Apsolutno podržavam. Kome su mile 2000 eura, taj neće divljati na putevima (s naglaskom na divljati, jer prekoračenje od 70 kmh u naseljenom, odnosno 90 kmh na otvorenom ne spada u vožnju, već u iživljavanje). Samo me zanima šta se dešava u slučaju da lice ne želi da plati kaznu?
In vino veritas
Znavao sam u svoje pero da prekoračim i 180km/h PREKO OGRANIČENJA, doduše van naseljenih mijesta. Po novom zakonu, više nemam đe testirat auta i motore :cry:
S druge strane, potpuno opravdavam ovako visoke kazne za leeetanje kroz grad i vožnju pod dejstvom alkohola i opijata. Za to i puta tri da udare, svaka im čast!!!
ada sta ce bit isto ko i do sad, na sud, pa prdekana ako nemas para.
E, OVO sam chekao! Konachno ! Da se neizivljeni malo primire.. Samo bih ja stavio da bude ova najvisochija kazna fiksno 2000, jer nema smisla za tako ogromno prekorachenje kaznjavati samo 300 eura... Ovo se chekalo. Konachno... Samo da josh budu kriterijumi isti za svakoga, a ne tatini sinovi da se propushtaju i da nastavljaju da divljaju, no fino svakoga redom ko se ovako izivljava kazniti...
Ovo je nevjerovatno , da se poslije 9 godina zvanicno ne zna ko je kriv i odgovoran za nesrecu, gdje je jedan ljudski zivot izgubljen. Znaci ni jedan vjestak nije u stanju da uradi ono za sta je placen, a to je da kaze : ovaj je prosao kroz crveno, ovaj nije prilagodio voznju uslovima na putu (prilazak semaforisanoj raskrsnici...) i zdravo. Hocete da osporite moje vjestacenje, ajde izvolite. A sudjenje se bazira samo na izjavama. Apsurdno.
Mislim, rezultat sudjenja bi trebalo da bude ko je uzrokovao na koji nacin neki dogadjaj, pa nebitno je li to pljacka, sudar, pranje novca... A ovdje se sve vise primjenjuje praksa zamjena teza.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Onda glasam za taj zakon, pa da posaljemo tamo vehabiju da mu daju malo po guzi.
TAKUMI
Meni je ovaj novi zakon skroz ok što se tiče naseljenog mjesta, pun mi je K više motora koji se voze bulevarom šesto... da moram po pet puta da pogledam u retrovizor kad hoću da promijenim traku da li mi se ne bi zajijepio za gepek frizer iz Murtovine koji je prodao đedovu parcelu na čepurke ne bi li kupio yahamu r87421...
Jos kada bi im ogranicili onu posranu buku pa da se pocine. Ne znam sta znaci da ti motor vristi kada ides 20 na sat isto kao da ides 400.... Oni se toboze brane sa "hocu da me primjete ostalo vozaci", ne prdi castiti.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Dok ne ulete kamere u igru...
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
A znas kad ce to bit?za 20 godina kad nam ih neko donira,i to ove sto se sad koriste
Ako lik stavi kacigu sa tamnim vizirom, nebrendiranu; i obicnu jaknu; kako ce taj koji ga snimi kamerom nac ako motor nije registrovan ? U tom slucaju najveca vjerovatno da ces ga nac je preko radio mileve, jel ? Ili si mislio snimis ga, pa ga juris ?
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Vi ko da je Pg NY pa ima pola miliona neregistrovanih CBR600 iste boje... Da oće našli bi ga u roku od par sati...
#fakenews
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Kao i u inostranstvu, kamere snimaju motorna vozila, ako neko pravi prekršaj upisuje se u bazu. Ako uspijevaju naći takve vozače u London mogu vala i u PG...
Inače kazna ide ukoliko se ne vidi vozač vlasniku i to po nekoliko osnova i višestruko veća od standardne.
Mada kamere same po sebi "normalizaciju" saobraćaj.
Poslato sa pisaće mašine Galaxy Note
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks