View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    @changes Ti ka da Joveta sam igra Mora ekipa da odradi sve ..Moram jednu scenu ispričat sa treninga repke..Igraju dodoavanje rukama i gol glavom na mali prostor..I ide duga lopta za Bećiraja ili Kasalicu..A Džudo iza njega iz sveg mozga " Buuu" ovaj se okide i strknu u stranu.Počese svi da se smiju,Joveta crkava.A Džudo sa onom zadovoljnom facom i on se uvati smijat..Preplakao sam....A Peković ima najdublji glas u istoriji čovječanstva..Ja to još čuja nisam.Ka iz bunara,ali bukvalno..
    Ahahhahahahhahaha a sto bih dao da to mogu da vidim. E svasta
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

To je pakao bio..Pošteno sam se ismijao..Krenuli su jutro naši valjda oko 9..Dako izbaci Vijesti kakav članak,pred put,jel ko zborio što i tako.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemaju Vijesti kad od izbora, evo sa analitike:

''Hrabri sokoli'' doputovali u Kijev, Jovetić: Spreman sam, igraću!

Sedam dana priprema, sedam dana treninga bez takmičarskog meča – došlo je vrijeme za ono pravo, bliži se jedan od najbitnijih mečeva u kvalifikacijama za crnogoske fudbalere. Prvi put ''hrabri sokoli'' proveli su vrijeme zajedno, spremali se za meč sa Ukrajincima, a da li će to donijeti pozitivan rezultat, vidjećemo u utorak veče na Olimpijskom stadionu u Kijevu.
    Crnogorska ekspedicija, čarterom Montenegro erlajnza, doputovala je jutros u glavni grad Ukrajine, a ako je suditi po atmosferi, onda se možemo nadati lijepim vijestima sa stadiona na kojem se ljetos igralo finale Evropskog prvenstva između Španije i Italije.''Nakon remija sa Moldavijom, sigurno da će protiv nas pokušati da se iskupe. Protiv Moldavije su imali dosta šansi, ali nijesu uspjeli da ih iskoriste. Sigurno da sada žele pobjedu, ali nama to odgovara.Mislim da imamo kvalitet da upišemo dobar rezultat. Što se tiče mene, i povrede, dobio sam jak udarac protiv Bolonje, ali sada je sve u redu, igrać'', kazao je jutros Jovetić.

Crna Gora je do sada remizirala sa Poljskom i savladala San Marimo, dok je domaćin upisao dva remija protiv Engleske i Moldavije.''

Ukrajina je dobra i čvrsta ekipa. Radi se o dobroj selekciji. Nadam se međutim da možemo iz kontranapda da npravimo nešto. Biće prostora naprijed i očekujem da napravimo nešto. Ipak, igra počinje od odbrane, ako je odrbana prava onda smo svi pravi.

''
    Napadač Andrija Deibašić kazao je da su dobro skenirali protivnika i da vjeruje u dobar rezultat.''Ovo je jedno od najtežih gostovanja poslije Engleske. Gledali smo kasete, imamo šansu ako budemo igrali kao prvo poluvrijeme protiv Poljske. Ako uđemo čvrsto kao do sada,šansu su velilke.'' Delibašić se zatim osvrnuo na bitnost utakmice.

'' Bitna je svaka utakmica, pogotova u gostima, đe morate nešto da napravite. Bitno je da ne izgubimo, jer nakon toga imamo Moldavce i Engleze i ti mečevi će iskristalisti tabelu, odvojiće se ekipe koje se bore za Mundijal'', naglasio je Delibašić dan uoiči duela u Kijevu.

''Imali smo nekih malih problema, par igrača su povrijeđeni i prehlađeni, ali to nas prati od početka. Ipak, spremni smo, odmorni, imali smo dosta vremena za pripremu i uigravanje. Oni će sigurno kreuti prvih 20 minuta da pokušaju da riješe meč, ali mi rmoramo biti strpjvi, pažljivi da ne pravimo gluposti.''
    Izabranici Branka Brnovića večeras će odraditi trening od 19 sati (18 po crnogorskom),dok će se pola sata ranije novinarima obratiti selektor i Kapiten Vučinić. Meč se igra od 21 sat (20 po crnogorskom). Drugi par grupe je Poljska Engleka.

http://www.portalanalitika.me/sport/...sam-igrau.html

Inace RTCG ce prenositi mec na oba kanala (tako pise u Dnevnim novinama), a ukljucivat ce se povremeno u utakmicu Poljska-Engleska. Nakon zavrsetka nase utakmice prenosit ce drugo poluvrijeme utakmice Poljska-Engleska.
    Last edited by filip__pg; 15-10-12 at 12:42.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opaaa..RTCG nabačio neki multiprenos! Kiša će.Ups,snijeg.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oni uopste ne predstavljaju ovo ka bitnu utakmicu, a ona ne da je bitna, NO PREBITNA ! Ovaj Brna bas ni sam ne zna sto ce, ili zna al ne smije jer ne kroji on repku(SELEKTOR?!)
    Para vrti dje burgija neće.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

pa logicno je da je ne prestavljaju kao najbitniju utakmicu da ne bi tenziju sami sebi nabijali. a i pored poraza nije smak svijeta, sjetite se prosle kvalifikacije sa Svajcarcima kada su bili izgubljeni na pocetku a kasnije uhvatise prikljucak da nisu kiksali protiv Velsa imali su sansu kuci.
    znaci ne treba sve tragicno shvacati duge su kvalifikacije ali sa dobrim rezultatom protiv Ukrajine lakse bi disali
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sve izjave igraca sto sam procitao do sad rekli su kako je ovo jedna od najvaznijih utakmica za nas, ali ne treba im stvarati veliki pritisak da moraju po svaku cijenu da pobijede. Nerijeseno je za nas odlican rezultat.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Ljudi ova utakmica naj je prevazna bod ili tri nam daju takav zanos, nesto ko pobjeda protiv velsa na pocetku proslih pa kad smo anredjali bugare swajcarce i engleze , tako i ova mec

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

X i da pjevamo i to pod uslovom da ih dobijemo ovamo.

Puno će nam, nadam se, značit njihov kiks protiv Moldavije.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Fali li ko Ukrajincima? Ima li povrijeđenih..

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

trener, dosta, i waljda dwojica iz odbrane , jedan ima suspenziji radi kartona , al ne znam imena ,

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    138
    Thanked in
    104 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    A najaci su mi navijaci nasi , e ocekujem da joveta i mirko daju go i to je to.ka da oni sami igraju da ce od banje do ukrajinskom golmanu samo prosetat..I onda kad jedan od njih slabo odigra , pocne takwo pljuwanje po njih ...
    Ja ne pamtim ni jednu utakmicu dje je Jovetić igrao a da od njegove raspoloženosti ( prije svega u završnici ) nije direktno zavisilo kakav će rezultat bit !!! Igra momak to što igra i važan je i za sredinu i za napad za razliku od Vučinića tako da je popuno normalno da se njegova igra najviše komentariše i od njega najviše očekuje ...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sve si mi reka..Na njihov sajt slabo što ima..

Ukrainian coach Oleh Blokhin named his 22-men squad for their 2014 FIFA World Cup qualifying matches against Moldova and Montenegro. The country’s giants FC Dynamo Kyiv and FC Shakhtar Donetsk are represented by six players each, while FC Dnipro Dnipropetrovsk’s contingent within the senior side is four footballers. The list also include two players from FC Vorskla Poltava.

Ukrainian squad

Goalkeepers: Andriy Dykan (FC Spartak Moskva, Russia), Andriy Pyatov (Shakhtar), Maxym Koval (Dynamo).
    Defenders: Vyacheslav Shevchuk, Olexandr Kucher, Yaroslav Rakitskiy (all from Shakhtar), Taras Mykhalyk, Yevhen Khacheridi (both from Dynamo), Vitaliy Mandziuk (Dnipro), Bohdan Butko (FC Illichivets Mariupol), Yevhen Selin (Vorskla).
    Midfielders: Oleh Gusyev, Denis Garmash, Andriy Yarmolenko (all from Dynamo), Yevhen Konoplyanka, Ruslan Rotan (both from Dnipro), Serhiy Nazarenko (SC Tavriya Simferopol), Roman Bezus (Vorskla), Taras Stepanenko (Shakhtar), Anatoliy Tymoshchuk (FC Bayern München).
    Forwards: Roman Zozulya (Dnipro), Marco Devic (Shakhtar).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    Fali li ko Ukrajincima? Ima li povrijeđenih..
    Izgleda da se vraca Konopljanka, ali nece im igrati Kaceridi zbog kartona.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Konopljanka je zmija od igrača...Ali evo gledam sastav..Ne znam,nešto nemaju ni jednog igrača da rečeš da je world class..Nisu nešto po imenima majka mu stara,no sve će se viđet kad zaigraju..Ali mislim da ih mi doma sabijamo sto posto!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ljudi mozda sam veliki optimista... Ali ja ocekujem pobjedu.
    Ne sto su oni slabi, nego sto mi imamo 2 svecka igraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako se sredio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisu loše trenerke

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Hipster.
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Znaci njihova odbrana oslabljena.

Vučinić preskočio posljednji trening, Brnović optimista

Mirko Vučinić nije bio sa ekipom na posljednjem treningu uoči utakmice protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Kapiten "hrabrih sokola" ima problema sa temperaturom zbog stomačnog virusa, ali se očekuje da bude sjutra u ekipi. Selektor Branko Brnović optimista je po pitanju konačnoh ishoda meča na Olimpijskom stadionu.

"Teško je reći da je ovo presudna utakmica s obzirom da je početak kvalifikacija. Jeste bitna, ali ne i odlučujuća po pitanju konačnog plasmana. Svjesni smo važnosti duela i dobro smo se spremali prethodnih dana. Došli smo po dobar rezultat", rekao je Branko Brnović na početku konferencije za novinare na stadionu koji je renoviran za potrebe Evropskog prvenstva u Ukrajini i Poljskoj, a ranije je ljubiteljima fudbala bio poznat pod nazivom "Republika".
    Selektor nije želio da govori o taktici, ali je istakao jednu bitnu činjenicu.
    "Igraćemo veoma čvrsto. To je važno, kako bi došli do željenog rezultata na kraju susreta. Voljeli bi da se kući vratimo kao pobjednici. Takav rezultat bi za nas bio veliki korak u ovim kvalifikacijama", iskren je bio Brnović.

Ukrajina je u petak osvojila samo bod u Moldaviji. Rezultat koji je obradovao našu reprezentaciju, ali su u taboru crvenih svjesni da ih očekuje ofanziva od prvog minuta.
    "Sigurno je da će biti pod pritiskom zbog tog remija. Međutim, to nas previše ne zanima. Došli smo da igramo svoju igru, kao i uvijek. Bitno je da dobro uđemo u meč i poslije toga neće biti nikakvih problema. Biće i nekih iznenađenja. Pojedinci će dobiti više slobode, a neki drugi malo izmijenjene uloge u odnosu na prethodne utakmice", bio je zagonetan Brnović.

Ukrajinske kolege zanimalo je koja je najveća snaga našeg državnog tima.

"Kolektiv iznad svega. Sve na tome počiva, a kada tome dodamo i dvojicu igrača ekstra klase kakvi su Mirko Vučinić i Stevan Jovetić, onda treba svi da znaju da posjedujemo veliki kvalitet", zaključio je bivši jugoslovenski reprezentativac.

Očekuje se da utakmicu na golu počne Mladen Božović, posljednju liniju odbrane sačinjavaće štoperi Baša i Džudović, po bokovima bi trebalo da dejstvuju Jovanović i Savić, na sredini terena se vjerovati priliku dobiti Peković, Drinčić, Zverotić ili Vukčević i Volkov, dok će najbliži golu rivala biti Jovetić i Vučinić.
    Nakon što zbog povrede nije bio u kombinaciji za meč u Moldaviji, u reprezentaciji Ukrajine zaigraće Konopljanka, a sigurno je da u timu neće biti Hačeridija i Rakitskog.

Očekuje se oko 50 hiljada gledalaca na Olimpijskom stadionu u Kijevu, a meteorolozi najavljuju kišu za sjutra.

Susret počinje u 20 sati po našem vremenu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kakav je stadion kukala

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I trava je prefektna, bas je kao staklo...ih, kad pocnemo da vezemo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kiša sjutra - neka haubica Drinčića bi mogla sijevnut'..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sredina sacinjena od tri zadnja vezna i lijevog beka...

NECE ICI BRNJA... NECE ICI... MIJENJAj

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Samo hrabro sjutra na ove kese. Ako ih precijenimo, dobiće nas 3:0.

Nešto imam osjećaj od jutros da će bit meč kao sa Bugarskom u Sofiji, u prethodnom ciklusu.

Zverotić je momak koji zna da pogodi, a vjerovatno je motivisan s obzirom da su Bošnjaci dobro prošli na izborima. :mrgreen:

Šalim se, naravno. Sve što treba je da igramo oprezno, ali bez ikakvog nadrealnog respekta. Mislim da nam pri takvom pristupu nula ne može pobjeći, a ako se otvori prilika za nešto o čemu svako od nas bojažljivo razmišlja dok uplaćuje X2 po raznoraznim kladionicama jedno je sigurno - Jovetić ne može opet promašit ono protiv Poljske.

Page 1152 of 2250 FirstFirst ... 15265210521102114211481149115011511152115311541155115611621202125216522152 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)