.
Pod uslovom da je anketa tacna, DPS je izgubio jednog potencijalnog koalicionog partnera, DUA. Dobar rezultat je ostvarila HGI, kao i BS.
Odlican rezultat za DF i, po mojem misljenju, PCG.
_________
.
Pod uslovom da je anketa tacna, DPS je izgubio jednog potencijalnog koalicionog partnera, DUA. Dobar rezultat je ostvarila HGI, kao i BS.
Odlican rezultat za DF i, po mojem misljenju, PCG.
_________
Pobjeda je tu!
DPS!!
A za 90% njihovog članstva i za sve ostale, poraz.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Znaci don milo ce i dalje da vodi ovu jadnu drzavu...
Nikad sreće moja Crna Goro.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
ovo sto se prikazuje su uglavnom glasovi sa manjih glasackih mjesta, sela itd.... a pozitivna najvise glasaca ima na vecim glasackim mjestima, tako da ocekujem da ce porast nedje do 12%
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Izlaznost nikad veca, kako trenutno stvari stoje, DPS opet ubjedljiv... Narod bez kicme, realno. Bilo dje u Evropi bi padale vlasti, svudje se evo i mijenjaju, za mnogo manje, a ovi... nemam ja nista protiv njih licno, koliko protiv toga sto se ponasaju nedomacinski, neprofesionalno, iza njih sijaset losih poteza...
i LAAAAAAZUUUUUUU...
Portparol Demokratske partije socijalista Časlav Vešović kazao je u obraćanju novinarima da je izvjesno, što su pokazala i istraživanja CEMI-ja i CEDEM-a, "da će Evropska koalicija biti siguran i ubjedljiv pobjednik".
U Demokratskoj partiji socijalista procjenjuju da je izlaznost na današnjim parlamentarnim izborima 69 %.Prema CEMI-jevim podacima sa 22, 5 % obrađenih biračkih mjesta, procenti i raspored mandata izgledaju ovako:- Koalicija Za evropsku Crnu Goru 48,9 % ili 43 mandata;- Demokratski front 22,4 % ili 19 mandata;- Socijalistička narodna partija 10,9 % ili 9 mandata;- Pozitivna Crna Gora 4,5 % ili 3 mandata;- Bošnjačka stranka 4,2 % - 3 mandata; - Albanska koalicija 2,8 % - 2 mandata;- Forca 2 % - 1 mandat.
Baš u okruženju padale neke jake vlasti, samo kod nas naravno se to ne može desiti.
Mada barem za početak da DPS ne imadne većinu. Nadam se da je ovo bar početak kraja.
I znam da danas je danas
Ne vjerujem, jer bi to znacilo da sam, prvi put u zivotu, zamalo pogodio rezultate.![]()
https://forum.cdm.me/showthread.php?...43#post2990643
Manjine moraju imati makar 4, po ovoj anketi, ili grijesim?
_______
Koliko je potrebno DPS-u procenata da ima većinu ?
Naravno da zavisi od malih partija, ali neki procenat otprilike ?
I znam da danas je danas
to sta cemi obradjuje je procenat od uzorka..
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
PG ce zahebat DPS, pogurat Pozitivnu, dodati koji procenat DF-u... I eto "za dlaku".
I, kad ce biti gotovi rezultati vaseg glasanja?
Hvala Lepo
Ne mora da znaci... Koristicemo ga mozda krace. Mislim da su 4 godine top.
ova Maja se sprda sa nama ?!
Hvala lepo
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks