dolphin broswer
jesi li probao operu mini? chrome?
Sent from my LG-P990 using Tapatalk 2
dolphin broswer
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Operu mini koristim kad sam preko 3g, ali nekad hocu bolji kvalitet sajta. Evo testiram Dolphin, on mi se cini kao bolje rjesenje od default browsera.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ne da cini nego jeste mnogo bolje rjesenje
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Stabilniji mi je. Default je znao da mi crashuje na neke sajtove, a i za ovaj Dolphin ima par korisnih addona, sad ih pretrazujem...
Vidjeh aplikaciju kod drugarice Extra tv, kako to funkcionise i gdje se moze skinuti?
Predstavljen S3 mini, imali su svoja dva chipseta sa dual-core procesorima a oni uzimaju od Ericssona...
Hvala u Ericssonovo ime...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
ANDROID MAJSTORI POMAGAJTE...
Imam Defy + i na njega je je bio ICS parandroid verzija.. odlicno je radio.. ali sam htio da ga upgradeujm a ustv se downgradeovao.. i sad mi se pojavilo
bootloader
09.10
Err:A5,70,00,00,23
Battery OK
OK to program
Transfer mode:
USB
nasao sam na xda resenja ali mi treba mala pomoc kako da ubacim firmare sada kad je u ovom stanju...
Io Sono Romanista
Ima li neki sajt da se mogu online gledati sa prevodom? Probao sam preko filmovizije, ali ne moze, probao sam i da kopiram link u mxplayer opet ne moze.
mogu li se povecati ikonice?
Nada poda me separar da amor de deux
http://www.vijesti.me/vijesti/samsun...i-clanak-95665
ako bude tu do 250e bice to dobra kupovina![]()
Pozdrav, trebaju mi prednosti,mane Samsung Galaxy Tableta onih
Čini mi se da je to Android..
Moze li neko da mi kaze kako da ogranicim protok podataka na samo jedan program, npr na Viber. Dakle da samo on ima pristup netu a ostali ne. Poenta je da se viber koristi u roamingu za slanje poruka i sl a da se ne nabije veliki protok podataka. U pitanju je sgs 2 sa sendvic androidom.
Hvala
Uzeh samsung h1 360... On je fabrički na Linuxu, ali se ubača Android...
Ovaj moj već ima Android...
A ja imam problem što ne mogu da maknem market account od prethodnog vlasnika...
Probao sam Hard Reset koji ništa ne obriše, ne znam zašto...
Probao sam da uđem u Aplikacije i idem na Clear Cache, itd...
Probao sam da uđem u Settings - Account and Sync i da idem na REMOVE, ali ni tu neće...
Probao sam i da pomoću Root Explorer-a pristupim u data/settings i da obrišem accounts.db, ali to ne mogu da pronađem pomoću ovog programa
Dakle, stoji nalog od ranijeg vlasnika i zahtijeva šifru... Čim kliknem na Market, to mi iskoči.
Najradije bi ga opet fleshovao, nego ima dosta posla. -.-
Pomagajte ljudi, inače ću ga otresti o zid, živaca me ovo košta!
upravo ovo sto kaze clapton , ili idi na factory reset iz settings-a
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja napisah što sam sve odradio i da to ne daje efekta...
Jedino nisam probao da uđem u recovery mod, ali mi ne ide...
I to sam probao, ali ne napisah...
Uglavnom, ni to nije dalo efekta... Kao što rekoh, to je ubačeni android, pa mu očigledno neke stvari ne rade kako treba.
Onda ti ostaje da ubaciš preko CWM oficijelni. Znači čim je neko ubacio ne oficijelni onda može i oficijelni.
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
Ja sam srećan čovjek što je ovo štekalo... Ubacihmu novi ROM, aooooooooooooooo, kako je moćan!
I naravno, sve se obrisalo...
Aaaaaaa kako sam zadovoljan!![]()
ovo je dobar telefoncic , steta sto nema samo malo vise ram-a
DUal sim
http://www.gsmarena.com/sharp_sh530u-5056.php
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
a e, bas je telefoncic
Inace
480 x 800 pixels, 5.0 inches
zaebavaju li se oni to? na 5 incha ova rezolucija, wtf???![]()
(nečitko)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks