Ako nekoga zanima,za nekih 20 dana u MP autu treba da stigne 159 1.9 sa 150ks iz 2008 godine.Cijena bi trebalo da bude izmedju 8000-9000 eura.Jedina mana zbog koje sam ja odustao je automatski menjac.
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Ako nekoga zanima,za nekih 20 dana u MP autu treba da stigne 159 1.9 sa 150ks iz 2008 godine.Cijena bi trebalo da bude izmedju 8000-9000 eura.Jedina mana zbog koje sam ja odustao je automatski menjac.
https://www.youtube.com/watch?v=nphYq-DwA5c Yamaha VX Cruiser
auh kakav grijeh
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Velike shtete shto si odustao... Chak si i profitirao zbog toga. Sparco :P
ha ha ne slusajte jaffu samo hejtuje jer ne moze uglavit guzice u sportska sjedista alfe, pa mu krivo, ne bi da je niko ima ;pppppppp cmokic
Ahahahaha, e usta te j***m.. Moze moze Jaffa da udje u svako auto. Nedje je malo vishe tijesno, nedje nije tijesno uopshte, ali moze se.. Omege 3 i proteini rade svoje.. Ali Alfa ostaje Alfa.. Dno dna po pitanju kvaliteta.. Dizajn = respect !! Prave najljepsha auta na svijet. Zabari su majstori za to, ipak.. Valjalo bi malo da se potrude i oko ostalih stvari, i imali bi savrshen auto.. Uh, oce li vishe ove 3 sata da se doma ide.. Petak je.. Da se pochine malo
a daleko je 3h vjeruj mi![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Daleko Stivi bogome... Pa nishta, ne znam.. Ajde nekako zajednichkim snagama da se izgura ovo do 3Raspishi se, udri po ovoj Alfi slobodno, zasluzila je, nemo' je shtedjet
![]()
ha ha jaffa man, ovako imao sam ajd redom od talijana
lancia delta hpe 2.0gt
lancia delta hpe 2.0t hf
alfa 164 2.0ts
jos jedna alfa 164 2.0ts
147 2.0ts
33 1.7 16v
od drugih
fiesta rs2000
bmw e30 320i cabrio
bmw e30 325i cabrio
pa konvertovani 320i cabrio na 325i
pa onda e36 325is
volvo v70 2.0t xc , iliti awd iliti kako god
pa cuvenu lajku nivku
pa nekih 4 5 jugica,
pa onda sluzbena 24/7 kod mene
golf 4 1.9tdi all red, 4motion 150ks
golf 4 1.0tdi all red 4 motion, 130ks
golf 5 x2 komada 1.9 i 2.0tdi
3 caddy 1.9tdi life, jedan chipovan
i plus vise ni sam ne znam spiska,
and guess what svaka od ovih italianskih lamina mi se manje kvarila i u odrzavanje me kostala jeftinije nego sve ovo dolje pobrojano i sto cemo sad?
cak i trenutna 164 sa kojom se putovalo non stop do italije i nazad po 3 4k km puta zaredom mjesecno , sa nekih skoro 200 000 na satu nikad crkla i ostavila na put ? wtf
zamolio bih te da vise batalis pricu o nekvalitetu i o tome da je dno dna, ako cemo do toga sta je dno dna ne smijem pricati o ovim spektakularnim magicnim nekvarljivim njemcima sta mi se desavalao, cak i sad doma imamo dva nekvarljiva gnoja 2 , pa su vise po servisu od alfetako da imas jedno dugme unsubscribe ispod teme kliknes i odmoris od iste
sparkoni od ovih svih makina sto si nabrojao koju si najsladje vozio i koja se najbolje pokazala?![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ja mnim lancia delta hpe 2.0t hf i bmw e30 325i cabrio![]()
Ahahah, ajde necu vishe nishta pisat o Alfi da te ne ljutim.. Necu da mi se sjekirash ! I nisam hejter, ne mrzim ja Alfu zaboga... Mada ne falim vala ni njemce da su kvalitetni i da su ludilo.. Samo mi je smijeshno kad ovi iz Alfe kad izbache recimo novu 159 kazu: "nash glavni konkurent na trzishtu u ovoj klasi ce biti BMW serie 3" ahahahaha, pa zar nije to smijeshno?! Njihovi konkurenti treba da budu Peugeot 407 i Renault Laguna, i nishta preko toga.. Eto to je taj nivo.. To je opet samo moje mishljenje ali obecao sam da necu da te sjekiram !!Ajde sad fino uzmi malo piletine da chupnesh, mora dnevna norma proteina da se uzme.
Ne znam shto ti je ovo unsubscribe, dje ti je to, kako se to koristi, nikad chuo za to nisam :P
pa naravno da je konkurent bmw 3...i opet je bolja u svemu od njega![]()
Sad bih odgovorio neshto na ovo ali necu jer sam obecao da necu da ljutim Sparca. Ovo je ipak njegov topic.
Sparco, ako nedash o Alfi da se ukljuchujem u diskusiju, mogu li makar povremeno na "FIAT club" da navrnem i rechem par stvari o tim autima? Oli zamjerit shto?![]()
ne brate...slobodno ti udaritome i sluze forumi
![]()
ne slobodno jer je znas kako kazu talijani fiat vozi sirotinja, lanciu gospoda alfu ludaci, eh da sve diraj fiate osim pandu ! epski mali auto
pomami nas jaffa odje i ode![]()
u korotu je za dragom prijateljicom bozen kozmetik pa ne moze previse da se zadrzava
a jaffa sto ti vozis?kad imas pik na talijane
![]()
vozio je resho aaaaaaaaaaahhahahahahahahahahhahahahahaha i naki amudi, milomobil
resho.... imamo u firmu sad dva... a i prije smo imali neke... katastrofa...
sparco, moramo ovu temu u crkvu da se ispovijedi, ne bi li joj se oprostili ovi grijesi sto se resho pominje![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks