sa firme na mene je bilo sitno nesto taksa,a predhodno firma ne smije imati dugove prema drzavi poreze i sl.... sad to varira od opstine do opstine ko je skon da klepa i uzima pare beaz da se uveri u vrijednost vozila,malo mu je bozje kise ....
pa to mi i treba,prevod sa firme na fizicko...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
pazi...auto je u mom slucaju bilo na firmu kao korisnika(ali u vlasnistvu lizinga), da je ostalo na firmu po isteku lizinga, firma bi morala da plati 5% prevod(valjda od procijenjene vrijednosti) a na fizicko lice ne placa taj prevod...
ovo je bio moj slucaj...ne znam pomaze li ti sto..
Treba da idem da pogledam neke felne za auto aluminijske,ali mislim da ce mi centralna rupa bit mala.Meni je na auto 60.1mm a ove felne su 59mm...raspitiva sam se nesto i kazu da ako je rupa na felnu uska,samo se malo obradi sa strugom...Ima li ko to kod nas da radi i koliko bi to kostalo?znaci za 1m,samo da se takne malo
bilo dje na strug
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
lagano...bilo koji strugar, a ovi sto rade i ispravljaju felne, sigurno
zna li neko nekog dobrog majstora..
ne radi mi instrumental tabla i jos po neke sitnice
u pitanju je 406 1.9 dizel
ima li ko kakva iskustva sa tim motorom i pezoom
koja mu je potrosnja od prilike.. ovako za pocetak koliko ga vec imam (danas drugi dan) bas udobno i prostrano auto...
je li ga imao ko ili ga ima jos uvijek sta mu obicno strada.... dje su najjeftiniji djelovi i tako...
Zna li neko br ovoga Gogica iz dalmatinske sto puni amortizere?I Uzelca iz donje gorice za reglazu?
zna li ko na pola 02-05 kako zamijeniti motoric od svijetala, izgleda kao da je zaptiveno ono kuciste dje se nalazi?
the World's leading dance event
Sensation
Unutar fara je. Najlakse ti je da skines far.
TAKUMI
@anonimus
www.pscknezevic.me
Da li moze da se uveze Alfa iz italije ili njemacke 156 98, 99?? i koliko bi otprilike kostala carina i pdv i registracija za nju?
Sve se moze uvestiako nije euro 3
![]()
ne mora![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
koliko se krecu polovne celicne felne 14/15 po otpada ???
i dje je najbolje da pogledam ?![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
^ To bi i mene interesovalo.
Zvao sam Toskica - 25€ (u krv) i Uzelca (20€) ali ih on trenutno nema.
Za 10€-15€ ima li đe?
cijena je 15-25e, zavisno od auta i stanja felgi i naravno od prodavca koji ako zna da ih je manjak ili da su trazene (kao ovih dana ili malo kasnije za zimske gume) podigne cijene![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ja sam kupio jednu dobru 14 za VW u auto-otpad na magistrali/zaobilaznici blizu hotela Keto i platio sam je 15 EUR.
Ima li neko iskustva sa internet kupovinom djelova iz inostranstva i slanjem istih postom ovdje?
Kako to funkcionise, kako se placa(karticom, uplatom u banci, pouzecem, ...). itd. itd.
Ne mogu da nadjem neke djelove ovdje pa bih pokusao na ovaj nacin.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks