresivnu zrelost za 25 – godišnjeg vozača. Red Bull se uz Adriana Neweyja vratio u igru nakon slabijeg početka sezone i sada su uvjerljivo najbrža momčad na gridu.”
Legendarni Škot osvrnuo se i na glasine o Vettelovom prelasku u Ferrari.“Mislim da je još prerano za takve priče. Bila bi ludost napustiti Red Bull u ovom trenutku. Vjerujem da bi u Ferrariju možda dobio povoljnije financijske uvjete, no u Red Bullu ima pobjednički paket. Sebastian je već osvojio 25 pobjeda i do kraja sezone će vjerojatno prestići i moj rekord. Tek mu je 25, ima još vremena za promjene momčadi.”
http://totalf1.com/full_story/view/4...aust_in_Korea/ Massa raced Red Bull-style exhaust in Korea
LPGTECH 067 854 548
Stuart je budala.
TAKUMI
Briatore ne daje previše šansi Fernandu Alonsu
Flavio Briatore svom omiljenom vozaču ne daje prevelike izglede u borbi sa Sebastianom Vettelom.
Karizmatični Talijan nedavno je rekao da Fernando Alonso ima 30% izgleda za naslov pored odličnog Sebastiana Vettela.
No, nakon još jednog impresivnog nastupa mladog Nijemca na VN Koreje, Briatore je priznao da Alonso ne može očekivati čuda s obzirom na trenutnu formu Ferrarija.
Podsjetimo, Briatore je bio Alonsov šef u pobjedničkim sezonama u Renaultovoj momčadi, a još uvijek je dio menadžerskog tima španjolskog vozača.
“S ovakvim bolidom ne možete osvajati naslove.”
Flavio se osvrnuo i na Alonsove komentare u kojima tvrdi da je zadovoljan trećim mjestom na VN Koreje.
“Fernando laže, sigurno nije sretan.”
Domenicali: Trebaju nam još dvije desetinke
Stefano Domenicali smatra da je njegova momčad mora pronaći dvije desetinke po krugu kako bi svom vozaču Fernandu Alonsu osigurala ravnopravne uvjete u završnici borbe za naslov prvaka.“Moramo pronaći najmanje dvije desetinke,” rekao je šef Ferrarijeve momčadi za njemački Auto Motor i Sport.Felipe Massa je na posljednjoj utrci u Koreji navodno testirao najnoviju inačicu ispušnog sustava koji će idućeg vikenda koristiti i Alonso, a mnogi se nadaju da će upravo spomenuta promjena pomoći Španjolcu u borbi s Red Bullom Sebastiana Vettela, trenutačno vodećeg vozača prvenstva.
Red Bullov dizajnerski guru Adrian Newey također s dozom opreza najavljuje ostatak sezone.“Nitko ne može biti siguran da ćemo zadržati prednost ispred Ferrarija,” rekao je Newey.
“Niti jedna momčad se ove sezone nije uspjela istaknuti osvojivši više od dvije uzastopne pobjede. Primjerice, u Koreji smo imali velikih problema s pretjeranom potrošnjom guma.”
p.s. neka ubace k/n pečurku ili skinu katalizator, to na auta kod nas daje najmanje 20 ks..![]()
ma zvali su me u vezi chipovanja, al se nismo dogovorili bash, nikako da objasnim ljudima da sacekaju turbo eru, oda ce bit makar 30ks vishe...ovako nista na atmo![]()
na sky f1 ide sezona 2005... ferrari koji se muci...i borba raikonena i alonsa uglavnom... lijepo se podsjetiti nekih momenata![]()
Imola 2005...
TAKUMI
monaco 1991
Last edited by JUAN; 20-10-12 at 11:08.
Mislis onaj zidic prije tunela?
TAKUMI
Moze li Silverstone 1993?
TAKUMI
E ovo je nekad u meni budilo ludilo a ovo sad....
A i mene su ljepse formule tada bile
Pa i ona zna da neces gledat nikog na F1 bez njega![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks