Page 4 of 12 FirstFirst 12345678 ... LastLast
Results 76 to 100 of 278

Thread: iskustvo na forex-u

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Go$a pobrka' si nesto golube nije ti to to.A i foreks nije prevara mogu pare da se zarade Go$a sokole.
    Alle, ale , samo naprjijed Prijeki Leče, možda ću ti tražiti koji evro na zajam!:stupid:

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Quote Originally Posted by Gojko Rodić View Post

Inače ja o Forexu ne znam ništa
    Sa ovakvim (ne)znanjem nemojte, ni slucajno (!!!), ulaziti na berzu novca. Ni vi, ni bilo ko drugi ko se pronalazi u citiranoj frazi. Poslusajte me.

Svijet je surov. Banke su surove. Osiguravajuce kuce takodje. Berze takodje. Novac je ruzan, grozan jer nasa egzistencija zavisi od njega. Surovo?! Surovo je i to sto ste vi dana 23.07.2012, u vecernjim casovima, pisali post iz svog toplog doma, sa svog kompjutera dok tamo neko dijete u Africi (ili mozda cak i u vasem gradu?) nema krov nad glavom, nema sta da jede, boluje od najgorih bolesti. Zar to nije surovo?

Prihvatite, svijet je surov, , i vi ne mozete da ga promijenite. Vi necete umanjiti profit ni jedne banke, ni jedne osiguravajuce kuce, ni jedne berze. Sa svojim tekstovima, samo cete unijeti zbrku u glavama ljudi koji imaju finansijsko znanje jednako vama, dakle nikakvo ( ne zelim da vas uvrijedim, al iz vasih postova se jasno vidi da sam u pravu). Ako zelite promjene, pocnite od malih stvari al ostvarljivih. Dakle, ne mozete promijenitii cjelokupno finansijsko trziste, al mozete nauciti da se raspitate uvijek kolika je kamatna stopa na depozite u svim bankama koje posluju u vasoj zemlji, mozete nauciti sebe i druge da se ne stide da pitaju bilo sta to im nije jasno u vezi finansijskih proizvoda... a na kraju mozete poci i da zasadite neko stablo ispred kuce/zgrade. Sve su to male, sitne promjene koje ce uljepsati i pojednostaviti vas zivot.

Zelim i da vas zamolim nesto. Mozete li otvoriti zaseban topik koji cete imenovati 'prevare na finansijskom trzistu' (ili kako vec zelite), jer na ovaj nacin samo 'gusite' vec postojece teme bespotrebnom pricom i slikama? Postaje zamarajuce citati...

Razmislite.

Pozdrav
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Poštovani gospodine Jal Cargo, povodom rasprave u koju ste ušli sa višim inspektorom Rodićem i sljedećih Vaših riječi upućenih njemu...
    Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Ne bi bilo lose da obratis paznju na nacin na koji interpretiras informacije.
    ...najiskrenije bih Vas savjetovao da se ne zamarate dalje, jer samo možete da se vrtite u neke apsurdne pokušaje razjašnjenja. Evo Vam i primjer iz mog ličnog iskustva u korespondenciji sa dotičnim višim inspektorom (kada se npr. radi o proizvoljnim interpretacijama i stavovima):
    Quote Originally Posted by Gojko Rodić View Post
    Ono što znam da su Viner Štetiše iz Beča dobrano kompromitovali neki naši hohštapleri iz Niša sa Winer Brokerom, verovatno ste čuli za to.
    Quote Originally Posted by savjetnik u osiguranju View Post
    A jel moguće inspektore da I DALJE, kao jedan od nekakvih vaših "primjera", pominjete firmu Viner Broker iz Niša dovodeći ih u kontekst sa Wiener Stadtische? Nekakvi fond Viner Broker, koji je osnovao tamo neko iz Srbije, dao mu ime da liči na bečko, pa ljudima nije vratio pare. Što je tu krivica OSIGURAVAJUĆE kuće Wiener? To što im se prvi dio imena slično izgovara?
    ...Naravno, reakciju/odgovor dotičnog višeg inspektora – i pored kasnijeg ponavljanja istog pitanja – nikad nijesam dobio.
    Kao npr. ni na sljedeće pitanje (kada se npr. govori o željama za prevarom), koje se nalazi u prvom postu na stranici broj 16 na temi "Osiguravajuce kuce u CG", koje Vam ovdje izdvajam da se ne mučite čitajući čitav post (mada bi ste mnogo interesantnog mogli naći baš na toj stranici broj 16, pa, ako Vam nije muka, pročitajte čitavu tu stranicu, samo nju) – to moje pitanje je proisteklo iz tvrdnje dotičnog stanovnika/građanina Gojka Rodića, kao tadašnjeg osiguranika, da je prevaren od osiguravajuće kuće jer im je tražio izvjesni novac za svoju operaciju, a nije ga dobio:
    Quote Originally Posted by savjetnik u osiguranju View Post
    Imam jedno pitanje za vas, na koje INSISTIRAM DA MI DATE ODGOVOR: da li je vaša polisa uopšte obuhvatala pokriće za hirurške intervencije, da li ste ugovorili takav program, tj. da li ste po toj polisi imali osnova za takvu isplatu?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Razmišljam ......

O, evo jope našeg Savjetnika, pa đes Savjetniče, nećeju izgleda s toboju više da divane ... Šteta ...

No evo i ja još da rečem koju pa onda ne verujem da bi imo što god više reći ...

Kako već rekoh o Forexu nijesam ništa znao a sad se malo upoznah, sasvim dovoljno da rečem - mogući
    HEROIN (a o njemu sticajem profesionalnih prilika i njegovom delovanju znam podosta)

Ova supstanca pri prvoj upotrebi po svedočenjima korisnika izaziva fantastične senzacije i osećanja, neki tvrde da su doživeli i do šest orgazama za redom ...
    Korisnik koji poželi da ponovi ove senzacije neće uspeti, broj orgazama smanjiće se napola, a u nastavku ih više neće biti ... Ostaće na kraju samo gola potreba i zavisnost koja će korisnika polako ali sigurno dovesti do potpune propasti, kako njega, tako i njegovih najbližih, u finansijskom , moralnom i svakom drugom pogledu ..
    E sad , verovali ili ne , postoji jedan ali vrlo mali broj korisnika, uglavnom imućnih iz tzv. finansijske ili kakve druge elite koji uspevaju da u dužem vremenskom periodu koriste ovu supstancu, dakako u mnogo ćistijem obliku, disciplinovano , jednom u tri - 4 meseca, sa malo spolja vidljivih posledica.... Neki od ovih dugogodišnjih narkomana uspevaju da se održe dugo , ne samo zbog neuprlajnog heroina ( dileri ulični ga krste sa paracetamolomm ,mišomorom radi pojačanja zavisnosti, šečerom i sl .) već i zbog discipline ili posebne telesne konstitucije ....

Ne treba da VAs podsećam, uzimanje i dilovanje heroina je kažnjivo ...
    Kockanje nije kažnjivo, ni pušenje, ni trošenje alkohola mada vlast nastoji da zabrani distribuciju i korišćenje od strane maloletnih lica .. Sve ovo pomenuto nosi opasnost od zavisnosti

Forex

Kažu neki ovde, može da se zaradi, može... ali to nije za svakog, labilnije osobe mogu da se navuku, da postanu plen koje kakvih savjetnika, koji u dužem vremenskom periodu vode novajliju, pomažu mu da zarađuje, navlače ga, izučavaju i kad ga potpuno potčine sebi, ispeu mu mozak kako kakve sekte... upropaste ga naćisto ..

Izvinjam se gopodinu Mareji, njemu smetaju moji postovi, pa eto dozvoljavam mu da ih preskoč..... ...i

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gojko slusajuci tebe najbolje bi bilo da se vrati komunizam i jednoulje da nema neta telefona igrica ....vec proleterijat i slicne nebuloze.....ocigledno si ogrezo ,po funkciji na jednoulje.al vremena se mijenjaju.predlazem ti godinu dvije da pratis forex i da citas o njemu.pa tek onda da komentarises.a za tvoju informaciju na svakom sajtu o forexu naci ces da je forex visoko rizican posao tako da ga tako treba i svatit.na kraju jesi li razmisljao o svom poslu....dal si u toku svog napredovanja napravio neke prestupe i time nekog povrijedio,ljutski ponizio....nemoj nam bas drzat prediku o moralu.imao si ovdje par lijepih postova koji ti objasnjavaju lijepo situaciju.
    Last edited by dzon1; 27-07-12 at 08:23.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by dzon1 View Post
    gojko slusajuci tebe najbolje bi bilo da se vrati komunizam i jednoulje da nema neta telefona igrica ....vec proleterijat i slicne nebuloze.....ocigledno si ogrezo ,po funkciji na jednoulje.al vremena se mijenjaju.predlazem ti godinu dvije da pratis forex i da citas o njemu.pa tek onda da komentarises.a za tvoju informaciju na svakom sajtu o forexu naci ces da je forex visoko rizican posao tako da ga tako treba i svatit.na kraju jesi li razmisljao o svom poslu....dal si u toku svog napredovanja napravio neke prestupe i time nekog povrijedio,ljutski ponizio....nemoj nam bas drzat prediku o moralu.imao si ovdje par lijepih postova koji ti objasnjavaju lijepo situaciju.
    Dragi mladiću, sudeći po stilu tvog pisanja rekao bih da si se rodio taman u periodu kada je komunizam umirao, pa tako o njemu verovatno ne znaš ništa kao ni o jednoumlju, proletarijatu i drugim rečima i pojmovima koje si negde čuo a ne znaš šta bi mogle da znače.. Ne boj se ne mislim da ti tumačim te pojmove, a ako te interesuju možeš na netu ( da ne kažem i sl glupostima) pronaći dovoljno pouzdanih objašnjenja ..

O forexu ovde pričamo ... Da, nosi razne vrste rizika .. Ponajmanji je onaj kad izgubiš ili dobiješ po 20 ili 50 evra .... Opasno je kada te navuku, snime, procene ti ličnost i karakter, ispipaju imaš li para ili mogućnost da se zadužiš, pa te navuku na tanak led .. o tome ti pričam ... Ima ljudi koji se umereno i oprezno kockaju, drogiraju,klade ..ali malo je odmerenih i umerenih ljudi sa čvrstinom karaktera ...

Nema tu moralisanja, o moralu ako želi da saznaš čitaj Njegoša i Vojvodu Marka Miljanova .....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

gojko ako tako pricamo znas i sam da ako izadjes iz kuce da moze auto da te udari....normalno manje su sanse za tim ako postujes neka pravila ,tipa pazis na semofore prelazis na pesacki prelaz gledas lijevo desno i slicno.a druga je stvar ako ti hoces da pretcavas ulicu prelazis na crveno i sl .sto znaci za sve postoje pravila koja ne moras da postujes ako neces ali uvijek postoje posledice za to koje ces snosit.sto ne znaci da treba sedjet u kucu jel postoji mogucnos da te udari auto ,jel tako ?e znaci ako je neko jakog mentalnog sklopa pa moze da procijeni sam sto mu je cinjet,veruj mi nit ces ga ti nagovorit da ne ulazi na forex nit cu ga ja nagovorit da ulazi na forex.jel svako treba da zna sta je za njega najbolje.ovo je tema na koju svako daje svoje misljenje i niko nikog ne nagovara.i jos jedan podatak 95% je osoba koje su izgubile na forexu a 5 je uspesno.to je podatak koji svi mogu da saznaju ako se malo potrude.a ako je osoba labilna izradice ga i na ulici oni obicni dzebarosi.SUTINA JE SLEDECA ovo je tema dze se tazmenjuju misljenja o samom forexu,nacin trgovanja,smernice.....a ne o njegovom uticaju na covjeka.zato te molim da otvoris drugu temu o tome kako forex utice socijalno,moralno....ili vec kako na stanovnisto.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Default Može biti da dodjosmo na isto samo iz različitih pravaca, dragi DŽone1

Quote Originally Posted by dzon1 View Post
    gojko ako tako pricamo znas i sam da ako izadjes iz kuce da moze auto da te udari....normalno manje su sanse za tim ako postujes neka pravila ,tipa pazis na semofore prelazis na pesacki prelaz gledas lijevo desno i slicno.a druga je stvar ako ti hoces da pretcavas ulicu prelazis na crveno i sl .sto znaci za sve postoje pravila koja ne moras da postujes ako neces ali uvijek postoje posledice za to koje ces snosit.sto ne znaci da treba sedjet u kucu jel postoji mogucnos da te udari auto ,jel tako ?e znaci ako je neko jakog mentalnog sklopa pa moze da procijeni sam sto mu je cinjet,veruj mi nit ces ga ti nagovorit da ne ulazi na forex nit cu ga ja nagovorit da ulazi na forex.jel svako treba da zna sta je za njega najbolje.ovo je tema na koju svako daje svoje misljenje i niko nikog ne nagovara.i jos jedan podatak 95% je osoba koje su izgubile na forexu a 5 je uspesno.to je podatak koji svi mogu da saznaju ako se malo potrude.a ako je osoba labilna izradice ga i na ulici oni obicni dzebarosi.SUTINA JE SLEDECA ovo je tema dze se tazmenjuju misljenja o samom forexu,nacin trgovanja,smernice.....a ne o njegovom uticaju na covjeka.zato te molim da otvoris drugu temu o tome kako forex utice socijalno,moralno....ili vec kako na stanovnisto.
    Pitanje je koliko ste dobro procenili svoju moralnu i karakternu čvrstinu da ne posrnete pred iskušenjem da osvojite gomilu para na berzi ! Ja u to neću da sumnjam.... No šta je sa ostalima?

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    6 Posts

gojko vidim da znas dosta toga o heroinu.
    licno iskustvo ???
    kolega gojko vidi se da si posten covjek, al jer kapiras ti u sustini sto ti odje pises i na sta nas upozoravas ???

to ti je isto kao da stojis ispred kazina sa nekim krejzi natpisom i svakog kog vidis da hoce da udje i da igra ti verbalno napadas i upozoravas na to da je velika vjerovatnoca da ce mu taj kazino uzeti novac.

pa te ja sad iskreno pitam mislis li ti da je to ok i da je takvo ponasanje normalno ?

ljudi vole rizik zato i postoji toliko kockarnica i kladionica
    ljudi generalno ne mogu bez narkotika zato i toliko ljudi pusi cigare, pije tablete, shmrce kokain, takodje je i tu tvoj heroin
    tu je zato sto ima ljudi kojima treba koji ga vole iz ovog il onog razloga

ne mozes da izigravas MAMU

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo jedan dobar bonus koga interesuje http://www.forextrade.rs/landing/100.../#.UFYod2Lw3Tp

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ima li neko dobar sajt za pracenje novina na trzistu
    Bongiorno Italia bongiorno Maria
    Cogli occhi pieni di malinconia

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

mogu ti dat jedan link dje mozes da pratis ekonomka desavanja live

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo jednog korisnog sajta www.balkanpips.com

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Svi koje interesira forex mogu bez ikakve uplate isprobat investiranje na forexu na ovom takmičenju http://hr.forex-fight.com/

Takmičit će se ljudi iz cijele Istočne Evrope. Nagrada za prvu poziciju je 100 000 dolara koje pobjednik dobiva na 6 mjeseci i ostaje mu zarada koju napravi sa tim.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

vrijedi probati .a i sire ruke su sad ....ja sam za trece mjesto,proslo takmicenje,dobio samo rukavice
    Last edited by dzon1; 31-10-12 at 14:06.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Još malo počinje, već sam isplaniro sa kojim parovima počet!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Eo igram se i ja.

Ne znam ljudi što je ovo, ali zadnjih 10ak dana, sve što sam trgovao mi je završilo u margin call.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto se podrazumjeva po dobrom zaradom na ovom takmicenju, posto sam vec nesto zaradio pa ne znam je li malo ili puno ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Imaš tabelu na tr.admiralmarkets pa vidi kako se kreću.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ok, provjerio sam...a na koliko stavljate volume prilikom "new order"...?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Misliš koliko lotova trgujemo?

Ja u skladu sa procjenom koliko je trgovina unosna, koliko mogu da dobijem. Ako je neka rizičnija, manje.
    Sigurice, po 2 lota.
    Ali kao što rekoh, sve, ali sve trgovine mi odu dolje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Trenutno 6-ti ili 9-ti...ne znam koja od ove 2 liste se racuna za bodove

Edit: Trenutno sam na 2. i 3. mjestu...
    Last edited by Nino_pg; 06-11-12 at 09:43.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nino imas tri liste ...jedna je samo za tu zemlju,u ovom slucaju hr,za koju nastupas druga je regionalna...srb hrvat sloven cg bh rum...jos neki ..i najaca tabela si igraci koji ucestvuju na takmicenju ....tako ti ide i tezina tabela ...otvori stranicu admirala pa nadji pravila i kako sve to ide

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,331
    Thanked in
    631 Posts

ja skinuh apps za android http://www.admiralmarkets.com.hr/pla...obile/android/

mada je dosta spora ne moze tako covjek brzo da reaguje kao na komp
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Nemam vremena ja za ovo...a i nerealno je totalno...ne igram jedan dan i vidim da za 3 dana ljudi napravili po 27 000 profita...lupaju pa ako upali upali, podsjeca me na fb poker...

Page 4 of 12 FirstFirst 12345678 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)