Page 20 of 66 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast
Results 476 to 500 of 1647

Thread: Izbori 2012 - rezultat (stavovi, procjene i analize)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Upravo se sad vracam sa slavlja. Opozicija je oduvala dps na svim birackim mjestima, naravno nisam bio kod njih, novinari su mi rekli da je pokajanje. Kakav jad i bijeda kad su nekoliko nesrecnika nacerali da idu autima kroz grad, i sa sirenama.
    Hm, ako nece Pozitivna sa nama, kako neki govore, ako neka nece. Samo, nesto ne vjerujem da cemo imati protivnika za koji mjesec. Kraj dodje kad se najmanje nadas.
    P.S. Ne vjerujem da bi Zivko Nikolic i D.Kovacevic zajedno docarali bilo sta da je dps, opet pobijedio, najgora vlast od 1878. godina.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Tja, zar ti se ne cini da je ocigledno bilo da se ide u tom pravcu. Svako ostaje cistih ruku, Pozitivna ne krsi obecanje da nece ni sa kim u koaliciju, dobije jednu godinu na vlasti i lavovski dio DPS biraca, DF&SNP dobiju svoj dio i demontiranje DPS mehanizma, manjine dobiju sta zatraze i ne moraju sa DF&SNP u vladu. Svako zadovoljan. Opet, matematika je takva da je ovo jako nategnuta prica.
    mislim da je za tako nesto potreban signal sa zapada upakovan u pricu o demokratiji i smjenjivosti vlasti.
    Naravno, ja bih i bez toga insistirao na tome da BS dobije sto god hoce i da napravi konacni otklon od onih koji su ih deportovali i svakakva cuda cinjeli.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Upravo se sad vracam sa slavlja. Opozicija je oduvala dps na svim birackim mjestima, naravno nisam bio kod njih, novinari su mi rekli da je pokajanje. Kakav jad i bijeda kad su nekoliko nesrecnika nacerali da idu autima kroz grad, i sa sirenama.
    Hm, ako nece Pozitivna sa nama, kako neki govore, ako neka nece. Samo, nesto ne vjerujem da cemo imati protivnika za koji mjesec. Kraj dodje kad se najmanje nadas.
    P.S. Ne vjerujem da bi Zivko Nikolic i D.Kovacevic zajedno docarali bilo sta da je dps, opet pobijedio, najgora vlast od 1878. godina.
    A sta ste to slavili?

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A šta si to slavio?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Swedish_House_Mafia View Post
    Pa prije sto se neka pitanja rijese (konkretno pitanje crkve) prije ce se zavrsiti sa podjelama. Jer ja ne vidjoh ni jednu partiju jos osim SDP-a da se babila pitanjem one trafike na Rumiju izmedju ostalog?
    Sto se prije otarasimo nezdravog nacionalizma, tada ce CG da pobijedi.
    I ti misliš da je to pametan potez? Da srušiš vjerski hram i okreneš 30% građana koji se smatraju Srbima protiv sebe, i da ne pominjem koliko bi nacionalnih Crnogoraca ovaj čin okarakterisalo ne kao udar na velikosrpstvo niti na srpstvo već kao udar na pravoslavnu vjeru i pobunilo se! Čak ni ja, koji imam jako loše mišljenje uopšte o hrišćanstvu i o SPC, koji sam nacionalni Crnogorac(ako mi ne vjeruješ, mogu ti u četiri oka pokazati kopiju sa popisa), ne bih podržao rušenje bilo čije svetinje, ali bih od sad pa na dalje zabranjivao da se grade hramovi bez dozvole i na zemljištu koje lično ne kupi neka vjerska zajednica. To bi samo produbilo podjele! Cilj je da naše Crnogorce koji su otišli u srpski korpus VRATIMO nazad, a ne da ih šovinističkim ispadima guramo ka Srbiji! Jer "crnogorski Srbi" nisu odjelita etnička grupa koja je od nas razdvojena genetskim vezama, to nisu Srbijanci! Oni su grupa Crnogoraca koja različito poima svoj identitet, oni su prisutni u skoro svim crnogorskim porodicama, skoro svaka crnogorska porodica ima članove koji na različit način poimaju svoj identitet. Otkad je SDP počeo sa antisrpskim izjavama, a onda Mandić i Kadić sa anticrnogorskim, broj Crnogoraca se je smanjio, a broj crnogorskih Srba porastao! Sjetimo se da je na popisu devesetih bilo preko 90% Crnogoraca na popisu! Kako smo se prepolovili za samo 20 godina?! Razmisli malo!
    Shvataš li, ako se broj "Srbo-crnogoraca" ustali i ako ti ljudi prihvate status nacionalne manjine, a s obzirom da je CG upravo zbog tih podjela država bez apsolutno većinskog naroda, onda bi takva nacionalna manjina morala imati status konstitutivnog naroda zajedno sa Crnogorcima, Bošnjacima i vjerovatno Albancima, imajući u vidu da ih ima 30%, a preko svojih predstavnika bi mogla uvijek stavljati veto na svaku odluku parlamenta i kočiti bilo kakav razvoj Crne Gore, ukoliko bi oni okarakterizirali da to ide na njihovu štetu. Imali bismo frankeštajn državu poput BIH, gdje srpski, hrvatski i bošnjački šovinisti vuku konop svako na svoju stranu! Ako ih ne vratimo u naš crnogorski nacionalni korpus i ako se ne prestanu pokretati ta identitetska pitanja, ova država nema budućnost, jer će podjele dovijeka kočiti naš razvoj i eto nam bosanskog scenarija ovdje u CG!
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Druze o kakvom vjerskom hramu pricas, to je limenka koju je helikopter Vojske SCG postavio na vrh Rumije, kao cistu provokaciju muslimana iz Bara koji svake godine, zajedno sa praovslavcima i katolicima iznose krst Jovana Vladimira, evo 1000 godina..

Thanks Thanks Given 
    4,317
    Thanks Thanks Received 
    8,331
    Thanked in
    3,174 Posts

Likovi u golfore dvojke iz osamdeset i neke sto sipaju 5 eura goriva slave sa zastavama po gradu. Prava slika i prilika crne Crne Gore.

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@Monah to je moj stav licni, da doticni objekat treba ukloniti. Jer ako je iko i zapoceo podjele u CG to je uradila SPC. Nego da ne otvaram mozak i ne tupim o toj temi vise.

@niksicanin sta si to slavio blago meni? Da nijeste to slavili pocetak obnove Doma Revolucije?

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Likovi u golfore dvojke iz osamdeset i neke sto sipaju 5 eura goriva slave sa zastavama po gradu. Prava slika i prilika crne Crne Gore.
    nisu za bolje vjeruj mi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Druze o kakvom vjerskom hramu pricas, to je limenka koju je helikopter Vojske SCG postavio na vrh Rumije, kao cistu provokaciju muslimana iz Bara koji svake godine, zajedno sa praovslavcima i katolicima iznose krst Jovana Vladimira, evo 1000 godina..
    Istina je to za iznošenje krsta, ali pomisli do kakve bi mržnje i katastrofe dovelo rušenje te crkve, od čega god bila izgrađena! Pa ionako je međuetnički odnos u CG većinom mržnja prikrivena kurtoazijom, zamisli kako bi tek buknula mržnja kad bi se ta limena crkva srušila! Ne daj Bože, možda bi i građanski rat buknuo, jer bi ovi zadrti velikosrbi sigurno iz osvete napali neki tuđi vjerski hram, sjeti se samo onih nemira na Kosovu 2004.-e, sjeti se kako su reagovali huligani u Beogradu! Rušenje bilo čije svetinje, ne samo da je nehumano i nedemokratski, već je i opasno i može dovesti do međuvjerskog rata. Pored ove sirotinje, još bi nam samo to trebalo. Zapamti, za rat je potrebno samo da postoje samo 2 budale koje će pokrenuti rulju i ode sve u *****. Hiljadu puta je bio veći suživot u BIH, pa se dogodiše Ahmići, Vitez, Srebrenica, Potočari, srednja Bosna i Lašvanska dolina. Jednostavno, hramove ne dirati, a od sada pa na dalje zabranjivati da se vjerski hramovi podižu "divlje", tj. bez dozvole države i bez prethodne kupovine zemljišta. Od sad pamet u glavu, a što je izgrađeno, to ne dirati.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

@Majo, 111111 pa na Niksic mislim, ne mislim na nesto drugo. Dps je zasluzeno pregazen. I preko Niksica je gazenje u najavi i na drzavnom nivou.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by Maja View Post
    A sta ste to slavili?

Hvala Lepo
    Pobjedu u Niksicu. Dps je zasluzeno razvaljen u Niksicu. I sto je najbolje, ovo je gazenje u najavi na nivou drzave.

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Tja, zar ti se ne cini da je ocigledno bilo da se ide u tom pravcu. Svako ostaje cistih ruku, Pozitivna ne krsi obecanje da nece ni sa kim u koaliciju, dobije jednu godinu na vlasti i lavovski dio DPS biraca, DF&SNP dobiju svoj dio i demontiranje DPS mehanizma, manjine dobiju sta zatraze i ne moraju sa DF&SNP u vladu. Svako zadovoljan. Opet, matematika je takva da je ovo jako nategnuta prica.
    zvuči lijepo, samo što ne znam koliko su DF&SNP iskreni u tome jer njima su najpreče njihove beneficije koje bi vrlo vjerovatno izgubili demontiranjem ovog sistema..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

@Majo, 111111 pa na Niksic mislim, ne mislim na nesto drugo. Dps je zasluzeno pregazen. I preko Niksica je gazenje u najavi i na drzavnom nivou.
    Pobjedu u Niksicu. Dps je zasluzeno razvaljen u Niksicu. I sto je najbolje, ovo je gazenje u najavi na nivou drzave.
    Mislila sam da je prvi post oko Vaseg slavlja bio u afektu.. Pretjeran, i preteci.. Ali ovaj govori nesto drugo. Samo me zamisli, sta bi Vi i vasi radili po CG da niste gubilli..

O kome Vi ovo pisete? O radnicima zeljezare? O vasim sugradjanima.. Vi ste neka elita, i Vas ne tjeraju? Vi idete bez tjeranja u slavlje? Luksuznim automobilima jel'te?
    Cemu ovakvi kompleksi i ponizavanje Vasih sugradjana?
    Nije osiono, pohlepno, arogantno, zlokobno, osvetoljubivo, primitivno i jako opasno?

Ciji kraj? Nekog gradjanina NK koji nije bio za vas? Ili kraj 160000 glasaca u CG? Ili sta?
    Pisete o necijem kraju a ne o realizaciji zdravih planova (ako ste ih uopste imali pored tolike mrznje) za sve gradjane NK?
    A vi znate, od tada ste u NK..
    Uh.. sta ste pokazali sa ovim izjavama nocas..
    Voljela bih da i g. Zvoncica procita sta ste napisali. Imale smo par razmijenjenih misljenja u tom pravcu.

Hvala Lepo

p.s. Divljastvo... I sto su se klali po regionu..qq sta bi radili onda po CG..
    Last edited by Maja; 15-10-12 at 01:26.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nerealno je formiranje manjinske Vlade koju bi cinilo 6-7 partija (od toga 4 manjinske), i da sjednu za sto poklali bi se oko fotelja. Ovako ce ta 2 mandata popunit BS ili ako oni budu bezobrazni i trazili previse DUA i HGI.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    zvuči lijepo, samo što ne znam koliko su DF&SNP iskreni u tome jer njima su najpreče njihove beneficije koje bi vrlo vjerovatno izgubili demontiranjem ovog sistema..
    Njihova procjena je da bi samo dobili demontiranjem DPS sistema, ogrebli bi se za manji dio bivsih DPS biraca i za sve one koji bi ih glasali danas ali ne smiju. Slazem se sa Bijela City da je matematika vrlo nategnuta, s tim sto DUA, izgleda, nece imati mandata.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sta Pozitivna moze uraditi za godinu dana, sama? Demontirati jedan tako kompleksan mehanizam bez ucesca Ostatka ili, da zacinimo supu, bez DPS, kao svjedoka saradnika u sopstvenom procesu, nije moguce. Ili sam ja nesto previdio?

Sta poslije godinu dana?

Quote Originally Posted by night_silence View Post
    A kojoj ideologiji pripadaju ovi što su na vlast ??? Partizani ??? Ozbiljno te pitam ovo bez bilo kakve sprdnje pa se nadam da ćeš u tom duhu i odgovorit ... inače sam potomak partizana ali ne smatram da mi to može obezbijedit egzistenciju bilo kakve vrste medjutim ako ti imaš saznanja da može volio bih da ih podijeliš sa nama ... unaprijed zahvalan
    Mnogo trazis. Odgovor na ovo pitanje ne bi mogao dobiti ni u DPS, zato sto ni njima nije poznato.

Koja god to ideologija bila, u njoj ima mjesta za Crnu Goru i Crnogorce, u punom smislu slobodnih, nezavisnih i bankrotiranih drzava i nacija. Barem do prve krivine na kojoj cetnici cekaju s kompromisom.

Izvinjavam se sto nijesam pomenuo manjinske narode u Crnoj Gori, ali mi smo jedini preostali na vojvodskoj trpezi...

_______

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,229
    Thanked in
    1,564 Posts

Quote Originally Posted by Bijela_City View Post
    Nerealno je formiranje manjinske Vlade koju bi cinilo 6-7 partija (od toga 4 manjinske), i da sjednu za sto poklali bi se oko fotelja. Ovako ce ta 2 mandata popunit BS ili ako oni budu bezobrazni i trazili previse DUA i HGI.
    o da vidis kako je realno kad se uzme kalkulator u ruke..sve se lako sracuna naravno najrealnija je opcija da dps ponudi nekome od njih podosta toga...i to oni dobro znaju
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Imam rezultate samo u procentima, ali kad nesto pogledam, cini mi se da DPSDP nije izgubio skoro nista!! Po mojoj racunici nekoj ispada da ga je glasalo oko 165 hiljada, a na proslim izborima je imao 168. Pffff... Ali im se zakomplikovala situacija zbog vece izlaznosti ovog puta (za koju je definitivno najvise odgovorna Pozitivna), tako da mislim da je nekih 30 hiljada ljudi vise glasalo ovog puta nego 2009-e. Ali kako je DF uspio da nakaci preko 80 hiljada ljudi, nemam pojma.. Oni su na proslim izborima imali 50 (20 medo i 30 manda), a sad se stvorilo jos preko 30 hiljada novih, pod uslovom da niko nije digao ruke od pzp-ovih glasaca u medjuvremenu, iako je nova gradjanska opcija tu sada - PCG. E okle too.. Eto, mogli su od SNP-a otkinut tih nekih 15-ak hiljada za koliko je panuo ovog puta, ali opet mi nerealan njihov rezultat. Svaka im cast, trgovali su ubjedljivo najbolje na ovim izborima...

Sve u svemu, 7 novih ljudi u parlamentu, za koje se nadam da ce pokrenuti velike stvari...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Doslo je vrijeme da se Crnogrci stide od onih koji ih brane,
    i da se Srbi stide od svojih branioca i zastitnika njihovih prava,
    ove LAZLJIVE KLEVETE o Gosp. Lekicu koji je branio CGu 1993, i u PRIJESTONICI i na TV POLITIKA u Biogradu, dok je Milo mrzio sah zbog sahovnice i ratova sa ZLOBODANOM , MIROM I ZUTIJEM, posla Zlobu na kanabet 100 miliona kredita iz KAPa , koji je od tada pod HIPOTEKOM TOGA KREDITORA, i moramo im isporucivat BALVANE ili INGOT, nista ne smijemo prodat na trziste ili ne daj Boze preradit u Podgoricu ili Kolasin.

Pobjeda GRADJANSKIH PRTIJA DFa i PCGe, je mali korak za GRADJANE, a DZINOVSKI ZA CRNU GORU,
    SNP -Milic i DPS-Milo koji kad drze naZijonalisticke zapaljive govore, Milo o Cetnicima A Milic o JEZIKU, prigriza ga prije sjutra, toliko prskaju iz usta,
    da ovi ispod govornice dva-tri prva reda, OTVORE SATORE, da se ne SKVASE, jer nemaju BRISACE.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto mislite, oce li dps pustit albancima taj treci mandat koji im fali, konkretno mislim na stranku DUA.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    35
    Thanked in
    25 Posts

Default Cestitke Gradjanima Crne Gore na Izborima

Neka vi je sa srecom narode crnogorski na vashim izborima. Sokrat me od proslih izbora zastidio, i promijenio (jer sam ga procitao u medjuvremenu): "ako nemozete da promijenite vashim uticajem politicki izbor svog naroda, pomirite se sa njim". U pravu je. Mir samnom a vas izbor neka vi je sa srecom!

Na moju zalost moram priznati da sam prije koristio i grube rijeci u nemogucnosti da shvatim vecinski izbor gradjana Crne Gore, medjutim svako ima pravo da bira po svom ubjedjenju, i to vashe pravo nisam imao pravo da nipodastavam, bez obzira sto sam se osjecao zrtvom istog.

Ipak je vecina ta koja odlucuje svoju buducnost, a meni je ostalo da se slozim sa Sokratom i da se pomirim sa vashim Izborima kao realnoscu.

Neka vi je, josh jednom, sa srecom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo su najbolji izbori za narod do sad... kako god da si oprijedeljen... ne znam sto iznaodis sad ?!
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Izbori bili, izbori prosli i kao vazda oni koji zive od tih izbora ili politicari - svi su zadovoljni i svi pobijedili. Obicni navijaci ili mi forumasi izgleda jos u predizbornom elanu pa samo jedna napomena. Sto je bilo dosta mnogo je. Bez obzira na ośećanja, frustracije, sreću, tugu i ....... obavezuje kultura dijaloga i bez vulgarnosti i uvreda. Ko ne moze da podnese to pravilo jednostavno neka preskoci forum dok se ne sredi. Niko odje ne dolazi da bi bio vrijedjan i omalovazavan, a oni koji dolaze da bi to radili jednostavno su "dzaba krecili".
    Prvi izbori u Crnoj Gori koji su prosli bez ijednog banovanja pa neka tako i ostane

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

sto je , vec su se neki povukli i nece ih bit par mjeseci an forumu
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Page 20 of 66 FirstFirst ... 1016171819202122232430 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)