Page 43 of 992 FirstFirst ... 333940414243444546475393143543 ... LastLast
Results 1,051 to 1,075 of 24778

Thread: Crash / sudari u CG

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne znam... gore neko je rekao da je dizalica netaknuta... a ja sam cuo da dok su se trkali su se takli i onda su udarili i sto li vec...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

ma ja sam cuo do sad 10 verzija,samo se isto ponavlja da su se oni cesto trkali,posebno golf(receno od par momaka koji su ih znali...)

Thanks Thanks Given 
    699
    Thanks Thanks Received 
    246
    Thanked in
    161 Posts

Stvarno mi je zao ove momke, ovaj golf se vozio kroz moje naselje, pa je prodat, nazalost. Mada, i predpodni vlasnik je divljao sa njim, svaki dan sam cekao da mi udje u dvoriste.
    Uglavnom, imam 18godina gledam sto rade moje/malo starije generacije sa autima. U koje god drustvo ( mojeg godista ) da zavirite nos, jedino se prica o kolima, kako je on uzeo, vozio, pretakao, poprijecio itd.
    Prica o kubikazi njidje veze nema, jer ako neko vozi 'opasno', nista manje nece bit opasan u neki bmw ili u golf..
    Policija pise kazne za svakakve gluposti i non stop ispadaju iz nekakvih čuka, e da oni stoje na neke dionice dje auto moze da se stisne.. Bila bi druga prica..
    But if you never try, you'll never know..

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    5 Posts

Danas, 300m prije imanja Knjaz, sivi audi q7 - bandera od rasvjete do sofersajbne...
    Tacno na mjestu dje su prije 10ak dana putari isjekli asfalt da popune rupe. Naravno, jos uvijek nisu popunjene, stoje krateri posred puta i ceka se da jos neko prodje na isti nacin...

Thanks Thanks Given 
    346
    Thanks Thanks Received 
    281
    Thanked in
    130 Posts

Quote Originally Posted by Enjoy_The_Silence View Post
    http://www.navak.rs/

http://www.grobnik.hr/

Da neće kome iz lijepog našeg Montenegra DALEKO BILO panut' što slično na pamet?

Kod nas ne mogu jednu stazu za trčanje da naprave a ne ovo. Ali eto podržavam! Volio bih da ima nešto tako da se mogu ljudi izduvat neđe...
    This time next year we'll be millionaires

Thanks Thanks Given 
    5,005
    Thanks Thanks Received 
    9,039
    Thanked in
    4,358 Posts

nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Zar nije bilo ovako...isli su paralelno, i ispred golfa se pojavila dizalica, koji htio da je izbjegne, i udara u mercedesa koji se zabija u stub, a golf u dizalicu...
    Ja mislim da je ovo jedina moguca varijanta.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    2,100
    Thanks Thanks Received 
    3,742
    Thanked in
    1,573 Posts

mislim da je ovo iznad zadnjeg tocka mercedes trag cesanja od golfa.
    f6

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne moze bit ako je merdeces lijevo isao...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    O kakvim akademijama vi pričate... Vidite da ginu đeca u golfove dvojke... Mislite da neko od njih može priuštiti da pođe na stazu...?
    Klikneš fino na navak.rs pa pročitaš kakva je to ustanova i kakve usluge pruža.
    Postoji nešto što se zove track day, đe platiš oko 10€ sat vremena vožnje svog auta po pravoj stazi, bez ograničenja brzine, bez ležećih policajaca, pješaka itd. To je nešto kao kad plaćaš termin za fudbal. Znači pođeš fino na stazu, izvoziš se, ispuniš potrebe za brzom vožnjom (ako ih imaš) i onda bulevarom voziš normalno. Usput prođeš obuku o bezbijednoj vožnji i naučiš kako da odreaguješ u određenim kritičnim situacijama. Ovakve ustanove su normalna pojava u svim normalnim zemljama, ali pošto mi nismo normalni, ...........
    Problem kod nas je taj što kad ti se igra fudbal imaš 50 terena za to a kad ti se vozi auto moraš da pređeš 500 kilometara do najbliže staze.

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Fabia_Elegance! View Post
    Ja mislim da je ovo jedina moguca varijanta.

da je bilo kontakta sa dizalicom valjda bi mu desna strana bila havarisana, a ne lijeva, s obzirom da se kretao istom trakom kao i dizalica...
    ...

Thanks Thanks Given 
    861
    Thanks Thanks Received 
    2,908
    Thanked in
    1,350 Posts

Problem kod nas je taj što kad ti se igra fudbal imaš 50 terena za to a kad ti se vozi auto moraš da pređeš 500 kilometara do najbliže staze.
    preracunaj samo koliko fudbalskih terena mozes da imas za jednu tu stazu i bice ti jasno...

to kad nije napravljen za vrijeme bivse SFRJ, nece ni sad... pocni od zemljista samo, pa kreni preko svega ostalog sto dodje uz jednu stazu... i mislim da ce ti biti jasno sve...

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    6 Posts

Klikneš fino na navak.rs pa pročitaš kakva je to ustanova i kakve usluge pruža.
    Postoji nešto što se zove track day, đe platiš oko 10€ sat vremena vožnje svog auta po pravoj stazi, bez ograničenja brzine, bez ležećih policajaca, pješaka itd. To je nešto kao kad plaćaš termin za fudbal. Znači pođeš fino na stazu, izvoziš se, ispuniš potrebe za brzom vožnjom (ako ih imaš) i onda bulevarom voziš normalno. Usput prođeš obuku o bezbijednoj vožnji i naučiš kako da odreaguješ u određenim kritičnim situacijama. Ovakve ustanove su normalna pojava u svim normalnim zemljama, ali pošto mi nismo normalni, ...........
    Ali brale problem je sto pola ljudi nema 10e goriva u rezervar i sto bi radje tih 10 usuli pa se izivljavali po gradu uz izgovor da su im se gume bolje navikle na gradske ulice nego ih dali da voze po stazi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da vidim toga ekonomistu koji ce izvuc pozitivnu kalkulaciju iz toga sto ti pricas... Kralju, znas li ti kolika je investicija staza? Treba to i da se isplati nekad, razumijes? Ako vjerujes u buducnost tog projekta u Crnoj Gori, izvoli, zaduzi se, napravi stazu pa je isplacuj. To sto ce 20 momaka ti dat po 10, 20, 30, 50, 100 eura mjesecno da izvoze po 5 krugova ti se ne moze isplatit nikako. To sto ce se 2 puta godisnje vozit nekakva trka ti nece donijet dovoljno para da odrzavas stazu, a ne da zaradis nesto od toga. Kako se samo gadjas takvim izjavama, ka da je to 50 eur, a ne par miliona. Shvati da Crna Gora nema taj potencijal. I dok god bude tako, policija treba da je na ulicama, mjestima dje postoji mogucnost organizovanja trka, i treba da oduzima auta, vozacke, tjera na novo polaganje itd... Ovo su javni putevi, nisu trkacke staze. Ugrozavaju se svi ucesnici u saobracaju, a ne samo oni koji se medjusobno trkaju...

Thanks Thanks Given 
    113
    Thanks Thanks Received 
    4,471
    Thanked in
    2,628 Posts

Ovo treba da uloži država a ne privatnik.
    Država treba da omogući najbolju obuku svim novacima i profesionalcima. I ne treba da bude sve ravno, ni teren u cg nije ravan.

I naravno po meni poenta ovog nije iživljavanje kako neki kažu već učenje vožnje i učenje kako da u kriznim situacijama najbolje i najbrže riješiš problem odnosno reaguješ.

Čak pravljenje staze i nije rješenje jer zahtijeva mnogo novca, dobro rješenje je da se nađe neli put i da se jednom nedeljno zatvori...

Sent via pisaća mašina Galaxy Note
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za to sluzi poligon, a ne staza. Da drzava obezbijedi, kazes? Kad polozis, i auto da te casti? I prvih godinu dana da imas besplatno gorivo i registraciju? Sto se prica odje ovo je strasno... Samo mi nadji jednu drzavu na svijet koja omogucava ovo sto ti pricas... Ne moze se normalno naucit kao sto smo svi naucili da vozimo, no da se putevi zatvaraju, staze prave, da se ulijece poprecke po krivina... Ja ne znam vidite li vi sto pisete... Sad vam je drzava kriva sto nemate stazu da se ucite da vozite brzo i da tako naucite kako da u naselju pri 120 na sat izbjegnete dizalicu koja je na sred puta, a pri tome nemate slobodnu traku jer vam je ekipa u drugo auto tacno pored vas. E nema te auto skole. To radi psiholog.

Thanks Thanks Given 
    938
    Thanks Thanks Received 
    1,313
    Thanked in
    624 Posts

sve ce se to regulisat kad se josh vise postroze kazne i kad bude policija zaustaljala ove sto lete i chuda chine a ne ove sto nemaju pojas vezan ili sto nisu svijetla upalili
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    12
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    6 Posts

od nove godine ce ovaj novi zakon pa cemo i po parkingu pojas stavljat

Thanks Thanks Given 
    21
    Thanks Thanks Received 
    12
    Thanked in
    9 Posts

Ovo je presmijesno,cujes stazu i to drzavnu a i ko bi ih vidio tamo,kod koga bi ispali face,kako bi se trkali od semafora do semafora (jer imaju 3e goriva),treba da unistava auto a da za to niko ne zna???? Ne moze to tako...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by acs View Post
    mislim da je ovo iznad zadnjeg tocka mercedes trag cesanja od golfa.
    Jedino ako ga je rotirao za 360.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    109
    Thanked in
    50 Posts

http://www.cdm.me/drustvo/hronika/na...iljade-gradana

"Na vjecni pocinak mladice ispratile hiljade gradjana"

A u sred ovakve vijesti/chlanka, baner: -Ozivite ljetnje uspomene i podijelite ih! (sa slikama tel i promo cijenama..)

Eh..
    ><

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A mozete vi trubit o tome koliko god ocete, nista se promijenit nece...
    Poenta je da su 4 jako mlada zivota izgubljena zbog gluposti,
    koja ne potice od samih njih vec od starijih,
    Oduvjek je bilo price ja ovo ja ono, svi oce da budu trkaci i td...
    A sto je najgore niko iz ovog nista naucit nece...
    Ta ulica je od kad ja znam za sebe glavno trkaliste, tuda sam i ja vozila dok nisam imala vozacku a ne sto drugo...
    Ti jadnici se ni sahranili nisu vec se novi trkaju tuda jer svi se vode politikom "to se meni ne moze desit"
    Svaku noc slusam manijacenje tom ulicom, skripu kocnica i td...
    A samo u zadnjih mjesec je tuda bilo 5-6 udesa, ovaj je nazalost imao tragican ishod
    i opet niko nista izvukao iz toga nije, niti ce...
    Svi su u tripu da boljih vozaca od njih nema, niko dalje od nosa ne vidi,
    A one koji treba da brinu o tome boli uvo...
    Kao sto vec rece kolega ranije, ne moze klinac od 18 sam sredit da mu se vrati vozacka, oprosti kazna i td...
    Tu obicno nastupaju braca, roditelji i sira i uza familija, a sta postignu sa tim, svi oiccno znamo...
    ...divlje kose, tamna oka dva
    cvijet bez korjena
    ples je sve sto zna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by bosko10 View Post
    Ovo je presmijesno,cujes stazu i to drzavnu a i ko bi ih vidio tamo,kod koga bi ispali face,kako bi se trkali od semafora do semafora (jer imaju 3e goriva),treba da unistava auto a da za to niko ne zna???? Ne moze to tako...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
    ovo sam ja davno rekao, plus zamisli mangupa koji prica da vozi 5 min do bd kad dodje na stazu i ne umije krug ufatit pa vas grad sazna da nema pojma o brzoj voznji po krivina, blam za dovijeka
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    692
    Thanked in
    217 Posts

Quote Originally Posted by NexusVI View Post
    http://www.cdm.me/drustvo/hronika/na...iljade-gradana

"Na vjecni pocinak mladice ispratile hiljade gradjana"

Cak je i Milo Djukanovic bio da izjavisaucesce na chepurke i usao u svaku kapelu (dal zbog obicaja ili cega ne znam).

Nije sve u kolima ima dosta u glavi. Nece svako da divlja ulicom ima golf2 koja potpuno normalno vozi a imas golf5 gti sto divlja. Imam druga koji je do sad dva auta slomio i to ne bilo kakva auta BMW 520i e60 (s njim se zalijepio u zid i nikom nista bilo nije), nekolka mjeseca posle toga sa Golf 5 GTI (udari u neki kamion i nista mu ne bude) nagrdio je 2 auta i konacno je skapirao da od brze voznje nema nista.

Pitanje za trkace: sta postizete sa brzom voznjom? Jeste li uspjeli u zivotu ako idete 200 km/h?

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Ja bi da se napravi staza nesto kao ona u Maleziji, da casove drze vozaci F1 u penziji moze Hakinen, Kultard evo i Loeb moze po makadamu voznju da predaje. Da se vozi bolid formule po izboru, cisto da neko ne vozi ferari a htio bi mercedes pfff.....

A sjedite duse vam da vam se staza pravi da bi naucili do Budve ili Petrovca da vozite..
    Radije bi ja da se napravi nekoliko jos psihijatrijskih ustanova zatvorenog tipa, bilo bi materijala za obradu koliko god oces...

Page 43 of 992 FirstFirst ... 333940414243444546475393143543 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)