Ajmo Ljudi , E viva Montenegro....
Gore su ti pravila. Ako bi sa 4 boda od San Marina bili drugi, onda bi bili u boljoj poziciji (sa bodovnim saldom) nego da smo drugi sa 6 bodova protiv San Marina.
I bataljujem priču o San Marinu, izgorio kakav je, valjda igra ova reprezentacija noćas.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Ajmo Ljudi , E viva Montenegro....
Veliki sam pesimista. Ne znam je li to zbog kiše ili zbog Brnovića. Bod bih potpisao odmah.
Dick Laurent is dead!
mislim da nisi jedini prvi put od kada reprezenacija igra da nema ovdje na forum postavljanja taktika i sl. niko ne daje nikakve prognoze a koliko vidim nema ni onih redovnih pljuvaca brnovica. valjda su se opekli par puta kad su pljuvali a ovi nasi dobro igrali i sl. pa sada se ceke rezultat da ne budu prozivani poslije
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Ne znam, dosta teška utakmica za predviđet. Ukrajinci će sigurno pritiskat od početka. Mislim da ako se odbranimo u prvih pola sata, možda i dobijemo meč kad počne panika da ih hvata.
Prvo i osnovno noćas, puno trčanja i disciplina prema nazad.
Bijo si poziw koi se neodbija
Upravo to,zna li se ko igra zadnju liniju,s obzirom da nema sava?
Vala su imali 7 dana da sekoliko toliko uigraju i spreme, ne pamtim da smo se toliko spremali za neku ekipu (ne racinajuci baraz )
Meni toliko i zadnja linija nije bitna,koliko je bitna sredina terena,odnosno vezni red..U ovakvim mečevima,trčanje,agresivnost na loptu,koncetracija - su od kljucnog znacaja..A mislim da Brna ako postavi Milorada,Zverotu i Drinčića..Da će me prvi put obradovat' sa veznim redom..
Jova-Baša-Džudo-Savić
Kad rekoh ovo gore - disciplina prema nazad, mislim na situacije đe treba krila da se vraćaju i udvajaju. Ovakav slučaj smo imali u Kardifu, i Vels nam je stvorio 90% problema zbog nepoštovanja dogovora od strane Đalovića lijevo.
Evo gledajte noćas, prva situacija u kojoj Volkov ili Jovetić zakasne, biće opasno.
Last edited by Mad_dog_KO; 16-10-12 at 14:51.
Meni volkov izgleda fizicki bas spreman,i na sve ove utakmice se dovoljno vracao i pokrivao,nadam se da ce savic odigrati dobro desnog beka i ako nesto nisam siguran u njega u zadnje vrijeme,al dako me obraduje nocas...
Ali poenta svega što sve i da Brna postavi jači vezni red..On mi nema tu strogoću,disciplinu kao trener..Da se ne lažemo ođe mnogo..Sve je na fudbalerima..A onaj ko veli da je Brna dobar trener,strateg..Samo laže sebe...Ali eto to nam je što nam je.
Rece ovaj sa RTCG da prema zadnjim informacijama Vucinic nece poceti mec. Brna doktore!
Ako ovo odradi (a ovaj 100% zdrav) samo potvrdjuje koliki je idiot.
I don't get lucky. I make my own luck.
Čuš 100% zdrav a sinoć nije trenirao zbog virusa i temperature. Ne bi me čudilo da bude neka džoker varijanta.
To Brna ne bi uradio sigurno..Pa priča je bila da ima temperaturu..Sto posto zdrav nije nikako...I nije valjda da vjeruješ RTCG..Nikad strefili ništa nisu.
Brna je stari lisac,zna on što radi.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
odlicnost
Savic - Basa - Dzudovic - Jovanovic
......Zverotic - Pekovic - Drincic
................Volkov
........Jovetic - Vucinic
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ako Brnovic izadje sa formacijom koju je najavio (4-4-2, sa Zveroticem i Volkovim na krilu), i kasnije se uzdrzhi od izbacivanja Zverotica i Volkova i stavljanja shpiceva (pogotovo kesa-shpiceva kao shto su Kasalica i Damjanovic) na njihova mjesta, imamo solidne shanse za bod, i male shanse da cemo zavuci gol iz kontre a Ukrajinci promashiti te 2-3 neminovne prilike koje stvore, pa da pobijedimo. Bilo kakvo odstupanje od defanzivne taktike ili konfuzija u izmjenama kojoj je Brnovic sklon vodi u rascheroguz, bojati se.
Takodje, poshto je sredina defanzivno orijentisana, treba igrati na duge lopte na Mirka i Stevana. Eto prilike Drincicu da pokazhe svoje (za mene sumnjive) sposobnosti.
Deserve's got nothing to do with it.
u principu delibasic umjesto mirka ako ovaj ne moze posto je bas u dobroj formi
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Deserve's got nothing to do with it.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks