Evo stvarno jednog bisera, super-talentovanog igraca, Hachim Mastour. Ima svega 14 godina, i Milan ga je platio blizu pola miliona eura. To mi je bio cisti debilitet, ali ovakvih talenata nema mnogo. Daleko ispred svojeg godista.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Milanu džabe i konzilijum najboljih trenera svijeta sa ekipom kojoj fali dosta toga.
Evo stvarno jednog bisera, super-talentovanog igraca, Hachim Mastour. Ima svega 14 godina, i Milan ga je platio blizu pola miliona eura. To mi je bio cisti debilitet, ali ovakvih talenata nema mnogo. Daleko ispred svojeg godista.
DICIOTTO
unaprijed se izvinjavam, al morao sam:
"ne lipsi magarce do zelene trave!"
![]()
Malom bi bolje bilo da igra fudbal nego sto odje izigrava klovna sa loptom. Quaresma, u najavi.
Da si gledao Ronaldinja kad je imao 14 odina isto bi to rekao.
Mali je odličan, samo da se pravilno razvija.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ovaj sto ga je chuvao sa brojem 2, josh mu se vrti u glavu![]()
Necemo o tome koliko pratim fudbal i otkad. Vise mi se svidjela ona promjena strane dugom loptom nego ijedan dribling sto je napravio. Ovakvih tehnicara u Brazil ima tacno milion.
Naravno, ima milijardu ovakvih..zato mu je sad bitan pravilan razvoj i dobri treneri. Tek mu predstoji put do igrača.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Klasični cirkusant.
Svaka, ali bukvalno svaka akcija mu je obično smeće, jer uvijek ima potez više. Normalno, mlad je, vidi se da voli da pimpla i ponižava odbrambene igrače, ali to je uvijek mač sa dvije oštrice. Viđećemo, ali ovakvi igrači generalno završe igrajući futsal (ako se na vrijeme prešalta) ili fudbal rekreativno.
Previshe davi loptu, shto rece Vlado gore uvijek ima potez vishe, i nishta iz prve ne mozhe da uradi. A ovakvi driblinzi ce mu prolaziti samo do Under18 kategorije, ne vishe od toga.
Ne znam, ne mozhe mu se osporiti talenat, ali ne bih se bash puno nadao u njega da ce proci all the way do top profesionalca.
Deserve's got nothing to do with it.
Robinho se opet povrijedio. 10 dana pauzira. Nikad kraja ovome.
robinjo i pato 2 druga najbolja. slomljena.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Zato se Pato vratio, ima da vas khm, khm.![]()
Kako ce Lacio da se poigra sa ocajnim Milanom.
trebalo bi da bude jedinica ka kuca.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
A kakav Patko crni, ima da se povrijedi posle 10 minuta...kako baksuzan igrac
Inace, danas je godinu dana od derbija Lazio-Roma 2-1...mislim derbi kao svaki sa romom, ali ovaj je jedna od sladjih pobjeda od kad navijam za Lazio...Miro Klose u 93. min. ufff
Inace, Klose je izjavio danas, da nece vise da pravi kolut kad da gol, jer ima 34 godine, i ne zeli da rizikuje da se povrijedi, i tako da propusti ostatak sezone, a i samim tim i SP u Brazilu...zeli da bude maksimalno spreman!
Hahahahahahahahaha lik u cosak na 0:15
Ovome malom gore se vidi da zna da igra fudbal, IMA LUCIDNOST, igraca prelazi kao iz zaebancije a potez vise ce prestat da radi kad odraste jer sigurno mu se nece svidjet kad pocnu braca Italijani da mu ulijecu majgeri.
Neka nego Montolivo daje gol veceras. A sto ne igras tako u Milan majku ti tvoju.
Okrecemo se mecu Lazio - Milan , ocekuje se odlicna posjeta na Olimpicu (posle duzeg vremena) .. I naravno pobjeda protiv velikog rivala . Realno Lazio je favorit posle duzeg vremena , prekinuta je tradicija , igraju odlicno mada uvijek moze nesto da krene suprotnoo.
Ave Lazio .
BISOGNA VINCERE !
Može li taj Lacio bit jedinica, zaboga?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks