Totalno si u pravu. Treba da se pokaze da se kartingovalo.
TAKUMI
Jel moguce da niko nije spomenuo crash Tarzana Milosevica???
http://www.vijesti.me/vijesti/nakon-...u-clanak-95045
Ma toga Tarzana posebno, neizivljeniK jedan, prvo po dzungli pravi pizdarije i skace sa lijane na lijanu, pa misli da moze i po ulicama tako.... zatvor, oduzimanje auta i vozacke na 10 godina...on je nasha kombi da udara!
Nije prenosio nikakva iskustva, jer nije sa kartinga udarao, udarao je zbog drugih razloga...sad, dal su opravdaniji sa kartinga ili kafane...pitanje je...
definitivno, samo je pitanje kako se ko ďzivljava"i pomami ponekad.... uglavnom ljudi koji kao mladji ne rade glupave stvari...tu veliku energiju drze u sebi...pa ili postanu isfrustrirani kao malo veci, pa se lijece na puno ruznije nacine (pogledajte nam politicare) ili sa 45godina pocnu da divljaju kolima, fataju maloljetnije ispred gimnazije.....
Last edited by brzi_pas; 08-10-12 at 16:41.
A da naprave da ukica slobode bude za street racere poslije 3.
Mislim da je Milenium ispušen, a preko Morače nema nikog i to doba. Ovamo imaju i kokice :beer:
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
fabia appelle acid..kad sam vas vozio u M5 zasto mi niko od vas ne rece ajde vozi ga po ogranicenju nego...
She is only here to annoy herself!
ne znam ni ko je ni sto je ovaj momak sto je imao udes sa hondom....ja vidjeh hondu prije nekoliko dana u grad,solidna reko aj da je slikam kad sad vidim da nista nije ostalo od nje....rip honda
![]()
Nokia 3310?![]()
u suprotnoj traci...
nothing comes from violence and nothing ever could
goozici nista ne promakne...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
ko tebe pomenu pobro ? dje se pronadje jadan?
sto ce ti ovo prozivanje na forum, nema leba od toga nikako...
A to kako i zasto se meni izdesavalo nemoj brigat, svoj posa macak. Ne znas nista i nemoj da lupasJos se bas ne sjecam da sam te idje pomenuo ili pecnuo otkad si na ovaj forum (a nisi dugo), pa me bas ispizdi ova prica nevjerovatna.
@NSX, ja ti sigurno nisam govorio 'vozi ga 150 ovuda' nego sam samo insistirao da se zaplese guzicom...a to m5 radi sa 20kmh i sa 100 kmh...i tad najgora stvar koja je mogla da se desi je da nabijes tocak na trotoar
Originally Posted by my name is ...
Jel moguce OPET??????
Podgorica: Više osoba stradalo u stravičnom udesu
http://www.vijesti.me/vijesti/podgor...u-clanak-95167
U stravičnom udesu koji se dogodio na magistrali u Tološima, više osoba je izgubilo život, a ima i povrijeđenih.
U udesu su učestvovala dva vozila, "golf 2" (PG - ED655) i "mercedes (PG - BU501).
USKORO OPSIRNIJE!!!!
aooo...što je ovo...
nothing comes from violence and nothing ever could
sad bijase snimak na vijesti , katastrofa
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
kakva su kola daleko bilo
sto je ova muka brate
Znam da mrtvih ima iz golfa 2 (bijele boje) od auta nista nije ostalo..
Udes je bio cheoni golf 2 i mercedes 124 (chekamo vise informacija...)
ne znam, nisam pametan, ako se ovako nastavi kaciga i roll bar ce biti obavezna oprema....
Tri osobe poginule su, a još troje teško je povrijeđeno u teškom udesu koji se oko 21 i 40 dogodio na magistrali od Tološa ka Marezi.
Prvi podaci policije su da su na licu mjesta stradala dva mladića, dok je treća osoba preminul nakon prijema u Urgentni blok Kliničkog centra u Podgorici.
U toku su ljekarske intervencije, a pretpostavlja se da troje povrijeđenih nijesu životno ugroženi.
da ne lupam, jos cuh da su to djeca neka...nadam se da mi pogresno rekose
a dje u tolose brate, po ko zna koji put
nije se moglo desit ni to(OK desilo se jednom ali ajd sad..opisah vec situaciju)
svakako se ne mogu sjetit da sam bilo gdje zapao u opasnu situaciju vozeci preko 50-60 kroz grad, sve sto je potrebno je common fcking sense, usporiti prije raskrsnice, obratiti paznju ima li okolo pjesaka i drugih auta ne ispitivati svoje i limite vozila i eto, nikakva naucna fantastika..
Pih! Idem da vidim o cemu se radi, tu mi je blizu...
TAKUMI
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks