View Poll Results: Na parlamentarnim izborima ću glasati za:

Voters
258. You may not vote on this poll
  • Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović

92 35.66%
  • Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević

2 0.78%
  • Koalicija Zajedno - Miloje Šestović

2 0.78%
  • Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović

31 12.02%
  • Socijalistička narodna partija – Srđan Milić

6 2.33%
  • Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić

1 0.39%
  • Demokratski front - Miodrag Lekić

44 17.05%
  • Bošnjačka stranka - Rafet Husović

7 2.71%
  • Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“

0 0%
  • Srpska sloga - Jovan Markuš

3 1.16%
  • Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj

0 0%
  • Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka

0 0%
  • Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka

1 0.39%
  • Još vagam

19 7.36%
  • Ne izlazim na izbore / neću glasati

50 19.38%
Page 59 of 64 FirstFirst ... 949555657585960616263 ... LastLast
Results 1,451 to 1,475 of 1579

Thread: Parlamentarni izbori 2012

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,008
    Thanked in
    4,018 Posts

Mada, kakav je sistem obrazovanja, taj fakultet ne znači ama baš ništa. Eto prije neki dan podaci o tome kako se od 2006. godine broj magistara povećao za 488%, a broj doktora za 688%. Broj različitih doktorskih zvanja se povećavao 200% godišnje. E sad, ili su novi studenti žestoko sposobniji od starih i stari dobili iznenadan elan i sposobnost da studiraju na postdiplomskim studijama, ili nešto nije baš u redu.

Iskreno ne vjerujem da ljudi iz PCG mogu da promijene bilo šta kad bi došli na vlast. Ne vjerujem u njihovu sposobnost. Nisu u pitanju samo Milo i bratija, nego kompletan sistem ljudi koji su utkani u sve institucije sistema. Eto primjera u Srbiji koliko oćete. Promijenjena vlast, a poluge vlasti ostale iste, samo su se korisnici promijenili.

U sposobnost ljudi iz PCG ne vjerujem, u nesposobnost svih ostalih učesnika sam ima prilike da se uvjerim. Dostini bi valjali ugovoreni brakovi. E nećemo onu đevojku jer je iz te i te kuće, nećemo ovu jer je iz ove i ove. E ovu ćeš uzet, jer nije ni iz one ni iz ove kuće. Nebitno što ti se nimalo ne sviđa. Kad to prihvatite, onda da i ja glasam za đevojku koja mi se ne sviđa.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Balsa View Post
    Pa e, treba isto kao i do sad. Ti sjedis kuci, nista ne radis po pitanju promjene, a najglasniji si na forumu, zajedno sa Majom. Kako napreduje taj vas plan promjene? Oduzi vam se preko 20 godina.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    Da se ti malo previse ne śekiras bez potrebe. Logika ti je strasna mada svak ima pravo na svoju logiku. Tebi krivi oni 20-tak % sto ne glasaju a nijesu onih 80% sto glasaju. Razmisli malo.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

E koliko su posjetili kuca po naselju aktivisti jedne partije danas i noces sve je smijesno.Bas me interesuje jesu li u svaku isli sa flasom rakije ili praznih ruka?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jos kod onih koji "ne prelome", mogu ostat' i da noce...
    Fiat iustitia et pereat mundus

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Da se ti malo previse ne śekiras bez potrebe. Logika ti je strasna mada svak ima pravo na svoju logiku. Tebi krivi oni 20-tak % sto ne glasaju a nijesu onih 80% sto glasaju. Razmisli malo.
    Ma spopade me covjek - ovakva-onakva- kriva, agresivan, nemam pojma sta mu je..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Predrag MartinovicОчекује се да ће у сјутрашњој поБЈЕДИ, којој неки тепају и "Глас Чепурака", осванути читуља Киту Кембелу, творцу познате овце Доли, плаћена од коалиције СДПД+ЛП. Ипак им је он дао идеју како се праве бирачи...
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa e, treba isto kao i do sad. Ti sjedis kuci, nista ne radis po pitanju promjene, a najglasniji si na forumu, zajedno sa Majom. Kako napreduje taj vas plan promjene? Oduzi vam se preko 20 godina.

Da se udruzimo vala i ja i ti i maja i ovaj crka, junak da promjeni misljenje da bude kod nas ne mozemo opet nista valjda nije vrijeme doslo jos to a docice nista nije doslo sto nije proslo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Pricas kao da mozes da dokazes da si u pravu. Svako svoju logiku.

Usput, obracao sam se direktno dvijema osobama pa ne vidim cemu ova reakcija.

Razmislio sam.

BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Quote Originally Posted by exmm View Post
    Da se udruzimo vala i ja i ti i maja i ovaj crka, junak da promjeni misljenje da bude kod nas ne mozemo opet nista valjda nije vrijeme doslo jos to a docice nista nije doslo sto nije proslo
    Treba da setate, agitujete, vristite, ujedate, vrijedjate, prijetite, ucjenjujete, kupujete.. Sta li vec?
    Mi pricamo o svojim stavovima na forumu, jer smo tu - ovo je CDM .. Izgleda da se ocekuje nesto "organizovano", pa tel u ruke, na politikantski posao uz net konekciju i kontakt ka CDM-u dok je pokriveno... kao sto rece oviNziOninZi (nesto on o prasadima tovljenju i klanju sta li), ili slicno...
    Zato je ovako relax.. Odluka je davno pala.
    BoYkot!

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-10-12 at 21:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovi što glasaju vladajuću koaliciju bi mogli prileć'. :P Da bi ujutru svježi bili.
    Poznato je da njihovi glasači glasaju najdalje do 10-11h. :PPP

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je nerealno kako se vi prigate za svake izbore ?! Al bas jadno... ocete da mjenjate nesto ... izadji na ulicu... osnuj partiju... napravi nesto ... ovaj mi iz danske pametuje uz stihove a ova ekavicom mi se zahvaljuje na svakom postu! MOGU RUKU, NOGU I POLA BUBREGA DAT da oni su u realnosti jedni povuceni likovi ... niko ih ni za sta ne pita .. rade neke automatske poslove i to je to a dodju da otvaraju mozak odje sa pametovanjem!

Ocete smjenu vlasti na noge momci i djevojke pa promjenite dosta kukanja !

I opet ponavljam pa koliko god vama to bilo glupavo DPS dok ne dodje novo nesto nema premca ... DF = SRBI nikad nece u cg vise vladat ... PCG = (za njih sam rekao vidjecemo posle izbora ko su i sto su pa cemo ih ocijenit)
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Pricas kao da mozes da dokazes da si u pravu. Svako svoju logiku.

Usput, obracao sam se direktno dvijema osobama pa ne vidim cemu ova reakcija.

Razmislio sam.

Ovo je forum pa kad neko pise obraca se i onima koji citaju. Neke logike se ne treba dokazivati kad su ocite. Samo bez nervoze jer svak ima samo jedan glas i sa njim svak raspolaze kako sam izabere. Tebi smetaju oni koji ne glasaju, nekima smetaju oni koji glasiju za nekog drugog... ali takav je zivot i najvaznije bilo ciji izbor smatrati tragedijom, a da ne pricamo o pomalo sumnjivim kvalifikacijama ko je kupljen, ko se prodao......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

EXLUZIVNA BOJKOTAJSKA ELITA, kad se zaljulja dpSSdp-ovski camac, i kad ni pojas ZA SPAS BOJKOTASA NECE SPASIT REZIM OD POTAPANJA, su pametniji od glave CIPANCIJELOG NARODA, i u pet do dvanajest, se odlucise za BOJKOT, cudi me da NOBELOV KOMITET NIJE UZEO VAS U OBZIR; ZA PRONALAZAK ALATA ZA SKIDANJE REZIMA SA GRBACE NARODA, tesko narodu sa ELITOM, oru kitom a guzicom vlace.
    IM - Old Bone
    Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by milovan View Post
    EXLUZIVNA BOJKOTAJSKA ELITA, kad se zaljulja dpSSdp-ovski camac, i kad ni pojas ZA SPAS BOJKOTASA NECE SPASIT REZIM OD POTAPANJA, su pametniji od glave CIPANCIJELOG NARODA, i u pet do dvanajest, se odlucise za BOJKOT, cudi me da NOBELOV KOMITET NIJE UZEO VAS U OBZIR; ZA PRONALAZAK ALATA ZA SKIDANJE REZIMA SA GRBACE NARODA, tesko narodu sa ELITOM, oru kitom a guzicom vlace.
    Nobelov komitet cijeni samo rad pa dako Milovane pocnu ocjenjivati tvoj doprinos u svrgavanju rezima jer si vazda pogodio partiju koja obaljuje rezime.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Dobro je g. Milovane.. Znamo da ste odrasli sa drustvom sa Brijega Morace i razlog zasto vrijedjate nas koji boYkotujemo, a Vi niste digli doopentze da ispostujete ni komsije ni njihovu grupu i da dodjete u CG da glasate. Zato.. Vi ste u grupi koja nece glasati. Prihvatate izbor, ne bojkotujete i to je to. Zato bez vrijedjanja, ionako su Vam propustili najuvredljiviji topic na ovom forumu i to iz razloga iz kojeg bih i ja. Ali granica nemate.

Imate let preko BG dzabe je.. Pa, u komsiluk..

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 13-10-12 at 21:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Ovo je forum pa kad neko pise obraca se i onima koji citaju. Neke logike se ne treba dokazivati kad su ocite. Samo bez nervoze jer svak ima samo jedan glas i sa njim svak raspolaze kako sam izabere. Tebi smetaju oni koji ne glasaju, nekima smetaju oni koji glasiju za nekog drugog... ali takav je zivot i najvaznije bilo ciji izbor smatrati tragedijom, a da ne pricamo o pomalo sumnjivim kvalifikacijama ko je kupljen, ko se prodao......
    Veliku gresku si napravio vrlo povrsno citajuci moje postove. Vise sam od tebe ocekivao nego od maje.

Ovi/vi sto propagiraju/te apstinenciju u najvecem dijelu dolaze iz istog tog DPSa jer sire ideju koja njima najvise odgovara.

Vise necu voditi polemiku na ovoj temi jer je postalo previse licno i ne zelim da kvarim odnose sa bilo kim zbog jedne od najnebitnijih stvari u mom zivotu.

Pusticu maju da vodi glavnu rijec a ja uzimam kokice.

BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala Li-J-epa -> J kao jabuka ... Dokle ce Srbijanci da nam komentarisu izbore ?!

(palim samo nemoj da se ko uzrujava PREVISE )

Fala vi lijepa!
    Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Veliku gresku si napravio vrlo povrsno citajuci moje postove. Vise sam od tebe ocekivao nego od maje.
    Ovo postaje opsesija...

Ovi/vi sto propagiraju/te apstinenciju u najvecem dijelu dolaze iz istog tog DPSa jer sire ideju koja njima najvise odgovara.
    E pogodili ste ko...

Vise necu voditi polemiku na ovoj temi jer je postalo previse licno i ne zelim da kvarim odnose sa bilo kim zbog jedne od najnebitnijih stvari u mom zivotu.
    Kad ovako agresivno reagujete oko te "najnebitnije" "stvari" u zivotu... AuH...

Vi cete pustiti? A htjeli ste sta?
    Nevjerovatno..
    Btw. Kokice nijesu nimalo zdrave.. zdravije je citati i lijepo diskutovati sa argumentima, bez vrijedjanja..

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Samo NAPRIJED, POZITIVNO, FRONTASKI za

Daenerys Stormborn, of the house Targaryen, Queen of the Andals and the Rhoynar and the First Men, Lord of the Seven Kingdoms, Khaleesi of the Great Grass Sea, Breaker of Shackles/Chains, Queen of Meereen, Princess of Dragonstone
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mes'cini da ce dps pobijedit ....takav imam osjecaj
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Razlicito misljenje nije nikad razlog da se kvare odnosi jer koliko ljudi toliko razlicitih misljenja. Malo je onih koji odje agituju i ja ne pamtim neke izbore da se tako fino odje diskutovalo kao sad. Ovo odje dodje ka neka velika porodica dje isto svak jednako ne glasa i ne misli jednako, a rijetko se ko posvadja.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    5 Posts

meni se cini da je predizborna ŠUTNJA :P
    ``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Crka View Post
    Hvala Li-J-epa -> J kao jabuka ... Dokle ce Srbijanci da nam komentarisu izbore ?!

(palim samo nemoj da se ko uzrujava PREVISE )

Fala vi lijepa!
    sta palis manit ga palio zar nijesi ostavio duvan

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovo odje dodje ka neka velika porodica dje isto svak jednako ne glasa i ne misli jednako, a rijetko se ko posvadja.

Meni su forumasi kao moja djeca....
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    1,085
    Thanks Thanks Received 
    3,198
    Thanked in
    2,429 Posts

Ja ne znam sto ti radis na forumu.
    Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...

Page 59 of 64 FirstFirst ... 949555657585960616263 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)