Bone, pretjerano bi bilo reci da Novi Pazar kroji crnogorsku vlast, ali cisto da pomenemo, Husovic i Purisic poslednjih godina jasu na vrlo nemirnim talasima koji dolaze iz Novog Pazara...
Ekonomske depresije povecavaju nivo nacionalistickog adrenalina, to je staro pravilo.
Bas me interesuje hoce li Pozitivna da ostane pri svojim principa i na lokalnom nivou (sto cisto sumnjam).
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
'Sad da zovneš ove iz BS nema šanse da ih moš dobit...
Kako se sad obećava Husoviću sa svih strana:
Ramo, 5miliona i stan u Zagorič?
Ramo, džamija u sred Cetinja i Budve?
Ramo, što god oj!'
Sell the Vatican, Feed the World!
Vrlo sam pažljivo pratila ali ipak je moguće da sam permutovala tj. da sam nečije prognoze u procentima pročitala kao eventualne osvojene mandate...svejedno, Hari Krisna je napisao jedan post nakon svih ovih, u kojem je upoređujući razultate ovih izbora i prognoze naših forumaša rekao (ironično):
Pa je unutar tog posta bio jedan citat:
Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović = 35.66%
Ovo je prognoza jednog od forumaša...tako da mi se čini da sam ipak dobro pomenula mandate. Nije bitno jer ne mogu da tražim, zaključana tema ima mnogo strana i gubim vrijeme, a ovdje raste br strana iz minuta u minut![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
5 do ponoći a oni još nisu prebrojali glasove u KO!
Nadam se da ćemo imat novu vlast a ne Pčelicu Mafijozu.
Čekaj, ako DPS ima 39 mandata potrebna su mu samo još dva za aposlutnu većinu tako da ako BS ne bude htjela imaju opciju Albanskih stranaka i Hrvata.Moraće isto malo Bošnjaci da se stisnu da im se ovo ne izmigolji
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Malo mi djeluje khm..- Moguće, svaka koalicija je moguća ali u ništa nećemo ići neprincipijelno i mimo naših zahtjeva i mimo onoga što su zahtjevi naših birača.
Mustafić je komentarišući stav Miodraga Lekića kazao da je donekle realnija opcija koalicije sa Evropskom Crnom Gorom.
- Moguće je da je donekle realnija kolaicija sa dosadašnjim partnerima ali naši kolicioni kašpaciteti su sada veći i tražićemo znatno više, rekao je Mustafić, koji je dodao da se koalicioni sporazumi moraju ispunjavati u cjelosti a ne sporadično.
Ako na ovo pristane DPS.. onda nek stavi kljuc u bravu. Nek svi rade samo za svoje birace a ne za interes Drzave CG, i nek ih samo njihovi biraci finansiraju po Skupstini, a ne preko drzavnog budzeta - svi mi.
Ovo bi znacilo da je DPS izgubio izbore.
Hvala Lepo
Ja sam juce imao informaciju iz vrha niksickog DF da su se oni unaprijed dogovorili sa Pozitivnom,jer su se ovakvi rezultati ocekivali.
Ako su pametni ovi iz pozitivne tražiće mjesto gradonačelnika u Nikšiću kao cijenu ulaska u koaliciju sa ovim drugima.To bi bilo najispravnije a ne da gradonačelnici budu veću ušemljena ekipa muljatora iz starih opozicionih stranaka
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Kakva parada u staru Vladu fuj.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks