Page 34 of 66 FirstFirst ... 2430313233343536373844 ... LastLast
Results 826 to 850 of 1647

Thread: Izbori 2012 - rezultat (stavovi, procjene i analize)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ne znam otkud Vam ili zasto servirate ove gluposti (oprostite ali sa ovakvim tvrdnjama lupetanje Vam skodi).
    Prije bi mogli da napisete da sam zagrebcanka ili pristevka (ako se ove gluposti izvode po broju provedenih dana u regionu), ali ni to nema blage veze s vezom. Niti u BG ima mrznje prema Albancima u normalnim krugovima drustva, ni u krugovima obrazovanih ljudi iz Pristine prema Srbima, jer vecinu onog sto su Albanci uradili sa Kosovom, uradili bi i Srbi da bi dobili jurisdikciju na tom i bilo kojem drugom teritorijalnom prostoru. Price o mrznji prema bilo kome spada u redove neobrazovane i lako manipulativne malogradjanstine. Zato, ne generalizujte.
    Ja sam samo primijetila da ste Vi (po tekstovima koje pisete), jako iskusan kao udvorica i profiter vlasti, pa bila ta vlast od DPS/SDP, ili neka naredna. To doduse ne krijete, jer ste pisali da Vam je najbitnije da vasa porodica napreduje, i da podrzavate ovu vlast jer imate privilegije od iste - a to znaci privilegije od svih nas ostalih, iako mi nemamo ni jednu.
    Zato, postoji razlika u sustini Vaseg pisanja ovdje, identicno i nekih Vama slicnih - koristoljublje, pa bilo to za ove ili one (poziciju ili opoziciju) svejedno.. Dok mi koji samo zelimo dobro citavoj CG, jer ne spadamo u red korisnika Drzavnih resursa, vec sasvim suprotno, dajemo i Drzavi i budzetu, imamo sasvim drugaciji pogled na nasu voljenu Patriju. Ne iz licnog interesa, i nemamo takvu "kicmenu" potrebu da se podvlacimo bilo kome "za nedaj Boze".. Takvo "gmizanje" se prostire po CG naveliko, isto unistava sve stubove CG kao drzave, i protiv toga su bili i ovi izbori.
    Ko god da formira koaliciju, taj mora smanjiti broj kadrova koji su samo na osnovu te iskusne tehnike laskanja, podvlacenja, i uvlacenja svima i svakome obezbijedili sebi i svojima pozicije na racun budzeta Drzave.
    Upravo su i ovi izbori pokazali da to vise ne bi trebalo da prolazi i da odabir kadrova mora biti na zdravim profesionalnim i ljudskim osnovama..

Hvala Lepo

Zahvalite se vi samoj sebi što sa vama ne želim ni da se nadgornjavam, ni vrijedjam-a takva komunikacija je vaša kapilarna potreba....na mom"ignoru" se bili- na "Ignoru" i ostajete.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Jes sve ce grabit Afrikanci i Juznoameriakanci u Crnu Goru da dolaze da zive muci tu
    Некад знам бит преопширан...па сам уклонио овај дио поста...ошигледно не на вријеме.
    Да не скрећемо са теме...и да не "оштримо ражањ док је зец у гори"
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Srce mi pati...zbog Mihajlovica,Vucelica a ponajvise zbog Acovog toaletnog sapuna protiv ojeda-Zeljka Vukovica.
    Vlado Vucelic je i sad veci Srbin od Kadica, kao sto je uvijek bio, a nije jedini medju njima.
    kad mi je drug rekao sa kim je u drustvu bio u nice vice na slavlje, plakao sam od smijeha. sa momcima koji ce nocas navijat za ukrajinu (tacnije protiv cg, kao i uvijek) , od kojih je jedan dosao iz bg samo da bi glasao - za dps naravno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    Mene inresuje ko su ti ljudi koji nam se dive??? Iako je ne praktujem kilometarske postove pa često ostanem nedorečen i površan ( mnogi će reć i nepismen ) ali tod divljenjem se podrazumijeva napor koji neki NAROD ulaže u svoje parče teriotorije a koji za cilj ima blagostanje ili prevedeno na jezik brojki dobar standard stanovništva !!! Koliko ja pratim zbivanja u svijetu ( a moram reći da to ne radim čitajući kolumne ljudi koji sve znaju ili je njihova istina najbolja ) nego čitajući štampu,razne internet prezentacije ili televizije programe došao sam do nekoliko zaključaka koji ,opet ponavljam , ne moraju biti mjerodavni !!! Pod pojmom divljenja kada se govori o industriji moraju se pomenuti sledeće zemlje u svijetu a to su redom: 1. Kina kao najmnogoljudnija zemlja na svijetu koja nevjerovatno drži balans izmedju siromašva i bogastva a uzgred ima prilično dobro razvijenu ekonomiju na zdravim osnovama 2. Njemačka kao zemlja koja je svijetu dala toliko naučnika da se sigurno može svrstati u pokretače svijeta 3. Rusija koja je uspjela da od diljenja leba na gradskim trgovima dodje danas u poziciju pregovarača br1 u svijetu i nijedna se odluka ne može donijeti bez njih 4. USA koja je toliko godina uspijevala da privoli svjetske naučnike da svoja istraživanja rade na njenom tlu i tako tu zemlju punu prirodnih resursa učini još bogatijom nego što to narod objektivno zaslužuje 5. Japan kao narod koji je najviše stradao u II Svjetskom ratu a opet se nisu izgubili nego i dan danas vode glavnu riječ u svijetu po pitanju elektronike koja je zbilja postala svakodnevnica u životu svih ljudi na svijetu 6. Venecuela kao prilično primitivna zemlja do poslednjih nekoliko decenija a kloja je uspjela zaštiti svoje prirodne resurse na čemu im cijeli svijet zavidi ... nego da ne idem dalje jer bi se mogla pomenuti i Srbija koja je ratovala sa cijelom naprednom civilizacijom a opet je i danas vodeći faktor na Balkanu ali to i nije neko dostignuće objektivno gledano !!! Ako bi iz svjetskih okvira došli na naše susjede onda mogu reči da se upošte ne divim Bugarima iako su članica EU zone ili Rumunima koje opet poštujem makar zbog toga što su nekako profitirali iz političkog opredeljenja pa se u toj zemlji nalaze glavna skadišta mnogih proizvoda namijenjih za istočnu Evropu !!! Hrvate sa druge strane poštujem jer su makar napravili finu punu infrastrukturu za ogromnu obalu a i mnoge nacionalne kompanije su zadržali u svoje vlasništvo samo mi iz svega nije jasno čemu se neko divi nama a vjerovatno mi nikad neće ni biti jasno
    ps: post je čitav zbrkan ali suština je nadam se jasna jer za divljenje je potrebno nešto više od prazne priče ili ja drugačije posmatram na stvari od Old Bone ...

Može biti da se nisam dovoljno trudio oko stila posta...a Boga mi rijetko se i trudim da stilom impresioniravam po foruma ....nego "što na um -to na drum".

Ali nije moj stil pisanja vama pričinio problem, nego spoznaja da ECG još uvjek vjeruje najveći procenat naroda. Pokušao sam da vam objasnim razloge za to, očito bezuspješno.

Izbori su završeni, ishodom kako sam i vjerovao da će se završiti. Djukanoviću su na pobjedi čestitali mnogi...pa će biti da on ima neke kvalitete KAD JEDINI U EVROPI DOBIJA IZBORE U JEKU KRIZE! Ipak je njegov minuli rad i njegova harizma dovoljna da mu nadpolovična većina gradjanja (pa i ja medju njima) povjerujemo.

Dobri rezultati opozicije i jedna osvojena lokalna uprava su jasan znak da DPS mora evoluirati, ako želi da i sledeće izbore dobije...pa možda će za par godina i doći vrijeme kada će se isprofilisati sigurna, kompetentna, evro-atlanski profilisana politička opcija, koja će i doći na vlast. Imajte strpljenja.

To bi bilo to!

Bone se odjavljuje po pitanju izbora!

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 16-10-12 at 15:35.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,012
    Thanked in
    4,019 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Je li Bog dao da se na crnogorskoj političkoj sceni pojavi novi Ferhat Dinoša-t.j. Albanac sa harizmom, evropske provinijencije.

Od Bona ima PUNO POŠTOVANJE.

Pozdrav,
    E ako je evropske provinijencije kao Dinoša, daleko mu lijepa kuća. Dinoša je jedan retrog(r)adni radikal, a jedini razlog što mu niko nikad ništa nije progovorio jeste taj što je Albanac, pa bi odma zalelekao kako se ugrožavaju manjine. To je jedan albanski Dobrilo Dedeić, provinijencije mi Dobrilove. To što umije da priča ne čini ga evropejcem kad je ono što priča do zla boga zaostalo.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by The.Sloth View Post
    ... ovo na republickom nivou sto Vijesti ovih dana slave kao olimpijsko zlato je nekakav uvrnuti optimizam stalivec, jer svi znaju ciji je igrac bosnjacka partija i to odavno pa je potpuno nebitna DPSova kombinatorika da je neke koalicije bolje praviti nakon izbora.//
    Da si i ti uludo bacio tolike pare ne bi priznao da je to bila budalastina već proglasio pobjedu No dzaba ti pricas pobjednicima koji vazda pobijede bez obzira kako se zavrsi.
    Kombinatorika DPS je bila jasna da time sto bivsi koalicijant Bosnjacka partija izadje sama moze biti samo eventualno vise mandat. Da su izasli zajedno, a da se Frontu pridruzio Kadić i oni kao rasuti glasovi mandati bi za vladajuću koaliciju izgledali 39+3 ili ovako. Kad bi se toj listi frontovaca dodao i SNP mandati bi bili
    ecg+ bosnjaci (52.8%): 42
    df+sns+sl.+snp (38.4%): 30
    pcg (8.8%): 6
    manjine: 3
    i opet bi bilo da su svi pobijedili

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Kombinatorika DPS je bila jasna da time sto bivsi koalicijant Bosnjacka partija izadje sama moze biti samo eventualno vise mandat.
    Da, to je cista kombinatorika DPS-a, BS se nije nista pitala u svemu tome, pa ce sad jos i da mole DPS da ih pusti u Vladu
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    A jasno ti je da se to nije desilo zahvaljujuci apstinentima? Jasno ti je da su ovu promjenu u Nk donijeli ljudi koji su na proslim izborima apstinirali, ali su sada rekli: "Idem da ih micem iz ovog grada!"??
    Ja se trudim tebi iskreno odgovoriti pa mozes i ti meni odgovoriti na ono pitanje iz mog prethodnog posta ?

1.Sto se tice toga da li mi je jasno da su "promjenu" u NK donijeli apstinenti, nije mi jasno, tj, nemam neke pouzdane informacije da bi procijenio tako nesto, ako ti imas slobodno iznesi meni bi bilo zanimljivo, jos ako bi tu analizu predstavio sa hladnijim stavom, tj. bez ubjedjivanja ljudi sta da rade sa svojim glasackim pravom sigurno bi bilo jos zanimljivije.
    2. Treba reci da je i malo rano pricati o "promjeni" u NK s ozbirom da se opozicionari jos nisu dogovorili, a kolko sam ja letimicno obratio paznju tamo ce Pozitivna biti tas na vagi, pa iako svima djeluje vjerovatnija koalicija pozitivaca sa opozicijom nego sa DPSom, treba se sjetiti da su imali prilicno "jasan" stav na republickom nivou o saradnji sa bilo kojom stranom, a ja ne znam kako se to moze formirati "manjinska vlada" u opstini ????
    3. Ovi navodnici koje stavljam kad pricam o "promjeni" su posledica cinjenice da sam zivio tamo u periodu kada je lokalnu vlast vrsila opozicija pa sam dosta dobro znao nacin na koji su to radili, i iako ne sporim da je vjerovatno najveca opstrukcija dolazila iz pravca republicke vlasti jako pouzdano znam da je njihov ucinak bio tanak i iz razloga koji se ticu kvaliteta njihovih kadrova. Koliko bi ti kadrovi bili bolji nekoliko godina kasnije ne umijem procjeniti, ali mogu nagadjati da kadrovi DF-a i SNP-a nisu previse mijenjani, a sta Pozitivna ima da ponudi i koliko bi uopste mogal da utice u slucaju da udje u tu pricu niko ne moze pouzdano reci pa ostaje da se vidi. Moc lokalne vlasti koju opstruira DPS sa drzavnog nivoa prosto nije dovoljno velika da uradi bilo sta krupnije u gradu poput Niksica iako bih volio da me demantuju.
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Može biti da se nisam dovoljno trudio oko stila posta...a Boga mi rijetko se i trudim da stilom impresioniravam po foruma ....nego "što na um -to na drum".

Ali nije moj stil pisanja vama pričinio problem, nego spoznaja da ECG još uvjek vjeruje najveći procenat naroda. Pokušao sam da vam objasnim razloge za to, očito bezuspješno.

Izbori su završeni, ishodom kako sam i vjerovao da će se završiti. Djukanoviću su na pobjedi čestitali mnogi...pa će biti da on ima neke kvalitete KAD JEDINI U EVROPI DOBIJA IZBORE U JEKU KRIZE! Ipak je njegov minuli rad i njegova harizma dovoljna da mu nadpolovična većina gradjanja (pa i ja medju njima) povjerujemo.

Dobri rezultati opozicije i jedna osvojena lokalna uprava su jasan znak da DPS mora evoluirati, ako želi da i sledeće izbore dobije...pa možda će za par godina i doći vrijeme kada će se isprofilisati sigurna, kompetentna, evro-atlanski profilisana politička opcija, koja će i doći na vlast. Imajte strpljenja.

To bi bilo to!

Bone se odjavljuje po pitanju izbora!

Pozdrav,
    ne bi se slozio sa konstatacijom da mu nadpolovicna vecina gradjana vjeruje. matematika je vrlo prosta - cca 514000 biraca, a DPS dobio cca 160000 glasova = ~31% - sto znaci da samo trecina birackog tijela vjeruje vladajucoj partiji.

da mi zelimo bilo kakve promjene, trebalo je samo tih 31% gradjana da izadje na izbore, a ostali da bojkotuju, pa bi se zapitali i milo, i EU, i zapadne sile, i amfilohije, i profesor baltazar i ko god treba. ovako je 160000 gradjana dalo glas ovim lopovima, 85000 je glas dalo ovim sto ne znaju sta ce sami sa sobom, 30000 pozitivnoj samo zato sto su novi, itd itd.

eto npr, vec skoro 15 godina je u herceg-novom na vlasti opozicija, na celu sa SNP-om i ja samo mogu da se zapitam sta smo mi bogu zgrijesili da nam oni budu na celu lokalne vlasti. grad ruiniran, od jednog od najljepsih gradova na jadranu je postao jedno ruglo i sjatiste pamidora turista, a gradonacelnik iz opanaka i poluzardjale skode do paul & shark kosulja, cipela, stanova, itd itd. vjerujte mi, ne bi ste vjerovali sta se radi po novskoj opstini i kako se poslovi sklapaju.

tako da, lijepo svi bojkot i onda se mozemo nadati novim ljudima, ovako je samo prelivanje iz supljeg u prazno.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ne znam je li ko kacio, ali procitah u DN jedan mali pasus dje Vaselj Sinistaj kaze da vjeruje u promjene u CG, da veruje u vladu narodnog jedinstva...

Sad mi za sto ne glasah Forcu. Mada jos imaju sanse za jos jedan mandat.

A fenomenalan je i tekst nekog momka iz bloka 5. Presmijao sam se.

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Da, to je cista kombinatorika DPS-a, BS se nije nista pitala u svemu tome, pa ce sad jos i da mole DPS da ih pusti u Vladu
    zasto da ih mole ako ih ostali dio opozicije podrzi i niko ne bude htio sa dpsom? znam da je samo teorija, ali postoji mogucnost
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    2,052
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Evo koliko je koja lista osvojila glasova za izbor poslanika

CRNA GORA:
    - Evropska Crna Gora - 165.380
    - Demokratski Front - 82.752
    - Socijalistička Narodna Partija - 40.079
    - Pozitivna Crna Gora - 29.885
    - Bošnjačka Stranka - 15.124
    - Forca - 5.244
    - Albanska Koalicija - 3.845
    - Hrvatska Građanska Inicijativa - 1.514
    - Srpska Sloga - 5.275
    - Srpski Nacionalni Savez - 3.085
    - Demokratska Unija Albanaca - 2.852
    - Zajedno - 1.384
    - Albanska Omladina - 531

Evo i dopunjena lista pojedinačno

Podgorica:
    - Evropska Crna Gora - 47.642
    - Demokratski Front - 31.114
    - Pozitivna Crna Gora - 11.643
    - Socijalistička Narodna Partija - 8.027
    - Bošnjačka Stranka - 1.500

Danilovgrad:
    - Evropska Crna Gora - 4.762
    - Demokratski Front - 2.509
    - Socijalistička Narodna Partija - 1.083
    - Pozitivna Crna Gora - 830

Herceg Novi:
    - Evropska Crna Gora - 6.316
    - Demokratski Front - 4.004
    - Socijalistička Narodna Partija - 3.300
    - Pozitivna Crna Gora - 1.000

Tivat:
    - Evropska Crna Gora - 3.127
    - Demokratski Front - 1.730
    - Pozitivna Crna Gora - 713
    - Hrvatska Građanska Inicijativa - 646
    - Socijalistička Narodna Partija - 536

Bar:
    - Evropska Crna Gora - 10.266
    - Demokratski Front - 5.830
    - Pozitivna Crna Gora - 2.731
    - Socijalistička Narodna Partija - 1.163
    - Bošnjačka Stranka - 942

Cetinje:
    - Evropska Crna Gora - 5.173
    - Pozitivna Crna Gora - 2.620
    - Demokratski Front - 1.235
    - Socijalistička Narodna Partija - 306

Berane:
    - Evropska Crna Gora - 9.575
    - Socijalistička Narodna Partija - 5.447
    - Demokratski Front - 2.966
    - Bošnjačka Stranka - 869
    - Pozitivna Crna Gora - 831

Rožaje:
    - Bošnjačka Stranka - 6.976
    - Evropska Crna Gora - 5.965
    - Pozitivna Crna Gora - 104
    - Demokratski Front - 45

Plav:
    - Evropska Crna Gora - 3.367
    - Bošnjačka Stranka - 1.970
    - Socijalistička Narodna Partija - 607
    - Demokratski Front - 384
    - Pozitivna Crna Gora - 77

Pljevlja:
    - Evropska Crna Gora - 9.640
    - Socijalistička Narodna Partija - 4.042
    - Demokratski Front - 5.438
    - Pozitivna Crna Gora - 880

Žabljak:
    - Evropska Crna Gora - 1.257
    - Socijalistička Narodna Partija - 494
    - Demokratski Front - 474
    - Pozitivna Crna Gora - 127
    - Srpski Nacionalni Savez - 94
    - Srpska Sloga - 66

Šavnik:
    - Evropska Crna Gora - 795
    - Socijalistička Narodna Partija - 380
    - Demokratski Front - 274
    - Pozitivna Crna Gora - 13
    - Srpski Nacionalni Savez - 11
    - Srpska Sloga - 11

Plužine:
    - Socijalistička Narodna Partija - 974
    - Evropska Crna Gora - 612
    - Demokratski Front - 400
    - Srpski Nacionalni Savez - 89
    - Zajedno - 48
    - Pozitivna Crna Gora - 34
    - Srpska Sloga - 31

Mojkovac:
    - Evropska Crna Gora - 2.691
    - Socijalistička Narodna Partija - 1.231
    - Demokratski Front - 1.208

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    zasto da ih mole ako ih ostali dio opozicije podrzi i niko ne bude htio sa dpsom? znam da je samo teorija, ali postoji mogucnost
    Istina ziva. HGI takodje moze formirati manjinsku vladu ako ih svi ostali podrze, a eno i Lekić odma potrca kod Bosnjaka da im kaze "mi necemo vladu, ajte vi sami formirajte mi podrzavamo"

Thanks Thanks Given 
    2,052
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Evo koliko je koja lista osvojila glasova za izbor poslanika

CRNA GORA:
    - Evropska Crna Gora - 165.380
    - Demokratski Front - 82.752
    - Socijalistička Narodna Partija - 40.079
    - Pozitivna Crna Gora - 29.885
    - Bošnjačka Stranka - 15.124
    - Forca - 5.244
    - Albanska Koalicija - 3.845
    - Hrvatska Građanska Inicijativa - 1.514
    - Srpska Sloga - 5.275
    - Srpski Nacionalni Savez - 3.085
    - Demokratska Unija Albanaca - 2.852
    - Zajedno - 1.384
    - Albanska Omladina - 531
    - nevažeći listići - 5.762

Evo i dopunjena lista pojedinačno

Podgorica:
    - Evropska Crna Gora - 47.642
    - Demokratski Front - 31.114
    - Pozitivna Crna Gora - 11.643
    - Socijalistička Narodna Partija - 8.027
    - Bošnjačka Stranka - 1.500

Danilovgrad:
    - Evropska Crna Gora - 4.762
    - Demokratski Front - 2.509
    - Socijalistička Narodna Partija - 1.083
    - Pozitivna Crna Gora - 830

Herceg Novi:
    - Evropska Crna Gora - 6.316
    - Demokratski Front - 4.004
    - Socijalistička Narodna Partija - 3.300
    - Pozitivna Crna Gora - 1.000

Tivat:
    - Evropska Crna Gora - 3.127
    - Demokratski Front - 1.730
    - Pozitivna Crna Gora - 713
    - Hrvatska Građanska Inicijativa - 646
    - Socijalistička Narodna Partija - 536

Bar:
    - Evropska Crna Gora - 10.266
    - Demokratski Front - 5.830
    - Pozitivna Crna Gora - 2.731
    - Socijalistička Narodna Partija - 1.163
    - Bošnjačka Stranka - 942

Cetinje:
    - Evropska Crna Gora - 5.173
    - Pozitivna Crna Gora - 2.620
    - Demokratski Front - 1.235
    - Socijalistička Narodna Partija - 306

Berane:
    - Evropska Crna Gora - 9.575
    - Socijalistička Narodna Partija - 5.447
    - Demokratski Front - 2.966
    - Bošnjačka Stranka - 869
    - Pozitivna Crna Gora - 831

Rožaje:
    - Bošnjačka Stranka - 6.976
    - Evropska Crna Gora - 5.965
    - Pozitivna Crna Gora - 104
    - Demokratski Front - 45

Plav:
    - Evropska Crna Gora - 3.367
    - Bošnjačka Stranka - 1.970
    - Socijalistička Narodna Partija - 607
    - Demokratski Front - 384
    - Pozitivna Crna Gora - 77

Pljevlja:
    - Evropska Crna Gora - 9.640
    - Socijalistička Narodna Partija - 4.042
    - Demokratski Front - 5.438
    - Pozitivna Crna Gora - 880

Žabljak:
    - Evropska Crna Gora - 1.257
    - Socijalistička Narodna Partija - 494
    - Demokratski Front - 474
    - Pozitivna Crna Gora - 127
    - Srpski Nacionalni Savez - 94
    - Srpska Sloga - 66

Šavnik:
    - Evropska Crna Gora - 795
    - Socijalistička Narodna Partija - 380
    - Demokratski Front - 274
    - Pozitivna Crna Gora - 13
    - Srpski Nacionalni Savez - 11
    - Srpska Sloga - 11

Plužine:
    - Socijalistička Narodna Partija - 974
    - Evropska Crna Gora - 612
    - Demokratski Front - 400
    - Srpski Nacionalni Savez - 89
    - Zajedno - 48
    - Pozitivna Crna Gora - 34
    - Srpska Sloga - 31

Mojkovac:
    - Evropska Crna Gora - 2.691
    - Socijalistička Narodna Partija - 1.231
    - Demokratski Front - 1.208
    Last edited by wulfy; 16-10-12 at 18:50.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by desert de Lleó View Post

Vladan Vucelic ce biti kandidat 100%. Informacija iz prve ruke.
    Vladan Vucelic ce izgubiti 100%, informacija iz moje ruke. Pitanje je da li ce i SDP ostati vjeran u Podgorici...

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Istina ziva. HGI takodje moze formirati manjinsku vladu ako ih svi ostali podrze, a eno i Lekić odma potrca kod Bosnjaka da im kaze "mi necemo vladu, ajte vi sami formirajte mi podrzavamo"
    moze ali ostali mogu formirati sve bez HGIa, Lekić treba da im to ponudi, tj. trebaju sve partije sem vladajuće i HGI da se sastanu i da se dogovore što i kako, ako budu tražili podršku manjinskoj trebalo bi im to dati pa neka oni taman i snose svu odgovornost za idućih godinu ili dvije, koja partija počne da zakera nebitno jel DF ili SNP ili ko bilo drugi znaćemo bar da nisu prava opozicija, takođe ako BS (od straha ili od para) ne prihvati da oni budu manjinska i da imaju premijera i sve ministre nego se opet uvale sa dpsom radi 2-3 ministarstva...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Stvarno ne znam da li ce on dobiti ili izgubiti, ali znam da ce on biti kandidat.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

a eno i Lekić odma potrca kod Bosnjaka da im kaze "mi necemo vladu, ajte vi sami formirajte mi podrzavamo"
    Pa taman tako nekako, jer je Mustaficu ponudi premijersku fotelju

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

moze ali ostali mogu formirati sve bez HGIa, Lekić treba da im to ponudi, tj. trebaju sve partije sem vladajuće i HGI da se sastanu i da se dogovore što i kako, ako budu tražili podršku manjinskoj trebalo bi im to dati pa neka oni taman i snose svu odgovornost za idućih godinu ili dvije, koja partija počne da zakera nebitno jel DF ili SNP ili ko bilo drugi znaćemo bar da nisu prava opozicija, takođe ako BS (od straha ili od para) ne prihvati da oni budu manjinska i da imaju premijera i sve ministre nego se opet uvale sa dpsom radi 2-3 ministarstva...
    Skeptik sam sto se tice Bosnjacke, a u pitanju su finansije... Nekako sad vise vjerujem u spremnost Albanaca, nego Bosnjacke... I mislim da ce na kraju Bosnjacka, iako su se prvi zaleceli s pricom da su otvoreni, biti partner.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Skeptik sam sto se tice Bosnjacke, a u pitanju su finansije... Nekako sad vise vjerujem u spremnost Albanaca, nego Bosnjacke... I mislim da ce na kraju Bosnjacka, iako su se prvi zaleceli s pricom da su otvoreni, biti partner.
    Meni je samo jadno sto ce se prikloniti DPS-u a dobiti znatno manje za svoj narod (citaj: funkcije) nego sto bi im dala opozicija. Ali pare ljude kvare...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

hahahahahaahahahaha

Thanks Thanks Given 
    3,235
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Skeptik sam sto se tice Bosnjacke, a u pitanju su finansije...
    ne znam na kakve finansije misliš, jer dugoročno bi za sebe i svoje mogli obezbijediti mnogo više finansija nego što im dps hoće i može ponuditi ako prihvate nekih par miliona "jednoročne pomoći" biće najveće budale na svijet ako su im već finansije prva stvar u životu..

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Mislim na finansije, neke cak mozda i realizovane...

I cudna mi je ta prica od strane DPS-a kako racunaju koaliciju sa Bosnjackom, a dovoljno je samo jednog Albanca jos da uzmu, pa ako sama Bosnjacka oce da se pridoda, od viska glava ne boli... Medjutim oni spominju HGI i njih.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Eto jedna mogućnost BS imaju premijera i sve ministre.
    Druga - neka svi kazu Pozitivnoj imate premijera i sve ministre
    Treća - Sinistaj imate premijera i sve ministre
    Cetvrta - SNPimate premijera i sve ministre
    Peta - Frontovci imate premijera i sve ministre ... vi juris mi za vama....
    Garant će neka upaliti a posto svi opozicija onda ce se lako dogovoriti

Page 34 of 66 FirstFirst ... 2430313233343536373844 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)