Znaci postoji mogucnost da Milan postane filijala PSG-a... Tragedija.
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
Nedje se kaza da nece nko da oce a danasnja gazzeta pise da vlasnici PSZ kupiju Milan
http://portal24.me/index.php/sport/6...uju-milan.html
Znaci postoji mogucnost da Milan postane filijala PSG-a... Tragedija.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Pominje se razmjena Osvaldo - Kvaljarela!
bez ako je roma luda.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Bez ako smo poludjeli.
Claudio Ranieri: Ono što je Lazio uradio protiv Intera 2010 godine je bruka za fudbal!
Hahahahahahaha a Inter ih ne bi dobio da ih Lazio nije pustio
Roma bez ako je luda da daje igraca kakav je Osvaldo za Kvalju.
Deserve's got nothing to do with it.
Naravno da je to bila bruka, ali nista sto nije vidjeno stotine puta ranije. A i posle toga. Nema tu 'klasicnog' namjestanja, samo je jedna ekipa daleko manje motivisana od druge. Shit happens. Ranieri bi trebalo vise da misli o tome kako je uspjeo da izgubi tad od Sampdorije kuci, njegovim greskama.
Svejedno, odlican trener, to sto je on te godine napravio od Rome je remek djelo, da su uzeli titulu bilo bi jedno od najvecih iznenadjenja i podviga u nekoj od najjacih liga u zadnje 2 decenije.
Fire in the hole!
Meni su veći podvizi ono što su Osasuna i Sosijedad uradili, nego Roma, ipak su imali jednog Totija, Vučinića, Pizara, De Rosija, Meneza, Risea ...
Slabiji od Intera definitivno, ali opet sasvim fin tim koji može da postiže odlične rezultate.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Nakon pobjede u derbiju protiv Milana, jedan vrisak uzdiže još više sreću navijača Crnoplavih: onaj Mauricija Pinille. Jer upravo je Čileanac naTwitteru otvorio srce i napisao tih pet slova koja znače Inter. Strast koju napadač Cagliarija nikad nije skrivao.
U Interu je već bio 2003. i 2004, kada su ga upravo Nerazzurri doveli u Italiju izUniversidad de Chilea. Bio je to potpuno drugačiji Mauricio od onog kojeg danas poznajemo, koji je konačno maturirao i koji stoji s nogama čvrsto na zemlji. Kvalitetan napadač, koji bi bio perfektan back-up za Diega Milita.
A u siječnju? Tko zna, u međuvremenu Mauricio drži svoj san u ladici: onaj da ponovo obuće crno-plavi dres, dres ekipe za koju navija. Tu su i poruke navijača Intera koji su mu otvoreno poručili: "Čekamo te ovdje u Milanu", "Kada dolaziš? Požuri!", "Nakon svih ovih poruka ne možeš ne doći...", "Da li ti se sviđa crno-plavi dres s brojem 51?". Retweet: "Pitate me stvari koje su logične...".
Pinigol se ne skriva, sluša navijače i nada se. Do tada, želi pružiti najbolje moguće igre u Cagliariju. Kada bi u siječnju Inter odlučio ozbiljno krenuti po njega, kakva bi bila situacija? Otkriti ćemo sve kroz sljedećih nekoliko mjeseci, ali ako bi idealan vice-Milito bio navijač Pinilla, napadač koji ima idealne karakteristike, 28 godina i pristojnu cijenu, rješenje će se sigurno naći. Hoće li Nerazzurri zaista krenuti po njega? Pričekajmo, maštajući o proslavi gola ispod Curve Nord...
![]()
A sto cini tripleta...eh interu pinjila ce ti bit premija.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nerealan momak. Ni da je CR navijač Intera, a ne savršen back up.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ne cimam se ja, odavno je na ignore nego ponekad otvorim post, ismijem se, kvoutujem ili zatvorim.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Đje god da igra majstor je majstor. Kako jednom reče čuveni Đurković ovo se zove delpjeroizam
http://portal24.me/index.php/sport/6...38-godini.html
Ja ne vjerujem da neko još uvijek troši dragocjene sekunde života čitajući Tripletine pripovjetke.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks