Pajović korektno i na predizbornoj stazi... Mada je rano, i ja svasta pricam.
Aj zdravo, laku noc. Javljajte ko je premijer:-)
Majo, znam da je tesko, ali probaj da uneses malo konstruktivnosti... Ili idi, molim te.:-*
Pajović korektno i na predizbornoj stazi... Mada je rano, i ja svasta pricam.
Aj zdravo, laku noc. Javljajte ko je premijer:-)
Majo, znam da je tesko, ali probaj da uneses malo konstruktivnosti... Ili idi, molim te.:-*
Last edited by Here To Help; 14-10-12 at 22:04.
Žali Bože 10 hiljada glasova što su Srbi bačili na Slogu i ove što nisu prošli cenzus.
Bravo Darko!!!
niujedne mi gace lastike nema
Polako....znaš, vrlo je moguće da će ukupni sinergični pozitivni efekti po dva osnova:- ostanka na vlasti u NK i -kadrovskog osvježenja prelomiti vodjstvo DPSDP koalicije DA PONUDI PCG KOALICIJU, I TAKO RIJEŠI I OSTANAK NA VLASTI U NIKŠIĆU I TOTALNO ZADOVOLJENJE EU ! A tu bi ponudu PCG prihvatila...gotovo sigurno.
Pozdrav,
PS
A vala i ako neće....neka i opozicija ima od čega da finansijski preživi...ionako je DPSDP najslabije upravljala NK (doduše trgli su se malo u poslednjih pola godine, ali...)-pa su i zaslužili da neki odu zbog nedovoljne aktivnosti.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Ovaj Darko ima nesto stvarno!!! Bravo!
Kakav sam ja maler... Već pola sata nemam struje... Stala čavka na dalekovodne žice...
Apsolutno. Bio sam skeptik, ali čak i u exit pollu ovaj čovjek je majstor svog posla. Ja sam gledao prije 8 godina kako je takva anketa doživjela fijasko u Americi. U Hrvatskoj i Italiji takođe. Ali nevjerovatno koliko je bio siguran da će uspjet ovaj eksperiment iako se prvi put radi u Crnoj Gori.
Dick Laurent is dead!
Je li dobro cavka?
Kako sam ponosan na MOJ NIKŠIĆ noćas... A nijesam vjerovao!
Ako Lekić iole ima političkog takta, a zadnjih 10 dana je pokazao da ga ima, do predsjedničkih će imati win-win situaciju.
MIRIŠE SLOBODA, LJUDI!!!!
Just to slip the skin...
Last edited by institucija; 14-10-12 at 22:12.
Sve u svemu,bosnjaci najbolje prodjose.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Još jedan ponosni koji je glasao za 'Holanđane'.
Glasao sam za najčistijeg čovjeka.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
pa ko je glasa za dps? ima li takvih
http://nebojsacelebic.b0x.me/
A sta Vas to provocira?![]()
To sto ste izabrali vladajucu koaliciju i pisete fantazije o Vasem pogledu na buducnost?
Izvinite ja ne gledam te Vase (izgleda) omiljene gatarske Tv knale itd.. Ima i nas realnih.
A zasto Vas to provocira, pa, to nije moj problem nego Vas ili vas - svejedno.
Dakle, DPS je pobijedio, a njegove filijale ce da odigraju baletsku predstavu po Parlamentu, kako im se kaze, i kad im se kaze..
1 euro tam-vam.. Trebace novca da se obestete ovi izbori, i da sacekamo povecanje PDV-a na 24% min.
Hvala Lepo
Bravo za Nikšič..Jedini narod i grad te ima muda..
Da, da ...kada bi pare za održavanje unutarpartijske strukture padale sa neba....g. M. Perović nije uspio na ovim izborima, pa će prestati da ih finansira, a drugi njihovi finansijeri su nedovoljno "finansijski potentni"...a onda počinje URUŠAVANJE, jer je politika djelatnost kojom se bave finansijski profiteri, prije svega. Kad ne bude bilo ni izgleda da se nešto zaradi, preko vlasti, koncesija, upravnih odbora, agencija-aj´zdravo Pozitivna, odoh ja kod perspektivnijih.
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Prije Radojičića i DPS-a je bila LP, sad opet DPS gubi u Nikšiću.
Jedini imamo dostojanstva.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Izgleda da je bosanski osjecaj za miris opet "proradio"..
Hvala Lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks