Presmijesni su vecina ovih komentara ahahah,stazu gledat necemo to je sigurno,sve i da im se daju pare za to oni ce ih u dzep stavit,a ovo za psihijatre....da da bas ce to nekoga spasit,a bjezi casti ti...
Presmijesni su vecina ovih komentara ahahah,stazu gledat necemo to je sigurno,sve i da im se daju pare za to oni ce ih u dzep stavit,a ovo za psihijatre....da da bas ce to nekoga spasit,a bjezi casti ti...
Smijesni su ti komentari, a ne bi iznio ti tvoje vidjenje uzroka i rjesenja problema ? Najbolje ostavit tako, kako je ?
Je li, u uredjenoj zemlji (koja nije kao CG uredjena) tipa Njemacka, SLO, SE, Francuska (isl.) djecak kome je murija dva puta zabranjivala voznju i upotrebu vozila, dva puta uzimala vozacke, pisala prijave (po njihovim rijecima) - je li bi taj decko imao mogucnost da pomisli da sjedne u vozilo ? Ja tvrdim i da ako bi sjeo, ne bi ubio tek tako.
I dalje, ti mladi su krivi isto toliko koliko i drzava. I to sam sve vec nabrajao kako i gdje, ali ti i dalje tvrdis da drzava ne treba da pazi sta joj se valja i dogadja po infrastrukturi ?
Okurazi se ti par puta kroz Grac pa da vidis kako ces slijedeci put.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Pa bolje ne komentarisat i ne pisat nebuloze koje vi pisete to je sigurno,pisete 90% besmislica,stvari za koje ni sami ne vjerujete da mogu pomoc...dok je god ovakva vlast NISTA se uradit ne moze,ne znam sta je to ova vlast ucinjela da nam je ista lakse?svaki dan je sve teze i teze...
Mnogo vi napadate drzavu, kao da je ona kriva za ovo sto se desilo.
Jovane sprdas li se? ahahhaha aj mi navedi 1 dobru stw koju su uradili?osim sto su nam udarili taxe na sve zivo ahahahah
evo sto se desava kad se skucas na 260mph
http://cdn3.worldcarfans.co/2012/10/...0382402771.jpg
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Sent Zovi ti kako oćeš poligon ili staza. Sadašnji poligoni su djelovi košarkaških terena, parkinga itd.
Da da, svakoj državi treba da bude stalo do njenih građana. Pogotovo jer građani plaćaju auto školu (NIJE BESPLATNA), plaćaju auto (NIJE BESPLATNO), plaćaju gorivo (NIJE BESPLATNO) i očekuju da nauče da voze.
Mada kada vidim pto ja očekujem od jedne države a vidim kakve komentare dobijem od ljudi koji uopšte ne pripadaju vlasti dođe mi da odem....
Sada ponovo pročitaj moj post na koji si cinički odgovorio i reci đe ja kažem da mi država obezbijedi stazu za trke. Napisao sam da im treba obuka da najbolje reaguju u kriznim situacijama.
Ovdje se na ovom topucu najbolje viđelo ko je normalan a ko poziva na psihijatre, doktore. Očigledno je da ljudi ni pročitati ne znaju a ne shvatiti tekst kako treba... Mentalitet..
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
Dzaba sto ti momci sada forum citaju kroz oblake, jer vec veceras se nastavlja akanje... Neki aktivist' je usuo 5 eur, pa ore ove bulevare po starom... Policije naravno nidje. Oni rade samo u toku dana kada iz zbuna kaznjavaju one koji pored katolicke voze 55 umjesto 50...
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
1. Bugi, pretpostavljam da mislish o varijanti kao ovo gore u Srbiji shto ima NAVAK (Nacionalna vozachka akademija), dje se u onim Toyotama Aurisima ljudi uche kako da na najbolji nachin izbjegavaju sudare i kako da reaguju u kriznim situacijama. To uopshte nije losha ideja kad bi se sprovelo u djelo..
2. Mentalitet... Pa jeste, upravo je do toga.. Ja se grozim kad pricham neshto i onda me ljudi prekinu usred toga i kazu : "A shto se zalish".. A uopshte nisam ni mislio da se zalim nego samo da objasnim zashto je neshto manje u jednom mjesecu (plata recimo), a u nekom drugom koji ima vishe radnih dana je naravno vece.. Ili bilo shto drugo o chemu se polemishe.. Chim se neshto spomene, ispade da se chovjek kao fora "zali" na to isto.. Ne moze chovjek ni da izgovori do kraja shto nece narod odmah iskritikovat.. I naravno pritom se ni ne potrudit da razumije do kraja...
pročitah u novinama da je vozač golfa bio u alkoholisanom stanju, i to 1,6 promila u krvi a 2 u urinu...
toliko o tome da bi staze, ležeći policajci i sl. nešto bitnije promijenili... makar u konkretnom slučaju...
...
Kakva bre staza. Kod nas samo pendrek.
TAKUMI
Mene je zao samo sto nije usvojen zakon za 0.3 promila,i na alkohol bih bucao najvece kazne...
mislim da su ipak lezeci krivi...tj nemanje istih...
not
f6
kakvi lezeci? koliko budalastina odje moze covjek da procita nevjerovatno! da su isli normalnom brzinom od 70 Kmh jos bi bili zivi, tako da.
Pogledajte malo po youtube-u ovi što voze pijani što mogu da naprave. Da se ja pitam bilo bi 0,0 i kazna bi bila 1 god. bez vozačke i 500eu. Nemoj da piješ kad voziš najjednostavnije riješenje...
This time next year we'll be millionaires
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Da se ja sto pitam bila bi nulta tolerantnost
nego srecom po vecinu mene niko nista ne pita![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
nije usvojen 0.3
i dalje 0.5 vazi..cak i pustaju do 0.6 ako su raspolozeni![]()
Originally Posted by my name is ...
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)
Bookmarks