Kako brzo prodaše bod sa Vemblija.
ukrajinci bolji u 2. pol, al ostalo 0.0.
odlično, sad su i umorniji i pod većim pritiskom u utorak, a imaju i 2 boda manje. sad mi još više žao što nisam mogao u kijev...
Kako brzo prodaše bod sa Vemblija.
Bijo si poziw koi se neodbija
Ovaj remi Ukrajine pokazuje da u Moldaviji moramo odigrat kao da nam je zadnja, jer se može dogodit da upravo to odluči na kraju.
Dick Laurent is dead!
Gledam ove Engleze i ovo je bruka kako su losi...
Ništa im se ne boj, proće kvalifikacije pa sad taman da ih San Marino dobije.
U Kijev na pobjedu!
Oni bez Konopljanke i onoga Devica su preslabi + Blohina nema valjda..
Engleska bruka, mada kakav im je trener koji forsira istu igru u svaki klub, ovu posranu sa dva jaka krila i dva defanzivna vezna nije ni cudo..
Morala je Moldavija nekome da okine bodove, dobro je sto se to sad desilo Ukrajincima. Mada sto kaze amnesiac moramo u mart tamo odigrat taman kao da nam je odlucujuca utakmica.
Uff ovo je dobro za nas , bice preveliki pritisak na Ukrajinu kad protiv nas budu igrali, ako im otkinem jedan bod vrh,a tri bi vec bilo premija koja bi nas oept u igru bacila....Mene najvise brine mec u martu protiv Moldavaaaca
Engleska samo 5-0. Bolji smo![]()
Moramo napasti Ukrajinu i vratiti se sa pobjedom , a sa Moldavijom se ne smijemo saliti .. Taman su zajebani kao Gruzija ..
BISOGNA VINCERE !
sada cw biti lakse sa Ukrajincima, da su dobili igrali bi opustenije i ne bi rizikovali sa napadima. neki projektovani x , tj cuvanje svog gola jer bi ih i x drzao u trci za 2 mjesto. ovako sada ih ili poraz na isto im dodje , skoro ispadaju iz trke pa ce morati napadati , a mi bi mogli iz kontre a imamo sa cime da prijetimo sva tri boda da im uzmemo.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
da se ne istrose kao protiv poljake.... vise sa glavom igrati nego srcem onda ce biti sve ok........
Oce li neko promijenit ovu anketu gore?!
najbitnije je da dobro zatvorimo prilaze nasem golu, a imam osjecaj da ce im ga Vucinic sigurno zavuci jednom...
Može li se trening gledat' na Stari? Na tribine smije li se?! Piše "otvoren"..17.15 – Brifing u Trening kampu FSCG 17.45 – Trening u Trening kampu FSCG, otvoren ..
Sto se ne bi smjelo , da nece kojim slucajem onaj mag trnerski neku taktiku da smislja , pa to neko da ne vidi
Bakic od prvog minuta u prijateljskoj protiv Rijeke, sada zamjenjen a poluvrijeme. mada je izvrsi 8 izmjena jer je prijateljska naravno.
Last edited by lepetanac; 13-10-12 at 15:27.
Od jednog Ukrajinca cuh interesantne vijesti pa da podijelim sa forumasimaNeocekivani rezultat sa Moldavijom je navodno sto se oni spremali za mec sa Crnom Gorom, a taj shvatili "lako ćemo". Ne znam koliko je tacno ali navodno uvjezbavali igru iz prekida koju sinoc nijesu nijednom probali. Prilikom izvodjenja kornera ili slobodnog udarca sa strane ne pucaju na prvu stativu vec na ivicu kaznenog prostora u prazan prostor za direktno sutiranje na gol. Navodno je nasa odbrana dosta spora i uvjezbavali brze pasove povratnih lopti nazad i sutiranje sa ivice sesnesterca. Nemam pojma koliko u tome istine ali posto taj ne propusta treninge ni utakmice Ukrajine valjda ne laze.
zovi Brnu da mjenja taktikuu)
Koju taktiku?![]()
Nakdnadno pozvan golman sutjeske Janjusevic, valjda se Poleksic povrijedio
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks