50e je minimalna za pjesaka, ni ja nisam vjerovao
Ja sam popio 50e jer nisam poznanicu pustio na pjesacki.
Kad sam joj rekao da sam zbog nje 50e kazne popio, izvinjavala mi se i rekla da ce da mi posalje po drugarici 50e i da se stvarno osjeca lose... i treba
Njak Njak Njak
Reci joj, u naturi, drugarski.
TAKUMI
Cus zasto treba, treba. Mene policija rotacijom zaustavlja, a ona ni da stane, da pita kako sam, jel me sluzi auto dobro...
50e + pice + cemu sve to vodi tu vece... to mi je obecano. Pa ti vidi isplati li se ne pustat poznanice na pjesacki
Njak Njak Njak
U ovom slucaju, ne.
TAKUMI
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
e ja jedino imam 2 kazne za pjesake,koje mi nikad nisu dosle i ne vode se u registar jer sam normalno podigao sabracajnu![]()
Član 305
Novčanom kaznom od 50 do 150 kazniće će se za prekršaj:
...
25) vozač koji u odnosu na pješaka koji je stupio ili stupa na obilježeni pješački prelaz postupi na nepropisani način (član 119 st. 2 do 4);
Pregledah svaku tacku gdje kaznjavaju za 30e, i ne vidjeh da se i jedna odnosi na ne pustanje pjesaka?
Njak Njak Njak
đe su ovoga da kazne...
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Oce li mi ko objasnit na koju foru rade ovi sa "paukom" po PG?
Znam da dje god sam se imao "problem" sa njima (BG i HN) kad krenu da dizu kola to je kraj,mozes samo kaznu da platis i to je to...
Ali zato u PG svaki dan ispred jednog kafica(nije bitno kojeg) gledam iste scene,pauk krece da dize,dotrcava vlasnik kola(svaki dan je neko drugi u to situaciji) i ovaj mu spusti kola da ih premjesti na parking...
a niko slobodno...dok god "ispunjavaju dnevnu kvotu", nikad ovakvi neće platit kaznu
a kedown zivo me interesuje, posto ti u startu nisu dali papir, jesu ti rekli da je u stanicu?
Jesi ti sta potpisivao prije nego si saznao da ga nemaju?
Njak Njak Njak
evo ispade da za istu stvar mogu da uzmu i 30 i 50. u svakom slucaju lopoviČlan 307
Novčanom kaznom od 30 € kazniće se za prekršaj:
6) vozač koji na raskrsnici skrene vozilom u pravcu označenom zelenom svjetlećom
strelicom i pri tom ometa saobraćaj vozila koja se kreću po putu na koji ulazi ili ne
propusti pješake koji prelaze preko kolovoza (član 39 stav 1);![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
stupio li stupa, a ovamo ne propusti... ko mi objasni razliku...
f6
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
Al dobro, ta tacka se odnosi samo na one koji imaju uslovno zeleno na semafor, oni koji skrecu desno... Moj slucaj je bio regularna raskrsnica bez ikakve svjetlosne signalizacije. Samo ne znam zasto bi oni placali 30 a ja 50, kao da je moj prekrsaj ista tezi od ovih sa semafora.
Nisu mi vecu kaznu napisali, za moj slucaj jeste minimalna 50
Njak Njak Njak
Ljubomorni su, zato sto si jebozovan.
TAKUMI
treci dan zaredom na potezu od katolicke crkve pa magistralom put zagorica (kad krene spustanje poslije mosta - kod scepanovica) lada niva sa radarom parkirana, na 100m iza njih motorciklista i crna b klasa patrolira. kako 4 puta dnevno prodjem tom dionicom uvijek vidim po 2 kola parkirano sa strane. to je ujutru oko 9...poslije podne ih nema (oko 15h).
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
i ja 2x dnevno, nekad ih nema oko 2, 3.. koliko je dozvoljeno onuda?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks