interesuje me dje je najbolje zamijeniti sofersajbnu i sto da radim sa naljepnicom za registraciju sto je zalijepljena za staru? vadi li se nova ili je neko otkrio nacin kako ovu skinuti
zahvaljuem brate!
Ne sprdajte se zbog 2 eur. Podji u mup i trazi novu uz racun da si zamijenio sajbu
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
danas spustih stakla kako sam prilazio auto i cuh da je puklo nesto..al nisam bio siguran da je kod mene.... a staklo se spustilo...
kad sam se parkirao, da dignem stakla, sva odose gore bez zadnje... ja da probam, cuje se motor...cuje se sajla, ali ne reaguje...
skidoh tapacir, pa jos jedan lim..pa motor... i na kraju dodjoh do mehanizma podizaca, i sajla se bila upetljala, otkacilase od tog plasticnog drzaca koje ide na staklo, a sa te iste platike bjase odvaljen dio lastike velicine koliko mali nokat, koja sluzi kao vodjica tom plasticno dijelu uz onu sinu... e sad, zvah da pitam za podizac, i fandjo ga nema...a kaze mi da je u BG 170€ samo taj mehanizam...
pa me interesuje, ima li kakav dobar plasticar ili neki precini majstor, koji na tu plastiku moze da nakalemi nesto, i da to premostim tako...
ajde daj fotku, kako to izgleda,mozda bi se moglo odraditi
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
brzo cu do kola... pa cu da slikam... i okacicu... zaboarvih prije da slikam...
posto sam ja radio za svoje potrebe lemljenje plastike pa ako nije nesto bas nezgodno mozemo odraditi![]()
al nemam taj odloljeni dio... makar ga nisam nasao... a logicno bi bilo da je u vratima nedje :? nasao sam jedan dio, al taj ne izgleda kao taj koji je odlomljen
moze se navariti dio ako znas sta mu je funkcija
ali ako je mali a jaka sila djeluje na njega onda je nezgodno...fotkaj sta je puklo i sta treba da radi![]()
Pukao ti je klizac koji drzi staklo. Zaboravi varenje.
TAKUMI
evo je slika...
znaci lijevo je kako izgleda tj kako treba da izgledaa desno je slomljen...
meni se cini da neko vjest odje moze da doda neko parce lima npr da vrsi funkciju...
![]()
passat 2004 1.9 96kw tip tronik nece preko 120 da ide po nekad oce ali vecinom ne
ociscena je turbina erg i ostalo sto se ocistit moglo zamijenjena sva crijeva i opet isto....
zna li ko sto bi moglo bit?
ekv mislim da je tu najbolje od parceta lima da se to napravi,dobro uzari i utisne u plastiku i dodatno pricvrsti plastikom,nije prevelika sila,samo da ga drzi u lezistu.
simke ni 4. ni 5. nece preko 120ke
Samo jedno pitanje vezano za garanciju proizvodjaca.
Ovako,ako je auto kupljeno novo u Njemackoj recimo,ili bilo kojoj drugoj zemlji EU, i ocarini se i registruje kod nas,da li vlasnik moze da trazi garanciju kos nasih ovlascenih prodavaca. Da li garancija vazi "worldwide" ili samo u drzavi u kojoj se auto kupio.
Zna li neko?
Sve zavisi, znam da za Toyotu, VW, BMW i Mercedes je Worldwide garancija. Uvazavaju cak i ako je kupljeno u USA.
Zavisi od proizvodjaca.
TAKUMI
Proizvođač je Mazda, znači da pođem do ovlašćenog prodavca kod nas i pitam, to ću i uraditi, pa ću javiti što su rekli.
Trebalo bi da ti je priznaju, jer i ja imam tu garanciju a kupljena je u Efelu.
zna li ko kakva je razlika kad se prevodi auto koje je na FIRMU na fizicko lice u odnosu na standardno fiz-fiz
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks