View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 583 of 942 FirstFirst ... 83483533573579580581582583584585586587593633683 ... LastLast
Results 14,551 to 14,575 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja mislim da će se itekako naigrati... Naravno, ako je kvalitetniji od P. Filipovića i Ubovića.

Nikić sledeće godine puni 30, ako ne posle Barselone 2013, on je završio reprezentativnu karijeru posle Budimpešte 2014. Soro je završio sa 33 ali Soro je golman, Udovičić očigledno ne želi starije igrače.

Mišić ako se ne varam ima 24-25 godina.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Misic je '87. Zaista bi i bilo iznenadjenje da igra prije njih dvojice, iako je bolji.

http://radiokotor.info/mn/index.php?...14846&Itemid=0
    ,,Zrijeb'' opet nije spojio Primorca sa Cattarom. Teorija zavjere, vjerovatno.
    Mogu li da pogadjam ko ce da sudi Primorcu makar jednu utakmicu?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.vijesti.me/sport/remi-bud...a-clanak-95419

Samo je u crnogorskom vaterpolu moguce da sidrun igra 3/4 utakmice bez kontrafaula, a bek jos vise od toga bez iskljucenja.
    To je moj osvrt na nocasnje sudjenje.
    Sa Primorcem sam zadovoljan, bore se momci koliko mogu...samo neka nastave ovako.
    Nocas debi Nikole Radonjica (15), o kojem sam vec pisao.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    http://www.vijesti.me/sport/remi-bud...a-clanak-95419

Samo je u crnogorskom vaterpolu moguce da sidrun igra 3/4 utakmice bez kontrafaula, a bek jos vise od toga bez iskljucenja.
    To je moj osvrt na nocasnje sudjenje.
    Sa Primorcem sam zadovoljan, bore se momci koliko mogu...samo neka nastave ovako.
    Nocas debi Nikole Radonjica (15), o kojem sam vec pisao.
    kako igra paunovic?
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Onako, moze i mora bolje! Ipak je on najstariji u ovoj ekipi (23).
    Ako ti je pitanje u vezi sa reprezentacijom - zaboravi. Nije to taj kvalitet.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Bjese snimak, pa sam i ja uhvatio taj odlucujuci momenat, kad su sudije iskljucile naseg igraca:

Po meni, ovo je kontrafaul ili nista... A po ponasanju Vukcevica moglo se vidjet da ni on sam nije ocekivao iskljucenje.
    Mozda grijesim, ali mi se cini da je iskljucenje cak svirano nakon sto su Budvani pogodili precku.

Banditi u bijelom.
    Last edited by cattaro; 11-10-12 at 01:59.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

po snimci u trenutku kad sudac sudi (vidi se kad diže ruke) je obostrano isključenje (oba igrača pod vodom uz obilato pjenjenje), a prije toga se i meni čini da je čisti kontrafaul vukčevića koji vergla rukama preko vode unazad. u svakom slučaju nije igrač više za budvu.

ako je točno da je i u šibeniku oštećen primorac, sad ja primorac mogao imati 6 bodova umjesto 2 i to sa 3 gostovanja.
    vaterpolski portal - www.dance.hr

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

To dizanje ruku par sekundi prije zvizduka je iskustvo sudija, jer to podizanje ruku moze nagovijestiti obostrano iskljucenje ili obicno iskljucenje. On jeste digao ruke prije suta, ali se pistaljka cuje tek kad je nas golman uzeo loptu, cini mi se. Dakle, ostajemo bez odgovora na pitanje kakva bi mu reakcija (pistaljkom) bila da je lopta usla u gol.

Sinoc je za Primorac na poziciji 3. centra igrao i Janko Krivokapic ('96). Zapamtite i to ime.

Ne zelim se previse baviti bodovnim saldom, jer nam je F4 predaleko, a hocemo li biti 8. ili 11. nije bitno koliko da momci stasavaju...ali i da ih banditi ne sputavaju u tome, sto i jeste poenta moje price vezane za sinocni mec. Sumnjam da se i u Primorcu bave sudjenjem, ali krasti djecu je uvijek bilo bijedno.

Veljo jako lijepo, smireno vodi utakmicu. Macho i Mata kao pomocnici cine taj strucni stab veoma jakim. Klinci imaju od koga da nauce!

Da su nam ostali makar dvojica Kotorana od lani (Murisic i ljevak Popovic) mogao bi Primorac ravnopravno da se nosi sa Bd i Jhn.
    Ovako, rezervni centri su djeca 16-17 godina, a igra ljevak (Novljanin) Fanfani, jako skromnih mogucnosti...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da su nam ostali makar dvojica Kotorana od lani (Murisic i ljevak Popovic) mogao bi Primorac ravnopravno da se nosi sa Bd i Jhn.
    Ovako, rezervni centri su djeca 16-17 godina, a igra ljevak (Novljanin) Fanfani, jako skromnih mogucnosti...
    murisic je ostao....bice spreman za kup

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne znam u kakvom je stanju...i koliko je njegova dalja karijera uopste realna. Ako ga znas - pitaj ga, pa nam kazi.
    Onaj Murisic od prosle godine (a kamoli za godinu zreliji, iskusniji) bi bio veliko pojacanje ovom timu.
    Veljo svaku utakmicu mijenja sastav za 2-3 imena, te klinci koji dobiju sansu daju maximum da to iskoriste. U Sibenik je 2 gola dao Matija Brguljan ('95), sinoc 1 gol Dimitrije Krijestorac ('96).
    Zaboravih da istaknem sinoc fenomenalnog Kralja. Vrijeme je od talenta postane dobar golman.

Radovic opet 7 golova. On ce biti Jadranu prevaga u svim mecevima osim sa Jugom i Primorjem (pa i sa Mladosti kuci, ne znam sto im bi u Zg).

Edit:
    Slucajno naleceh na text, tice se Murisica:
    Prvotimac Primorca Nikola Murišić i dalje je van takmičarskog pogona, a tako će biti i u skorijoj budućnosti.
    - Nikola je naš prvi centar, dosta će nam značiti kad se vrati. Počeo je lagano da trenira nakon problema sa vilicom, ali mu je rečeno da mjesec dana ne smije da ima kontakt sa protivnikom – predočio nam je situaciju Uskoković.
    http://www.pobjeda.me/2012/10/08/tre...torskog-kluba/
    Last edited by cattaro; 11-10-12 at 17:14.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.dan.co.me/?nivo=3&rubrika...Realan%20ishod
    Klinci nadigrali Budvane
    Sa igračima u prosjeku starim 21 godinu, vaterpolisti Primorca su oduševili na gostovanjima u prva tri kola Jadranske lige.

P
    rosjek ekipe koja je igrala protiv Budve je knap 19 godina!
    Ne trazim da nas novinari ,,podmladjuju'' kao Jadrana i Budvu, ali mislim da ovo nije u redu.
    Komentator je u TV prenosu rekao kako Budva ima nekoliko mladica koji su '96. godiste, a u timu je bio samo jedan takav. Ostali '93. i stariji.
    Primorac nije mlad koliko Jadran i Budva (mnogo je mladji!) i Primorac nema strance, te mi smeta stavljanje te tri ekipe u isti kosh, sto smatram za cilj ovakvim predstavljanjem.

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jug se poigrao sa ekipom mladosti...13:3.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Primorac opet dobar! Do sredine 2/4 nije islo (mi sut 12/2, POSK 5/4), a onda smo mi krenuli, a Splicani promasivali, te smo sa 2:4 preokrenuli na 7:4.
    Sasvim dobro popunjene tribine.
    Bice ove sezone bodova mnogo vise nego sto je iko ocekivao, iako su realno gotovo sve ekipe, pa i POSK, bolje od nas.
    Plivamo odlicno...

Uprava kluba nije u stanju osposobiti ni normalan rad semafora, sprdnja!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Evo i mene nakon duzeg vremena , pa da se osvrnem na pocetak Jadranske lige za nase klubove ..

Jadran htjeo to priznati ili ne je izgubio omladinsku skolu kakvu je imao , a ova sezona im zavisi od jednog igraca ( Radovic ) i mozda ocekivati poneki dobar mec za igrace kao sto su Saric , Tesanovic i Krizman
    Njihove omladinske igrace nisam pratio pa ne znam da li se tu krije neki talenat.

Budva je otvorila sezonu pobjedom , dozivjela ocekivan poraz od Primorja , a jedva izvukla bod protiv Kotorana iako su imali mec pod kontrolom prve dvije cetvrtine. I moram ti dodati na ono iznad , u sastavu protiv Primorca su bila 3 igraca 96'godiste , 2 igraca 94' a najstariji igrac posle Ticica i Bobeka je Dragan Draskovic sa 24 godine a ne bih sad da izvlacim niti me interesuje prosjek godina Budve ali eto samo da dam tacne informacije ..

Primorac je po meni iznenadio sa ovako dobrom igrom na pocetku sezone , mnogo su borbeniji nego prosle godine , jos samo da dodju na full fizicku spremu i sve ce biti ok. Dva igraca se tu izdvajaju po kvalitetu , Markovic i Popovic , ali prije svega timska igra krasi ovaj mladi Kotorski tim ..Moje misljenje je da mogu igrati protiv svih , makar na svom bazenu , osim Juga i Primorja koji su elita ove godine i borice se medjusobno za titulu
    Last edited by maratonac88; 14-10-12 at 12:02.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jadran izborio respektabilnih 20:3 u Rijeci

Ocigledno ce ovaj tim imati dosta varijacija. Ne svidja mi se to sto ce puno zavisiti od Radovica, to ce mozda malo i ove mladje igrace zasjeniti i nece ih bash nauciti da preuzimaju odgovornost, sto bi trebalo makar u sezoni kad nekih rezultatskih imperativa nema. Ipak, mislim da tu ima igraca koji mogu da napreduju i da budu dobri igraci [makar, eto, u rangu Radovica jer sigurno tu nema nekog novog Gojkovica, Ivovica ili tako nesto].

Primorac prijatno iznenadjuje, tu bash ima talenta, nadam se da ce se makar ovo sto sad ima u CG klubovima, iako siromasno, istrpiti i ispratiti kako treba jer pored svih kritika, ima tu igraca koje vrijedi cekat. Iako su neki od njih morali i ranije da dobijaju sanse i da sad vec budu ozbiljni igraci [na neke iz Jadrana mislim]
    Fire in the hole!

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by maratonac88 View Post
    I moram ti dodati na ono iznad , u sastavu protiv Primorca su bila 3 igraca 96'godiste , 2 igraca 94' a najstariji igrac posle Ticica i Bobeka je Dragan Draskovic sa 24 godine a ne bih sad da izvlacim niti me interesuje prosjek godina Budve ali eto samo da dam tacne informacije ..
    Hvala na korekciji. Hoces mi samo napisati ko su 3 igraca koja su '96. godiste. Konatar...?
    Purko je '89. cini mi se (dakle kao najstariji igrac Primorca), Rouch mi ne djeluje kao momak (za razliku od onog Francuza).
    Lobov je mislim '88.
    Zaigrace i Crepulja (28 )...i to se sve ne moze poredit sa onim sto ima Primorac, a sto je poenta moje price i demant onoga sto furaju neki novinari. Svjesno.

Jos jednom, hvala na komentaru, volio bih zbilja znat ko su ta talentovana djeca, da bih na njih obratio posebnu paznju u buducnosti.

Sastav Budve protiv Primorca je bio:
    Budva: Lazović (sedam odbrana), Vukmirović, Ćetković, Konatar, Đurđić, Tičić, Lobov, Kruzija 1, Vukčević 2, Radunović, Ivančević 1, Drašković 3, Edvards 1, Rouč.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hvala na korekciji. Hoces mi samo napisati ko su 3 igraca koja su '96. godiste. Konatar...?
    Purko je '89. cini mi se (dakle kao najstariji igrac Primorca), Rouch mi ne djeluje kao momak (za razliku od onog Francuza).
    Lobov je mislim '88.
    Zaigrace i Crepulja (28 )...i to se sve ne moze poredit sa onim sto ima Primorac, a sto je poenta moje price i demant onoga sto furaju neki novinari. Svjesno.

Jos jednom, hvala na komentaru, volio bih zbilja znat ko su ta talentovana djeca, da bih na njih obratio posebnu paznju u buducnosti.

Sastav Budve protiv Primorca je bio:
    Budva: Lazović (sedam odbrana), Vukmirović, Ćetković, Konatar, Đurđić, Tičić, Lobov, Kruzija 1, Vukčević 2, Radunović, Ivančević 1, Drašković 3, Edvards 1, Rouč.
    Rouch je cini mi se isto 89' kao Purko , a igraci 96' su Konatar , Djurdjic i Cetkovic. Nisam gledao utakmicu , bio sam u inostranstvu , pa ako mozda znas kako su i ti momci igrali podijeli sa nama.. Jedino sam cuo da je Popovic izborio vise iskljucenja nego centri Primorca

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nisam cak siguran ni da su svi igrali...od mladjih u Budvi malo jacu minutazu je imao igrac sa brojem 10 (Radunovic).
    Ako su Budvani omladinski prvaci CG do 18 godina dje su onda u prvom timu ostali momci godista '94 (pored dvojice navedenih) i '95???

Popovic jeste izborio vise iskljucenja nego centri Primorca, vec sam rekao da je Ticic igrao preko 3/4 bez ijednog iskljucenja!!! A Popovic me jako podsjeca na Tonija Petrovica...to je taj tip igraca.
    Sudija Rak je i sinoc sudio Primorcu, ali je vec u toku 2/4 bio primoran da intervenise i prekine utakmicu (zbog pljuvanja)...a onda je i poceo da sudi ono sto vidi, a ne ono sto misli da treba.
    Ne moze prika da radi u Kotor sto hoce, ni on ni ijedan drugi!
    (na kraju podjednak broj licnih gresaka, vise kontrafaulova je svirano nama, te ne vidim razlog da bi gosti mogli da budu nezadovoljni sudjenjem...a promasili su i peterac kod 7:6 za nas)
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Sto se Jadrana tice, ne znam sto se desava, ali ovakva dva debakla u kratko vrijeme se odavno nijesu desila.
    A Jadran odavno nije bio ovako tanak na 2m.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nisam cak siguran ni da su svi igrali...od mladjih u Budvi malo jacu minutazu je imao igrac sa brojem 10 (Radunovic).

Ako su Budvani omladinski prvaci CG do 18 godina dje su onda u prvom timu ostali momci godista '94 (pored dvojice navedenih) i '95???
    Od tih prvaka sto kazes , njih petorica su standardni u prvom timu a zasto ih nema vise ne znam , ali znam da 95' godiste Budva nema. Po izvjestaju iz zadnje utakmice protiv Triglava dvojica od njih su postigla po gol ( Vukmirovic i Cetkovic )

http://www.vijesti.me/sport/debakl-j...a-clanak-95870

Sto se Jadrana tice , mene je posebno zacudio onako visok poraz od Mladosti u proslom kolu , jer je upravo Mladost napravila nesto slicno kao i sam Jadran - podmladili su tim i vecina igraca su njihovi klinci

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Nesto zanimljivo, ali i konfuzno:

http://www.zurnal.rs/2012/10/14/bura...lji/index.html
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

koliko god jadran bio slab, ja ne mogu da vjerujem kakve dvije blazame su pale... znalo se i prije igrat sa mnogo jacim protivnicima, pa se vazda makar borilo do kraja.. nisam gledao utakmice, ali ekipa koja izgubi 17 razlike ocigledno se nema zara u sebi. ne smiju vise blamirat ovako jadran, jer jug ce ih napunit kao sretne ovako.

ne znam zasto se iko sad pita sto ce misic za srbiju... pa kad je za makedoniju isao, svi su govorili da je sirovina i ogranicen igrac i koji ce nam k. pritom, tatini sinovi i veliki ''crnogorci'' su uvijek bili prvi izbor, a ne neki misic koji je srbin iz hn, pritom jos rodjen u dubrovniku, kao ''nije domaci'' i nije za crnu goru... fala bogu pa nas ima mnogo i mozemo da probiramo. nevjerovatno koliko se kod nas ne razmislja za buducnost.

a sad kad je konacno prekinut monopol partizana u ligi i reprezentaciji, moralo je doci do ovoga. svaka cast udovicicu na medaljama, ali on nema autoritet. natjerano je masu igraca da igraju za partizan, samo da bi igrali u reprezentaciji, a on je bio trener i u tu i u partizanu. pritom, on ne zna psihicki spremiti ekipu za takmicenja, vanja udovicic je veci trener od njega u reprezentaciji i mislim da je ovo jos sa sorom prelilo casu.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

spisak za svjetsku ligu
    1. Miloš Šćepanović (Jadran)2. Dejan Lazović (Budva)3. Aleksandro Kralj (Primorac)4. Vjekoslav Pasković (Galatasaraj)5. Darko Brguljan (Itihad)6. Dragan Drašković (Budva)7. Aleksandar Ivović (Jug)8. Antonio Petrović (Savona)9. Uroš Čučković (Partizan)10. Draško Brguljan (Vašaš)11. Luka Sekulić (Boljasko)12. Aleksandar Radović (Jadran)13. Nikola Vukčević (Budva)14. Filip Klikovac (Kaljari)15. Nikola Marković (Primorac)16. Nemanja Vico (Partizan)17. Miljan Popović (Primorac)18. Radovan Latinović (Jadran)

http://www.vijesti.me/sport/na-spisk...i-clanak-96078

Page 583 of 942 FirstFirst ... 83483533573579580581582583584585586587593633683 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)