View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja sad ispratih trening..Poleksic se povrijedio? haha. okle ti to..branio je noćas na šuterski sve živo..

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

pa dobro nije bilo potrebe ni jedan ni drugi da se zovu jer prije nedelje , ponedeljka ne bi bili u Podgoricu, a zna se da ce Bozovic braniti, pa vjerujem da je Janjusevic dobio poziv posto igra u crnogorskom klubu i tu je blizu...

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja bih nešto Poleksića ubačio da brani..Ne znam..Djeluje siguran čovjek..

Thanks Thanks Given 
    851
    Thanks Thanks Received 
    633
    Thanked in
    253 Posts

s obzirom da su ukrainci planirali da osvoje 6 bodova u ove dvije utakmice, mozda protiv nas pokusaju u utorak da osvoje 5 bodova!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako budemo igrali dobro pozadi osvojice oni jedan veliki .!.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by nickname View Post
    s obzirom da su ukrainci planirali da osvoje 6 bodova u ove dvije utakmice, mozda protiv nas pokusaju u utorak da osvoje 5 bodova!
    ili 5 komada

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ako i dako su najgori ljudi ;D Treba brate postavit dobro linije,bez ispadanja,na igrača agresivno i na kontre nešto rabotat..Ne možemo bolje ja msm i možda iz kornera da ga neđe uvalimo..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    ako i dako su najgori ljudi ;D Treba brate postavit dobro linije,bez ispadanja,na igrača agresivno i na kontre nešto rabotat..Ne možemo bolje ja msm i možda iz kornera da ga neđe uvalimo..
    I malo srece i eto 3 boda

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo pozitivno! ( nije ovo ona kampanja,da ve ne zbunim )

Mogao bi ovaj Poleksić branit'..Gledah ga noćas na trening'-šuterski..Branio je sve živo :P A Vučko 2 minuta trčao sa strane sa loptom i u svlač...Što mu je? Ako nema povreda,ne valja mu onako da se odvaja od ekipe..
    Last edited by Markouskas; 13-10-12 at 21:40.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prehladjen je malo

Šesti trening crnogorske reprezentacije na Starom aerodromu donio je i poštedu kapitena Mirka Vučinića, koji je trčkarao samo desetak minuta zbog lakše prehlade.
    Nastup kapitena u Kijevu nije sporan, baš kao ni Stevana Jovetića i Simona Vukčevića, koji su juče prvi put trenirali punim intenzitetom.
    Pojavio se, međutim, problem sa golmanom Vukašinom Poleksićem, kojeg je zabolio list, pa je selektor Branko Brnović odlučio da pozove Ivana Janjuševića u ispomoć kako ne bi rizikovao da u Kijev otputuje sa samo jednim čuvarem mreže.
    Janjušević, koji ima jedan nastup za reprezentaciju, sjutra će se priključiti ekipi

http://www.vijesti.me/sport/vece-su-...e-clanak-95869

Thanks Thanks Given 
    851
    Thanks Thanks Received 
    633
    Thanked in
    253 Posts

zna li ko putuju li nasi danas ili sjutra za ukrainu?
    otisao bih nocas na trening...
    edit: izgleda da je u 17.45 ali "iza zatvorenih vrata".
    Last edited by nickname; 14-10-12 at 09:29.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/brnovic-...d-clanak-95883

Ako je ovo tacno, Tetejac zasluzhuje pohvalu, jer je ovo ispravan i pametan pocetni pristup utakmici. Naravno, znajuci njega, nishta ne vjerujem do utorka do kraja utakmice
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A mora se tako igrat, nema druge. Kad Pekovic pocne da fizikalise nema tu prolaza, a mozemo i da ocekujemo zuti karton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    A mora se tako igrat, nema druge. Kad Pekovic pocne da fizikalise nema tu prolaza, a mozemo i da ocekujemo zuti karton
    Ne znam, slicnu formaciju je bio najavio i protiv Cheske u Pragu, pa je onda na teren postavio onaj uzas. Plus, to shto on umije da uradi ekipi sa izmjenama, ne umije niko. Tako, treba sacekati kraj utakmice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shvatio je on da ne treba mijenjati 4-4-2 formaciju sa kojom smo uvijek imali dobar rezultat.

Upravo ovo:

Sa Drinčićem, Pekovićem i Zverotićem zajedno u timu, Crna Gora bi napadala Ukrajince isto kao i Poljake, u formaciji 4-4-2, ali bi defanziva mogla da bude drugačija.
    Raspored na terenu transformisao bi se u 4-3-2-1, gdje bi samo Vučinić ostajao naprijed, Jovetić bi zatvarao desnu, Volkov lijevu stranu, a trio Peković-Zverotić-Drinčić formirao prvu gvozdenu zavjesu odbrane, ispred posljednje četvorke.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Shvatio je on da ne treba mijenjati 4-4-2 formaciju sa kojom smo uvijek imali dobar rezultat.
    Nisam bash tako siguran-nadati se u svakom slucaju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Počinje Milorad ubica..Zajedno sa trkačima Zverka - Drinčić. Ajmo bre !!!

Pripreme su završene, odbrojavanje počinje - crnogorski fudbaleri lete ujutro u Kijev, sjutra veče u 18 sati osjetiće na treningu travu grandioznog Olimpijskog stadiona, dva sata ranije nego što će u utorak (20) početi duel sa Ukrajinom, još jedan u nizu vrlo značajnih u kvalifikacijama za Svjetsko prvensvo u Brazilu.

Naravno, odigrala je Crna Gora u minule dvije godije previše velikih i istorijskih utakmica da bi se sudar u Ukrajini tretirao kao presudan ili odlučujući.

Ipak, ishod utakmice u Kijevu mogao bi u mnogome da usmjeri ambicije i odredi šanse tima Branka Brnovića u kvalifikacijama koje će svoju kulminaciju dostići tek u narednoj godini.

Sjećanje na oktobar 2010.

Vezista “sokola” Milorad Peković tako se na posljednjem treningu uoči polaska za Kijev prisjetio onoga što se dešavalo prije tačno dvije godine.

"Reklo bi se da nam ovaj termin odgovara, nadam se da ćemo i u Kijevu izvući povoljan rezultat kao što smo na “Vembliju“ oktobra 2010. godine", poručio je vezista Grojter Firta.

Crna Gora je tada dočekala Božić sa 10 bodova iz četiri utakmice, na vrhu grupe u kojoj je takođe bila Engleska. Je li realno da se nešto slično ponovi ovoga puta ili ne, tek nezaboravna jesen 2010. godine dugo će gledati kao na ideal.

Za sličan rezultat neophodno je da se u Kijevu ponovi Sofija - tamo je Crna Gora savladala Bugarsku i zabilježila jedinu “pravu” pobjedu u gostima do sada.

"Eventualnom pobjedom olakšali bismo sebi nastavak kvalifikacija, ali čeka nas teška utakmica. Znamo kakav je Ukrajina protivnik. Ima jak kolektiv, prednost domaćeg terena, ali pokušaćemo da nadigravamo i sačekamo svoju šansu da eventualno osvojimo tri boda", kaže Peković.

Jasno, Crna Gora bi bila prezadovoljna bodom. Toliko su Poljaci osvojili u Podgorici, Ukrajinci u Londonu, čak i Moldavci protiv Ukrajine u Kišinjevu.

"Englezi su najjači u našoj grupi, tu nema dileme. Naš cilj je da se sa Ukrajinom i Poljskom borimo za drugo mjesto. Odgledali smo mečeve Ukrajine protiv Engleske i Moldavije, mislim da smo se taktički dobro spremili za utakmicu, dosta smo pažnje posvetili tome".

Kiks u Moldaviji, tvrdi Peković, natjeraće Ukrajince da žešće krenu u napad.

"Definitivno da je neriješen rezultat protiv Moldavije neuspjeh za Ukrajince. To može da bude prednost za nas, jer oni ne mogu sada da kalkulišu, moraju da krenu naprijed. Imaćemo više prostora naprijed, a znamo kakve napadače imamo. Vjerujemo u svoj kvalitet" kaže Peković.

Vrijeme je za veliki rezultat

Upravo od “Vemblija” 2010, koji se toliko spominje, Crna Gora nije odigrala veliku utakmicu. Može li u Kijev da bude prelomna tačka?

"Nadam se da je vrijeme za veliki rezultat. Mi imamo cilj koji smo postavili na početku kvalifikacija, ali sada treba misliti samo na utakmicu u Ukrajini, koja je u ovom trenutku najbitnija", smatra Peković.

Posljednji dobar meč u gostima, ako se ne računa šestica u San Marinu, Crna Gora je odigrala u maju u Belgiji, doduše u prijateljskom meču. Rezultat 2:2 bio bi idealan u Ukrajini, ali te dvije utakmice ne mogu da se porede.

"Protiv Belgije smo odigrali dobar meč, ali je svaka utakmica priča za sebe, teška na svoj način. Ovo je drugačija i mnogo bitnija utakmice, jer su kvalifikacije, a ono je bio prijateljski meč".

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Udri Milorade

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Oslabio mi je bog, godine ga stižu očigledno. Hajmo Milorade, vrijeme je za kambek!
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    851
    Thanks Thanks Received 
    633
    Thanked in
    253 Posts

ja prizeljkujem scenario sa srbija - belgija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo ovo:

Sa Drinčićem, Pekovićem i Zverotićem zajedno u timu, Crna Gora bi napadala Ukrajince isto kao i Poljake, u formaciji 4-4-2, ali bi defanziva mogla da bude drugačija.
    Raspored na terenu transformisao bi se u 4-3-2-1, gdje bi samo Vučinić ostajao naprijed, Jovetić bi zatvarao desnu, Volkov lijevu stranu, a trio Peković-Zverotić-Drinčić formirao prvu gvozdenu zavjesu odbrane, ispred posljednje četvorke.
    Ako Brna izvede da mu se ekipa brani u 4-4-2 a transformise u 4-3-2-1 bez kapi kreativnog igraca na sredini, trebalo bi ga pustit da bude selektor jos 5 godina.

Da pretpostavimo da su navodi Vijesti tacni.

Odbrana u redu, pogodjena. Idemo dalje.

Yverotic - Drincic - Pekovic - Volkov
    ---------Jovetic - Vucinic---------- Osudjeno na propast.

Kao sto sam vec par puta ranije navodio spas za nasu reprezentaciju je formacija 4-3-2-1

Quote Originally Posted by Jovan081 View Post
    Naravno, i dalje predlazem 4-3-2-1 formaciju.

--------------------Bozovic----------------------

---Savic----Basa----Dzudovic----Jovanovic----

--------------------Pekovic-----------------------
    --Zverotic-----------------------------Drincic----

--------Simon-------------------Joveta-----------

---------------------Mirko-------------------------
    Brnovic je osjetio da gubim povjerenje u reprezentaciju i odlucio da me poslusa. Salu na stranu, ni to ne umije da izvede kako valja do kraja.

Kao sto vidite iz prilozenog takodje jos jedna moja zamisao koja je inkorporirana u igru reprezentacije jeste igranje sve trojice zajedno: Zverotica, Drincica i Pekovica.

Dakle to su ta 2 preduslova za kvalitetan rezultat: Njih trojica zajedno na terenu u formaciji 4-3-2-1.

Medjutim...
    Pokenjam se Brni na trenersko umijece a novinaru koji je pisao ovaj tekst na novinarsko. A evo i zasto.

Crna Gora bi napadala Ukrajince isto kao i Poljake, u formaciji 4-4-2, ali bi defanziva mogla da bude drugačija.

Transformisati se u napad, a zatvarati neke strane ... cista nebuloza. Ne moze Jovetic u napadu zatvarati neku stranu, moze pokrivati, otvarati ali zatvarati dakako ne.

Gvozdena zavjesa odbrane ... decko, trazi da te premjeste da pises o politici ili istoriji.

A sad maestro ... Da mu Jovetic igra desno krilo, nemam rijeci, oprostite ali nemam finih rijeci. Da bi istovremeno Volkov igrao lijevo krilo. Volkov koji i dalje mora da igra, naravno, i to krilo, cemu nije dorastao, i to lijevo krilo, gdje se Jovetic svjesno zrtvuje da bi igrao desno krilo. Apsolutni haos.

Brnovicu poslusaj me i stavi 4-3-2-1 sa Joveticem lijevo a Simonom desno. AKo nema snage covjek, neka i bude dzoker, mozda ga tako krene. Mjesto njega onda Beciraj.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se najiskrenije nadam da ovako bitne utakmice nece pocinjati Simon.Dva ciklusa je bio standardan,nikakav ucinak...Po najavama reklo bi se da nece igrat.

Brnjela je konacno shvatio da ne mozemo igrati Sir.Alex Ferguson formaciju 4-4-2(bekovi na 2m od krila) i Pep Gvardiola pas igru.Milo mi je,ako je tacno po najavama,da ce pojacati sredinu terena.Tu smo najtanji....ali Drincic,Pekovic i Zverotic ,siguran sam, odradice svoj dio posla.

Bod kao kuca,pobjeda svi na ulice........

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

@changes Ti ka da Joveta sam igra Mora ekipa da odradi sve ..Moram jednu scenu ispričat sa treninga repke..Igraju dodoavanje rukama i gol glavom na mali prostor..I ide duga lopta za Bećiraja ili Kasalicu..A Džudo iza njega iz sveg mozga " Buuu" ovaj se okide i strknu u stranu.Počese svi da se smiju,Joveta crkava.A Džudo sa onom zadovoljnom facom i on se uvati smijat..Preplakao sam....A Peković ima najdublji glas u istoriji čovječanstva..Ja to još čuja nisam.Ka iz bunara,ali bukvalno..
    Last edited by Markouskas; 15-10-12 at 11:46.

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

A najaci su mi navijaci nasi , e ocekujem da joveta i mirko daju go i to je to.ka da oni sami igraju da ce od banje do ukrajinskom golmanu samo prosetat..I onda kad jedan od njih slabo odigra , pocne takwo pljuwanje po njih ...

Page 1151 of 2250 FirstFirst ... 15165110511101114111471148114911501151115211531154115511611201125116512151 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)