View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,817
    Thanked in
    917 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    ja koliko se sjecam niko nije imao nista protiv volkovovih igrackih kvaliteta. problem je bio oko njegovog prenamaganja oce-nece da igra za nas.
    p.s. nijesam se osjetio prozvan, no da odgovorim u ime svih!
    Nikog da vrijeđam ali bilo je komentara u stilu nista nam dobro nije donio i bolji je Božović, ne branim lik i djelo dotičnog ali znam kako igra i samo ću reći da ovo sto sada igra nije ni 50% kvaliteta kojeg posjeduje.A oko reprezentacije njegova želja nije bila upitna nego pritsci sa strana u Srbiji i Partizanu koji su mu podosta unazadili karijeru.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    12,533
    Thanks Thanks Received 
    2,360
    Thanked in
    1,205 Posts

Puštite Cica sad, Brni poštovanje, valjda...Čini mi se da je rekao da je Poljska za nijansu kvalitetnija, ali su me Ukrajinci razočarali, ili su naši momci bili toliko dobri da im nijesu dali da se naigraju

Što nam DIDI čini, mora da lumpuje po Kijevu
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    A što mu bi s mišićem ono druže? Mislio sam da mu glava nova niče.
    Ni meni nije jasno kako je nastavio da igra, a vidjelo se da mu je onaj misic otisao u k....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

..snimak utakmice na youtube ide tek sjutra prijepodne jer treba dosta vremena da se sredi,pokušao sam u lošijoj kvaliteti da bi prije bilo gotova ali slika bude nikakva pa sam odlučio da je ipak bolje sačekati pa odgledati kako valja

Bravo za momke,večeras su bili baš kako treba...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Poljaci imaju super-trio iz Dortmunda i igraju nešto atraktivnije, Ukrajinci igraju fino zajedno, ali je Konopljanka jedini koji se nešto izdvaja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    A kad bi nam NIKE radio opremu, dje bi nam kraj bio!

Izgledamo kao sirotinja neka... Pih...
    nekakva blijeda crvena...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala momci! Možda duh Crne Gore i CRNOGORSTVA nije zasijao u neđelju, ali danas svakako jeste!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovo mi je palo kao porcija popeka na prazan stomak.

Dobar meč, ne prećerano ozbiljan sa taktičke strane (oba tima poprilično jednodimenzionalna), ali su naši sunarodnici odradili to svoje bez nekih kažnjivih grešaka. Što je za našu reprezentaciju rijetko, složićemo se (svako je uspio makar jednu stopostotnu da napravi protiv nas, često ih je bilo i po par i pod Goricom i na strani). Ukrajina nije.
    Defanzivno disciplinovano, momci su sabili redove a Džudović i Baša još jednom pokazuju da nadoknađuju nedostatke jedan drugog. Džudović je... Pa, titan.
    Baša je jako dobar defanzivac koji koristi dosta glave (što je izvrsno) ali neko suvo fizikalisanje mu baš ne leži. Savić desno odigrao solidno i vjerovatno bi tamo trebao da ostane. Previše ostavlja prostora iza sebe kad igra u sredinu.
    Vezni dobar, sa standardnom falinkom lošeg ekonomisanja loptom, ali dobro... Bože moj.
    Jovetić jako, jako dobar, Damjanovića sem gola ne bih komentarisao. Ako reprezentaciji bude trebalo boljih igrača imam ja u stan jedan plakar koji ću im rado ustupit', niko ga ne koristi.

Brnović konačno bio malo ozbiljniji i izbjegavao 'nadigravanje', te time pokazao da ova ekipa ima realne domete kad se igra na njene kvalitete - srčanost, disciplina, jednostavno i direktno u napadu.

Neka su nam srećna ova 3.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Dzudovicu, doktore.. Magistre.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E sad..( Elsad? ) Što nama odgovara,nikakav sam sa tom statistikom i kutare Da Englezi macnu Poljake sjutra? Pa mi da pokušamo remi da izvučemo..A onda što više remija između Poljaka i Ukrajine da pa'ne? ..

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Vrijeme je za analizu meča ... ali sjutra ... ovo je fenomenalno odradjena utakmica od kad ja pratim reprezentaciju jer ni penal nije doveo u pitanje pobjedu i svaka im čast na tome a posebno je bitno da je Brnović oigrao prvu utakmicu sa kalkulacijom i ekipa je ličiLa na mašinu koja ne ostavlja prostor protivniku za bilo kakvu kreaciju nego je čista sreća ako ih probiju ... možda sam pod utiskom ali utisak da nam Englezi ne mogu NIŠTA do 2013 godine je impresivan i samo tako da nastavimo pa da Ukrajina bude srećnija od Bugara ... ufff ... GAZIMO DALJE !!!
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja sam se bojao da nam se ne osveti onaj promaseni penal ali Bonja svaka cast.... Da li se meni nesto pobrkalo ili tacno na godisnjicu baraza sljedeća utakmica ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sjajna pobjeda!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Čitam komentare, previše ste našibani, ljudi.

Odlična pobjeda, bez priče, ali: iskulirajte medije i pjesme u desetercu, ima do Brazila još gomila svega, nismo ništa uradili još uvijek. Priča kako gazimo i idemo dalje ne pije vodu, trebaju nam još barem 4 ovakva meča (dva protiv Moldavije, jedan protiv Poljaka i Ukrajine).

Polako.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Ni meni nije jasno kako je nastavio da igra, a vidjelo se da mu je onaj misic otisao u k....
    Obicni grč mišića.
    GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post

Odlična pobjeda, bez priče, ali: iskulirajte medije i pjesme u desetercu, ima do Brazila još gomila svega, nismo ništa uradili još uvijek. Priča kako gazimo i idemo dalje ne pije vodu, trebaju nam još barem 4 ovakva meča (dva protiv Moldavije, jedan protiv Poljaka i Ukrajine).

Polako.
    Englesku gazimo a za Moldaviju nisam siguran oće li bit opuštanja hahahahaha sve su probali Ukrajinci i odigrali finu utakmicu ali jednostavno nije bilo prostora da nam prijete samo što je utakmica mog poć u pogrešan smjer da Božović nije opet pokazao neke poteze odskakanja od zemlje 2 puta kukom ... ne znam stvarno ono prvi put vidim da golman onako koristi reflekse ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Polako.
    Ziva istina...Opet cemo da se u*****o u reprezentaciju sa ovim dizanjem u nebesa. Protiv Moldavije su kljucne utakmice.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    Puštite Cica sad, Brni poštovanje, valjda...Čini mi se da je rekao da je Poljska za nijansu kvalitetnija, ali su me Ukrajinci razočarali, ili su naši momci bili toliko dobri da im nijesu dali da se naigraju

Što nam DIDI čini, mora da lumpuje po Kijevu
    Ja mislim da je ovo drugo, da su nasi momci nocas bili perfektni, a sto se tice didija,kolko je platio onome kamermanu da ga ubaci 2-3 puta na pocetak u kadar?

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se samo iskreno nadam da je Brni poslo ovoga nesto doslo u glavu da treba na kontre da se igra Imamo kapacitet za to, a ne srljamo ka muve bez glave a pozadi PROMAJAAAAAAA
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

U goste protiv ozbiljnijih ovako da se igra..Na bodove bre!! Ljepota igre nas ne zanima,ali baš nimalo..Već doma kad smo..Možemo sa svakim..A evo viđećete,ako bude dobar sastav kad budemo doma sa Ukrajincima..Ima da ih stisnemo svih 90 minuta..Da neće znat okle im puca..Doma smo više nego dobri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Najbolja linija je bila nocas sredina,ali je i odbrana bila na nivou,dzudo i basa bas prelagani su bili,dok je i savic gazio na onu stranu i ako sam se najvise njega bojao...

Ne mogu da vjerujem da ovoliko procitah za Jovetica i toliko kritika,momak osim penala sve je odradio perfektno i imao asisetenciju i borio se i sve tako da mu se moze zanemarit onaj penal odma,a ako cemo realno penale prelose sutira,koji god golman da mu potrefi stranu to je 100% odbranjen penal, onda promasaj protiv poljske,nije ni cudo sto je ono promasio jer je toliko se borio i istrcao protiv poljske da mu je falilo i snage i svega za onu zavrsnicu,ne mozete da pricate tako za njega kad je realno da je klasa...I zaboravih po strucnim komentarima sa foruma ispade da je bolji sastav Fiorentine nego nase reprezentacije... U goste ako ovako nastavimo da igramo,svakoga cemo o jadu zabavit...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Joveta protiv engleza 2 komaTa, LAGANO ali LAGANOOOOOOOOOOOOO
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Polako.
    Istina,ali ako nista drugo ova utakmica nam jasno pokazuje sta i kako dalje i valjda vise nema eksperimentisanja koje nas je proslog puta mnogo kostalo.Moldavija u gostima ce bit mnogo teza nego sto mnogi misle.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

Ukrajinci su doktori kad je u pitanju igra kakvu smo mi igrali večeras, naša pobjeda kući je sve samo ne sigurna.
    Prije mjesec dana su bili svega tri minuta udaljeni od pobjede na Vembliju, tako da su 'školovani' dovoljno.

Mi smo ti koji će morat da 'nose' utakmicu na domaćem terenu, pa neće bit svejedno, ali kad smo sa igračem manje osvojili bod protiv Poljaka, red je i da nas ovi časte sva tri.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E ovako :
    Najupecatljivi momenat veceras berem za mene je kada Damjanov Zelenko trazi po dresu GRB DA GA POLJUBI .
    Realno u defanzivi smo odlicno odradili posao , italijanski komentatori rijetko kad grijese zato nisu dzabe ishvalili Savica protiv Bolonje sto je pokazao i veceras , Dzuda i Basu ne treba komentarisat , Jovanovic solidan .. Sredina perfektna , 3 pit bula + Volkov koji nije bio los .. Joveta klasa i Damjanko PSYYYYY
    Hvala momci , bas ste mi uljepsali vece . Da vi niste dobili nocas taman bi me u Lazu Lazarevic poveli zbog Njemaca i genijalnih 4 0 .
    I jos nesto KONOPLJANKA premocan igrac !
    BISOGNA VINCERE !

Page 1165 of 2251 FirstFirst ... 16566510651115115511611162116311641165116611671168116911751215126516652165 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)