OOOOOOOOOOOOOOOOOJ SRCADI MOJA KAKO VAS VOLIM.
Ljudi koji su obilježili utakmicu:
DOKTOR. Ne vraćat Sava nego ovako igrat i dalje.
POGLED PREMA SUDIJI KOD ŽUTOG! HAHAHAHAHAHA
I gospodin
Koji se smijao svaki put kad nam svira nešto, kao da navija za nas.
Bijo si poziw koi se neodbija
meni se ovo noćas dopalo i Brna vam je začepio usta, a tek Damjanović! Ja vjerujem u ove momke i kad gube ih ne pljujem! obožavam ih!
Inače, je li vidio ko DIDIJA kad su himnu pjevali? I do Ukrajine je stigao!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Rođen je crnogorski Žoze Murinjo. :mrgreen:
Kako je samo pretresen Konopljanka, kao na carini.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ovako mozemo lagano i Englesku da odradimo. Uh kako su dobra ova 3 boda!!!
Pekovic prelos, ni u Grojter Furth ne igra od kad su usli u prvu ligu. Jovanovic ni jedan tacan pas!
Ali...
![]()
![]()
Ocu ***** da mu se izvinim.Nek vrati baraz koji je bacio sa onom sramotom od "taktike".Da smo igrali kako bog zapovijeda i kako nasa reprezentacija jedino moze sad bi se borili za ucesce na drugom velikom takmicenju po redu.Bolje nek se izvine oni koji su mlatili kako je ono pod Kranjcarem bila sreca i kako se ne smije igrat ovako kako smo nocas igrali,defanzivno sa "koljackom" sredinom i na kontre.Sa ovakvom igrom mi jos NIKAD nismo primili gol,a dali smo na svakoj utakmici osim protiv Engleske na Vembliju bez Jovetica i Vucinica.Falim te boze da se opametio,na vrijeme je.
Kako se Mirkash posprda sa Ukrajincima, onako bolesljiv, u poslednjih desetak minuta. Ka' protiv djece da je igrao.
Odlicna tri boda a mart bi mogao da bude kljucan.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Pa kakve sam odje gluposti za Jovetu procitao neko napisa ''zasto ga placaju toliko u Fiorentinu''.E placaju ga da bi nocas dao onakvu loptu za gol koji nam je donio pobjedu.Placaju ga zato sto je jedan jedan od boljih igraca kojeg je CG ikad dala.Sram bilo svakoga ko moze da ga pljuje,kritika je jedno a ovo pljuvanje je sramno.
Savrseno samo nikad ne znam da li da se vise divim momcima koji srce na terenu ostave ili strucnjicama koji znaju da je Damjanović kesa, Dzudović sporać kojeg će pretrcavati i sprijeda i sa strana, a ponekad i iza ledja, Brnović kojem neko drugi sastavlja tim i odredjuje taktiku....![]()
Pobjedaaaaa! Bravo majstorii! Dzudo-mudo najboljiii!
A kako je Novakovic odigrao ovih 10 minuta, odlican je bio, Jovetic ocajan, bgm i Pekovic los, gubio se dosta. Savic odlican.
Bravo nam ga. Šteta što odbrani golman Ukrajine penal, ali odličan je i ovaj rezultat.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Damjanovic bas bas dobar , kako rece Sofranac opravdao povjerenje a i uvijek dodje na okupljanje a zna da ce sjedati na klupi.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
DZUDO JE TATA!!!! KOLIKO JE SAVIC BOLJI NA BEKA ZA REPREZENTACIJU OVO JE BRUKA.DRINCICEV CENTARSUT UBOJIT.Jednostavno PREJAKI!!
Brnoviću kapa dolje, evo prvo od mene.
Sve izmjene pogođene pravo u centar, formacija od koje sam se bojao se ispostavila dobrom, Joveta je odradio nevjerovatno gore-dolje 80 minuta. Čekao je Volkova da se vrati, upozoravao odma posle prvog kartona na prigovore, svaka čast.
Konačno i nama da se poklopi nešto u PM.![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Ne smijemo stat na ovome.. Treba ih tresnut i kuci, a Poljake tamo i to je to.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks