Ja sam sad bio u HR, naravno sa medjunarodnom. Cuo sam da ne traze crnogorsku medjunarodnu od kad smo dobili nove plastificirane.
Inafe mislim da je ta medjunarodna porez na budale.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
Idem u sl nedelju na trke u Dubrovnik...e sad me interesuje kad uzmem rent a car ako me dje zaustave plavi,koju vozacku moram imat? Mogu li sa nasom ili moram imat onu kako li se zove internacionalna ili tako taj djao
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ja sam sad bio u HR, naravno sa medjunarodnom. Cuo sam da ne traze crnogorsku medjunarodnu od kad smo dobili nove plastificirane.
Inafe mislim da je ta medjunarodna porez na budale.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
Ja sam isao i u BiH i u HR, svaki put sa medjunarodnom. Nijesu mi je posebno trazili jer sam je svaki put dao sa ostalim dokumentima. Imam novu ovzacku i u AMSCG mi je receno da mi je medjunarodna neophodna. Isao sam sluzbeno (mada bih isto uradio i da sam isao privatno) pa nijesam sebi htio da prisutim taj luksuz da me vracaju ili sta vec...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Do dubrovnika bez vozacke 5 putaSamo vozite po propisima i lagani ste
![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Da, ali ne bih sebi dozvolio da nepotrebno svjesno rizikujem...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
kako prolazis granicu bez vozacke?
Ako ti tako kazes onda... :/
Sta ce njima vozacka na granici? Jesu li saobracajni policajci ili granicni? Jesi li napravio neki prekrsaj pa te tu zaustavili?
Ne zaebavam se, idem cesto do Cilipa svim mogucim varijantama puta i nikad mi nisu trazili vozacku. Ni kad sam je imao.
Pa normalno
Ovamo dje sam sad, ljudi voze po par godina bez vozacke! Dok ne napravis prekrsaj niko te ne dira.
Nije kao kod nas da se prave zasjede i iskacu iz zbunova i trafika i izmisljaju prekrsaje da bi maltretirali narod. :/
Rijetko kada traze vozacku na granicama...
Medjunarodna nije potrebna od kada imamo nove vozacke,ovi iz AMSCG oce da uzmu pare.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
ovdje
http://gratisco.me/index.php?option=...id=1&Itemid=55
-
preporuka dje da kupim akumulator VARTA 55 Ah ?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Ima li neko kontakt nekog dobrog majstora za parking senzore? Ovi moji su zabudalili...
ja sam stolar, u podznaku shkorpioooni
To sam sredio danas na MLa. Otvorio, ocistio, kalibrirao i sve OK.
TAKUMI
kako se vidi da su svetski putnici ovi sto misle da treba vozacka na granici, samo ponekad ce trazit saobracajnu il zeleni, vozacku mi za zivot5a nisu pogledati rijetko ikad ista osim pasosa i dok su bile granice izmedju drzava prije eu zone isto je bilo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
meni i vozacku i saobracajnu trazili, i za srbiju i iz srbije ovamo.
znaci li to da sam svetski putnik? ili je to do brade hmm
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
u hr slo i dalje nidje ti ne trebasamo mrtvi policijski balkan u idu srb mn bih to traze
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Sad sam bio 2 puta u SRB i nisu mi trazili.
TAKUMI
A sve zavisi na koga naletite na granici.... prosle godine su mi na sukobin trazili medjunarodnu vozacku, i to me jedva lik pustio da prodjem...
Da li kupiti reno clio 1.2 benzinac ili reno clio 1.5 dci, uglavnom ce biti gradska voznja, imajuci u vidu cijenu auta i odrzavanja?
Mudri mudro zbore,
prosjecni mudro citiraju
Za odrzavanje ne znam, ali bih radije vozio toga 1.5... koliko konja taj 1.5?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks