Page 33 of 66 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast
Results 801 to 825 of 1647

Thread: Izbori 2012 - rezultat (stavovi, procjene i analize)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    Ne znam otkud Vam ili zasto servirate ove gluposti (oprostite ali sa ovakvim tvrdnjama lupetanje Vam skodi).
    Prije bi mogli da napisete da sam zagrebcanka ili pristevka (ako se ove gluposti izvode po broju provedenih dana u regionu), ali ni to nema blage veze s vezom. Niti u BG ima mrznje prema Albancima u normalnim krugovima drustva, ni u krugovima obrazovanih ljudi iz Pristine prema Srbima, jer vecinu onog sto su Albanci uradili sa Kosovom, uradili bi i Srbi da bi dobili jurisdikciju na tom i bilo kojem drugom teritorijalnom prostoru. Price o mrznji prema bilo kome spada u redove neobrazovane i lako manipulativne malogradjanstine. Zato, ne generalizujte.
    Ja sam samo primijetila da ste Vi (po tekstovima koje pisete), jako iskusan kao udvorica i profiter vlasti, pa bila ta vlast od DPS/SDP, ili neka naredna. To doduse ne krijete, jer ste pisali da Vam je najbitnije da vasa porodica napreduje, i da podrzavate ovu vlast jer imate privilegije od iste - a to znaci privilegije od svih nas ostalih, iako mi nemamo ni jednu.
    Zato, postoji razlika u sustini Vaseg pisanja ovdje, identicno i nekih Vama slicnih - koristoljublje, pa bilo to za ove ili one (poziciju ili opoziciju) svejedno.. Dok mi koji samo zelimo dobro citavoj CG, jer ne spadamo u red korisnika Drzavnih resursa, vec sasvim suprotno, dajemo i Drzavi i budzetu, imamo sasvim drugaciji pogled na nasu voljenu Patriju. Ne iz licnog interesa, i nemamo takvu "kicmenu" potrebu da se podvlacimo bilo kome "za nedaj Boze".. Takvo "gmizanje" se prostire po CG naveliko, isto unistava sve stubove CG kao drzave, i protiv toga su bili i ovi izbori.
    Ko god da formira koaliciju, taj mora smanjiti broj kadrova koji su samo na osnovu te iskusne tehnike laskanja, podvlacenja, i uvlacenja svima i svakome obezbijedili sebi i svojima pozicije na racun budzeta Drzave.
    Upravo su i ovi izbori pokazali da to vise ne bi trebalo da prolazi i da odabir kadrova mora biti na zdravim profesionalnim i ljudskim osnovama..

Hvala Lepo
    Ne lomi igracke mog dragog prijatelja, ljubavi moja virtuelna.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    Ne lomi igracke mog dragog prijatelja, ljubavi moja virtuelna.
    Ovo me malko oraspoloži-volim kad vidim na ovim teškim temama i lirske momente

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Postavio bih jedno pitanje svim apstinentima na ovom forumu: da li vam je milije sto DPS nema sam apsolutnu vecinu? Da li vam je milije sto je pao DPS u Niksicu?
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Postavlja se pitanje,da li DPS gubi koce polako u Podgorici i koliko je na to uticao kolaps gradjevinskog buma (zastoj sacco di Podgorica,da se pozovem malo na Sicilijanska iskustva) kao i saradnja sa Guberinicem (i zaostravanje na lokalnom nivou sa SDP-om). Da li ce Mugosa osjetiti posledice?

Pozitivna najjaca na Cetinju - toliko o uspjesnosti SDPS-a da ih predstavi kao (po)cetnike. Iznenadjujuce dobri i u Budvi. Ocekivano slab rezultat u Andrijevici,Rozajama,Plavu,Pluzinama i Savniku,gdje nisu uspostavili solidnu infrastrukturu.Sve u svemu No,da se vratim na (po)cetnistvo - ocigledno promasena taktika za diskreditovanje narandzastih. Morace (DPS) da traze argumente u buducnosti,sto im i nije jaca strana. PCG je pokazala kapacitet za ono o cemu je dosadasnja opozicija dosad mogla samo da sanja - animiranje apstinenata (narocito mladih 18-34 god). Ako ne ponove (sto je vrlo malo vjerovatno) greske PzP-a (ovo je vec dosta ljudi istaklo,ali jednostavno je potrebno podvuci to ako) DPS ima itekako razloga za brigu.
    Sa druge strane, u narednom periodu Pozitivna ce biti "pod lupom" javnosti. Kome ce se privoljeti carstvu? Trpjece zestoke napade u svakom slucaju. Resenje moze biti model iskljucivo ekspertske saradnje sa nekom od strana na lokalnom nivou (konkretno Niksic) i to pod uslovom da se procijeni da ih drzavna vlast nece opstruirati u radu u mjeri da to dovoljno utice na efikasno funkconisanje. Jer u slucaju da dodju na vlast u Nk rezultati su jedino mjerilo. Posto je ova mogucnost prilicno tanka,ostaje politika "treceg puta".
    Zakljucno, izborili su se za dobru startnu poziciju i njihova buducnost je iskljucivo u njihovim rukama. Procijeniti sopstvenu snagu i razmisljati od pocetka o narednim izborima.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kruze glasine da ce DPS pokusat nekako (kako oni znaju) da skine mandat frontu i doda DUA kako bi sa njima imali apsolutnu vlast.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Evo da podijelim sa vama jednu infomraciju, dosta ozbiljnu, umjesto Mugose na celu glavnog grada dolazi najvjerovatnije Daliborka Pejovic ili Vlado Vucelic... Kako vam se cine rjesenja?
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Za Vladana se prica odavno,stari partijski poslusnik ne bi puno promijenio.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Za Vladana se prica odavno,stari partijski poslusnik ne bi puno promijenio.
    da ali on je Mugijev igrac
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Jes bio bi pravi Mugi umjeso Mugija Kako bi Vucelici napredovali za po jos koju stepenicu i ovako ih je fino ponamjesta Vladan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rjesenje je nikad bolje. Daliborka "po folderu" Pejovic...kuku
    Sin:

- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"

Tata:

- "WTF? ROFL LMAO!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@ovizionizi : Zavisi od Vaseg odgovora na pitanje da li Pozitivna treba da napravi politicku glupost pa da udje u koaliciju ili da napravi politicku glupost pa da "apstinira"
    Last edited by blokteatar; 16-10-12 at 14:16.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by POBR0 View Post
    Kruze glasine da ce DPS pokusat nekako (kako oni znaju) da skine mandat frontu i doda DUA kako bi sa njima imali apsolutnu vlast.
    Kad bi ti citao zakon onda se ne bi pozivao na glasine

DUA podnosi prigovor DIK-u
    16. oktobar 2012.
    Share

Demokratska unija Albanaca (DUA) podnijeće Državnoj izbornoj komisiji (DIK) prigovor na rezultate izbora, jer je, kako tvrde njeni predstavnici, toj partiji oduzet mandat lošim tumačenjem Zakona o izboru odbornika i poslanika, javlja Mina.
    DIK je danas objavila preliminarne rezultate izbora, prema kojim je DUA osvojila 2.852 glasova i nije uspjela da osvoji jedan mandate.
    Porptarol DUA Hamdi Kasani smatra da je zlonamjernom interpretacijom člana 94 Izbornog zakona, koji se odnosi na raspodjelu mandata, toj partiji oduzet mandat.
    “Zakon je donesen jer nam Ustav garantuje autentičnu zastupljenost u Skupštini i lokalnim samoupravama, shodno principu afirmativne akcije”, rekao je Kasani na konferenciji za novinare.
    On je naveo da zbirna izborna lista albanskih partija, kojih je bilo četiri na izborima, njihovim predstavnicima, na osnovu procenta osvojenih glasova, garantuje tri mandata.

“Ukupan zbir je preko tri odsto i prema tome te stranke dobijaju tri mandata. Kumulativan zbir važi samo za tu listu i tu nema nikakve primjene bilo koje druge formule, osim raspodjele mandata unutar nje”, naveo je Kasani.

On je najavio da će se ukoliko im DIK ne dodijeli mandat, DUA žaliti Ustavnom sudu.
    „Vjerujemo da će to oni ispraviti, da ne bi dalje tražili mišljenje Evropskog suda u Strazburu, gjde smo ubijeđeni da će tumačenje biti isto kao naše“, rekao je Kasani.
    Predsjednik DUA Mehmet Zenka kazao je da je ta partija bila protiv usvajanja Izbornog zakona, zbog mogućnosti raznih tumačenja te odredbe.
    On je rekao da taj akt garantuje manjinskim partijama koje osvoje više od 0,7 odsto glasova učešće u raspodjeli mandata, navodeći da je DUA osvojila oko 0,9 odsto.
    „Na osnovu tog, i kriterijuma zbirne liste, pripada nam mandat. Ko ima pravo da tri hiljade naših glasova prenese u drugi tabor kod partije sa kojom nemamo dodirnih tačaka“, naveo je Zenka.
    On smatra da članovi DIK-a tumače Zakon gledajući uskopartijske interese.
    „Apelujemo na DIK da se nepravda ispravi, jer bi na osnovu ranijih propisa, sa 12 hiljada glasova osvojili četiri mandata, a sada samo dva“, kazao je Zenka.
    On smatra da je prelivanje glasova sa albanske na druge izborne liste, čista diskriminacija prema manjini.
    „Naš glas se ne može preliti u Demokratski front ili u Socijalističku narodnu partiju, sa kojima se apsolutno ne slažemo. Ne odgovara nam ni da naš glas ode u Demokratsku partiju socijalista, jer su Albanci koji su htjeli da glasaju za građanske opcije to već učinili“, precizirao je Zenka.
    Kasani je kazao da su predstavnici DUA saznali iz današnje štampe da je njihov mandat dodijeljen Frontu, javlja Mina.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    Postavio bih jedno pitanje svim apstinentima na ovom forumu: da li vam je milije sto DPS nema sam apsolutnu vecinu? Da li vam je milije sto je pao DPS u Niksicu?
    Evo skroz iskreno : jes, milo mi je. No to ne znaci da se kajem sto nisam glasao za opoziciju.

Jel to pitas zato sto mislis da bi izlaznost od 75 posto oborila DPS ? jesu li to iste one racunice koje su koriscene kad se mjesecima iz opozicionih usta drvilo da izlaznost od 70 posto obara DPS ?

edit.. ovo se vise odnosi na NK gdje postoji realna sansa da se nesto napravi, ovo na republickom nivou sto Vijesti ovih dana slave kao olimpijsko zlato je nekakav uvrnuti optimizam stalivec, jer svi znaju ciji je igrac bosnjacka partija i to odavno pa je potpuno nebitna DPSova kombinatorika da je neke koalicije bolje praviti nakon izbora.//
    Last edited by The.Sloth; 16-10-12 at 14:22.
    ..........
    ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
    https://www.youtube.com/watch?v=tVuSKk_fs1o

Thanks Thanks Given 
    1,551
    Thanks Thanks Received 
    3,309
    Thanked in
    1,767 Posts

ovizionizi, ne apstiniramo da bi neko „pao“ i da bi nam bilo milo/drago, nego da se shvati da je stanje koje je bilo - neodrživo i da moraju ljudi i pristup da se mijenjaju.
    Iako nam je tvoja patologija poznata...

I dalje sam, i dok ne vidim pomake, nezadovoljna građanka (kao i zbog činjenice da i dalje imaš interneta i kuckaš ali jbga... tolerišemo). Tako je to u civilizovanom svijetu sa neistomišljenicima. Suživot i u dobru i u zlu, uz osnovanu Nadu i Vjeru (potkrijepljenih Radom i Trudom) da se teži ka Boljem za sve Nas.
    Ostali znaju samo da se neosnovano nadaju i vjeruju u sve i svašta

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by tigrovo_oko View Post
    ovizionizi, ne apstiniramo da bi neko „pao“ i da bi nam bilo milo/drago, nego da se shvati da je stanje koje je bilo - neodrživo i da moraju ljudi i pristup da se mijenjaju.
    Iako nam je tvoja patologija poznata...

I dalje sam, i dok ne vidim pomake, nezadovoljna građanka (kao i zbog činjenice da i dalje imaš interneta i kuckaš ali jbga... tolerišemo). Tako je to u civilizovanom svijetu sa neistomišljenicima. Suživot i u dobru i u zlu, uz osnovanu Nadu i Vjeru (potkrijepljenih Radom i Trudom) da se teži ka Boljem za sve Nas.
    Ostali znaju samo da se neosnovano nadaju i vjeruju u sve i svašta
    Nadas se i vjerujes ali bi ti da ti neko drugi svojim glasom promijeni stanje na bolje kako bi ti tek onda izasla i glasala. Vrh.
    Sin:

- "Tata, tata, jel istina da internet zaglupljuje?"

Tata:

- "WTF? ROFL LMAO!"

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Quote Originally Posted by city lights View Post
    Daliborka "po folderu" Pejovic...kuku
    To joj je valjda nagrada kao direktorici Agencije za zaštitu životne sredine, što nam je ta oblast ubjedljivo najgore ocijenjena od strane EU.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Accessi...European_Union

No, bolje i ona nego onaj despot.

Thanks Thanks Given 
    895
    Thanks Thanks Received 
    1,317
    Thanked in
    694 Posts

Prethodna vlada i partije koje su je sačinjavale su na ovim izborima dobile apsolutnu većinu i nikakvih promjena neće biti u velikim sistemima,ministarstvima,fondovima-ne vidim prostora za bilo kakvu promjenu a ako ćemo pravo DPS ni do sada nije imao apsolunu većinu pa se Milo za sve pitao.Čak štaviše prostor za koalicije se povećao sa po mom mišljenu poslanicima Pozitivne CG tako da je možda situacija i bolja sad nego prije za vlast.
    Rekao sam za Nikšić svoje mišljenje već i ponoviću-mislim da je koalicija Fronta SNP-a i Pozitivne moguća samo u teoriji ali sačekalmo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by komsija View Post
    Evo da podijelim sa vama jednu infomraciju, dosta ozbiljnu, umjesto Mugose na celu glavnog grada dolazi najvjerovatnije Daliborka Pejovic ili Vlado Vucelic... Kako vam se cine rjesenja?

Vladan Vucelic ce biti kandidat 100%. Informacija iz prve ruke.
    I don't get lucky. I make my own luck.

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by getaway blues View Post
    Očigledno pogrešno izračunat procenat DPS u Nk.
    Колико сам успио да видим ДПС коалиција је у НК добила скоро 2.000 гласова мање на локалном нивоу него на државном.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

..iskreno da ti rečem da me to interesuje koliko i lanjski snijeg..ja glasat neću dok god ovi budu u poziciji i ovi drugi u opoziciji...jedni su uništili moju stranku a drugi su manje više ravnogorci...

Thanks Thanks Given 
    59
    Thanks Thanks Received 
    141
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Jel ti misliš da je to svejedno? Ili da je nevažno? Nema ništa od ulaska u EU bez prethodnog članstva u NATO! To je jednostavno tako.....A JA HOĆU DA MI DJECA BUDU DRŽAVLJANI ČLANICE EU I DA SE ZANAVJEK RIJEŠI TA DILEMA DA LI PRIPADAMO RUSKO-AZIJSKOM BLOKU ILI EVROPI...I TO JE CILJ KOJEM JE VRIJEDAN SKORO SVAKE ŽRTVE! Ostvareno je 70% toga cilja, EU nas iskreno podržava da nastavimo dosadašnjim putem, hvale nas gdje stignu ( neki nam se čak i dive! )...NE ŽELIM DA SE KOCKAM SA BUDUĆNOŠČU, NITI IKADA DA SE OSJEĆAM DA MI JE ŽIVOT IZGUBIO SMISAO, kao što se osjeća 30% Srba, koji su pro-evropljani, kao što sam ja. Juče sam pričao sa starim drugom i dalekim rodjakom iz Beograda, koji je došao u CG poslom. Vrhunski je stručnjak i doktor nauka. Vidio je cio svijet. Otac mu je bio vrlo moćan čovjek i u sina je puno ulagao. U Beogradu mu je vrlo dobar standard ( stan od 100 mkv, dobra kola, redovan tenis, redovna letovanja u inosranstvu-dakle evropski standard 100%). E pa, on je tako duboko nesrećan sa situacijom u Srbiji i sa odnosom te zemlje prema evropskim integracijama, da je počeo da proklinje i Akademiju nauka, i SPC, i Tadićeve lopine, i Nikolićeve zadribande...i život mu je izgubio smisao!

NEĆU DA SE TAKO OSJEĆEM, NEĆU DA OD GOTOVOG PRAVIM VERESIJU!!
    !

Jesam li ti odgovorio dovoljno elokventno i jasno?

Pozdrav,
    Mene inresuje ko su ti ljudi koji nam se dive??? Iako je ne praktujem kilometarske postove pa često ostanem nedorečen i površan ( mnogi će reć i nepismen ) ali tod divljenjem se podrazumijeva napor koji neki NAROD ulaže u svoje parče teriotorije a koji za cilj ima blagostanje ili prevedeno na jezik brojki dobar standard stanovništva !!! Koliko ja pratim zbivanja u svijetu ( a moram reći da to ne radim čitajući kolumne ljudi koji sve znaju ili je njihova istina najbolja ) nego čitajući štampu,razne internet prezentacije ili televizije programe došao sam do nekoliko zaključaka koji ,opet ponavljam , ne moraju biti mjerodavni !!! Pod pojmom divljenja kada se govori o industriji moraju se pomenuti sledeće zemlje u svijetu a to su redom: 1. Kina kao najmnogoljudnija zemlja na svijetu koja nevjerovatno drži balans izmedju siromašva i bogastva a uzgred ima prilično dobro razvijenu ekonomiju na zdravim osnovama 2. Njemačka kao zemlja koja je svijetu dala toliko naučnika da se sigurno može svrstati u pokretače svijeta 3. Rusija koja je uspjela da od diljenja leba na gradskim trgovima dodje danas u poziciju pregovarača br1 u svijetu i nijedna se odluka ne može donijeti bez njih 4. USA koja je toliko godina uspijevala da privoli svjetske naučnike da svoja istraživanja rade na njenom tlu i tako tu zemlju punu prirodnih resursa učini još bogatijom nego što to narod objektivno zaslužuje 5. Japan kao narod koji je najviše stradao u II Svjetskom ratu a opet se nisu izgubili nego i dan danas vode glavnu riječ u svijetu po pitanju elektronike koja je zbilja postala svakodnevnica u životu svih ljudi na svijetu 6. Venecuela kao prilično primitivna zemlja do poslednjih nekoliko decenija a kloja je uspjela zaštiti svoje prirodne resurse na čemu im cijeli svijet zavidi ... nego da ne idem dalje jer bi se mogla pomenuti i Srbija koja je ratovala sa cijelom naprednom civilizacijom a opet je i danas vodeći faktor na Balkanu ali to i nije neko dostignuće objektivno gledano !!! Ako bi iz svjetskih okvira došli na naše susjede onda mogu reči da se upošte ne divim Bugarima iako su članica EU zone ili Rumunima koje opet poštujem makar zbog toga što su nekako profitirali iz političkog opredeljenja pa se u toj zemlji nalaze glavna skadišta mnogih proizvoda namijenjih za istočnu Evropu !!! Hrvate sa druge strane poštujem jer su makar napravili finu punu infrastrukturu za ogromnu obalu a i mnoge nacionalne kompanije su zadržali u svoje vlasništvo samo mi iz svega nije jasno čemu se neko divi nama a vjerovatno mi nikad neće ni biti jasno
    ps: post je čitav zbrkan ali suština je nadam se jasna jer za divljenje je potrebno nešto više od prazne priče ili ja drugačije posmatram na stvari od Old Bone ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by The.Sloth View Post
    Evo skroz iskreno : jes, milo mi je.
    A jasno ti je da se to nije desilo zahvaljujuci apstinentima? Jasno ti je da su ovu promjenu u Nk donijeli ljudi koji su na proslim izborima apstinirali, ali su sada rekli: "Idem da ih micem iz ovog grada!"??

Thanks Thanks Given 
    1,040
    Thanks Thanks Received 
    4,135
    Thanked in
    2,331 Posts

Quote Originally Posted by ctrl+alt+delete View Post
    To joj je valjda nagrada kao direktorici Agencije za zaštitu životne sredine, što nam je ta oblast ubjedljivo najgore ocijenjena od strane EU.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Accessi...European_Union

No, bolje i ona nego onaj despot.
    Не само нама него ако упоредиш иста је ситуација била у свим земљама које су послије 2000. приступиле ЕУ.
    То је и најтеже поглавље на путу ка ЕУ.
    У суштини ово би била нека црногорска "to do" листа, барем што се тиче увођења правила у наше друштво.И зато подржавам еврпоске интеграције иако ћу на референдуму гласати против чланства Црне Горе у ЕУ.
    Last edited by BAR; 16-10-12 at 15:15.
    Црногорце је одржало црногорско срце.

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,814
    Thanked in
    983 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Čak štaviše prostor za koalicije se povećao sa po mom mišljenu poslanicima Pozitivne CG tako da je možda situacija i bolja sad nego prije za vlast.
    vrh...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by BAR View Post
    Не само нама него ако упоредиш иста је ситуација била у свим земљама које су послије 2000. приступиле ЕУ.
    То је и најтеже поглавље на путу ка ЕУ.
    У суштини ово би била нека црногорска "to do" листа, барем што се тиче увођења правила у наше друштво.И зато подржавам еврпоске интеграције иако ћу на референдуму гласати против чланства Црне Горе у ЕУ, ако се до тада у Европи одлучно не заустави огроман прилив Афричко-Азијских и Јужноамеричких (неевропских) маса.Не желим да ЦГ буде нова Француска.
    Jes sve ce grabit Afrikanci i Juznoameriakanci u Crnu Goru da dolaze da zive muci tu

Page 33 of 66 FirstFirst ... 2329303132333435363743 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)