1000e bi sad stavio da ce dobiti inter ovo.. tj da ovi nece dati gol za ovih 15min..
AC Milan
AC Siena
ACF Fiorentina
AS Roma
Atalanta Bergamo
Bologna FC
Cagliari Calcio
Calcio Catania
Chievo Verona
Delfino Pescara 1936
Genoa CFC
Inter
Juventus
Lazio Roma
Parma FC
Sampdoria
SSC Napoli
Torino FC
Udinese Calcio
US Palermo
montolivo se vuce po terenu...
1000e bi sad stavio da ce dobiti inter ovo.. tj da ovi nece dati gol za ovih 15min..
toooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
pobjeda sladja od meda.
pobjeda sa igracem manje zbog gluposti i pobjeda kojom sahranjujemo sezonu milanu!!!
preko ovoga nema!!!
Cestitke navjacima Intera , pogoto Tripleti![]()
Idemo šegači hahahahahahah
O_o kakva tuga od utakmice.. inter je od 90 minuta loptu u nogama ima 13.minuta? ahhahaha... e pa... ali neka im je sa srecom....
Ciao merde.
Ocekivano. Odavno mi nije bilo gadnije ekipe od ove,a navijam za njih od 94.. Ko su Bonera, Yepes, Emanuelson, Bojan Krkic...i jebeni Mexes. Ma neka igra primavera, neka ispanemo iz lige samo da ove prevare od igraca odu u Seriju B da igraju fudbal,a ovaj Mexes neka ide da igra za Bordo, Brest ili tako neku ekipu...Alegri se razumije u fudbal koliko ja u grilonke...Nijesam ni htio da gledam utakmicu koliko sam bio nervozan. Odma sam se prebacio na El Classico, jer je ono uzivanje. Gledas fudbal, brate...Stalno neki potezi, neke sanse, mozak na otavu, ne nerviras se. Od Milana cu secer dobit, ne mogu vise da ih gledam kako se pate...Onaj debil izvodi De Sciglia...Ma neka imamo igraca vise, ne izvodi mladu nadu i velikog talenta, idiote, izvedi Boneru, grom ga ubio.Povrijedi se poslije, ja sam mu izmalerisao...Ako ista dobro zeli ekipi, nece se oporavljat do kraja sezone...Zaboravih Ambrosinia, kako sam to mogao. Nema budale ka' stare budale. Kako ga vise nije sramota, samo mi to nije jasno.
Kad je Nagatomica dobio crveni, iznerviro sam se, jer nije postojala sansa da dobijemo, ni ne zasluzujemo jebenu sansu da dobijemo.Veze nemamo. Da smo dobili, o$eco bih se ko najveci lopov na svijet pa da je 6 puta bio zasluzen crveni. Ako ode Alegri i nesto se promjeni u timu, ova utakmica je nesto najbolje sto nam se moglo desiti ove sezone. Prosle godine sam propustio mozda 3-4 utakmice, ove sam odgledao mozda dvije do sad...Od svake po 10-15 minuta...Odma prebacim.Nijednu vise necu odgledat dok je Alegri trener.
Svejedno mi je bilo ocemo li dobit ili izgubit, jer smo KESURINE jedne obicne. Ustvari, nije ni postojala sansa da dobijemo. Ovo je najgori derbi, sa najgorim igracima, koji su nosili ovaj SVETI dres.
Cestitke Interu.Da Bog da pobjedili svaku do kraja sezone i otisli u LS.
Onaj Montolivo ko da je uklet igrac dje god on igra ta ekipa se raspada i na kraj zavrsi na sredini tabele,kako je Milan poceo izgleda da mu ista sudbina ne gine.
Tri stvari treba reci sto se tice derbija:
1) jedna od gorih utakmica u zadnje vrijeme;
2) Krkic je najgori igrac italijanske lige;
3) Kasano je takvo smece da rijeci nemam.
I don't get lucky. I make my own luck.
Ali milito i denis- promasaji za aps.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Inter taman samo ovakvog Milana i moze da dobije.
Kakve dvije tuzne ekipe.
Mada ovaj Inter barem ima par kvalitetnih mladih igrac.
A Bilan ima Bojana,fudbalski promasaj #1
Kako smo presegali Peskaru danas , jedna od drazih pobjeda zbog dosta puta navedenog tripovanja peskarinih navijaca o nekakvome derbiju koji zavrsi 0 3 bez ikakvih problema ..
Hernenes i Klose dva majstora nevjerovatno , poigravali su se danas ..
Ave
BISOGNA VINCERE !
Ljudi, ponavljam da je odlazak Alegrija prvi uslov za oporavak Milana. On gubi ove utakmice, niko drugi. Inter ne igra lijepo za oko, nema puno talentovanih igraca koji prave razliku, ima par kesa spremnih da kiksaju u svakom momentu, igraju defanzivno, ali se vidi organizovani sistem igre i vidi se da je to tim. Stramaconi mozhda nije iskusan trener, ali umije postaviti ekipu. Milan djeluje potpuno pogubljeno, napadaju stihijski, a odbrana ispada na svaku kontru. Izmjene tek komicne.
Da skratimo, vecerasnji derbi je licio na utakmicu izmedju CG Cica Kranjcara (Inter) i CG Branka Brnovica (Milan)![]()
Deserve's got nothing to do with it.
INTERRRRRRRRRRRR
nisam gledao utakmicu,ne mogah nac stream...ipak,inter je pokazao ono sto sam i mislio,da smo ispred milana makar malo
Forza Inter,idemo da pokusamo,za titulu!![]()
Kako si neozbiljan...
Evo je Sandor napisao, kako je i sta, otprilike... Kad im vidjeh STAJLINGE, frizurice, bradice zeludac mi se prevrnu... A igrajte fudbala, lunje jedne zadnje. Yepes-Mexes, sta da se ocekuje od one 2? Abbiati? Jad.. Koja god linija tima se pogleda JAD je. Novi Shevchenko, novi ku*ac Mejov..
Nadam se da ce Kasana nocas o'kinut' jednom za vazda... Smecara onoga nezahvalnog.
Slazem se.
Kako je bila tuzna utakmica, pa sve je smijesno. A potez Cassana, gadan do bola. Ja ne znam kako momak moze da ima obraza da ono uradi posle svega sto je Milan uradio za njega.
Pocelo da skaci i slavi ka' da je LS osvojio. Sto se ocekuje od momka koji je rodom iz Barija? Nevjerovatno da ima obraza da se onako ponasa, a Milan ga je vratio u zivot.
Smece nezahvalno.
I don't get lucky. I make my own luck.
Dobro znalo se da je bio i ostao obichni dodz, cijeli jug Italije sve ciganin do ciganina.
Ziva istina...U najtezim trenucima u karijeri, klub je bio uz njega, a on se ovako ponasa. Nego eto, ***** ostaje *****. Ko moze ocekivati vise od dzeparosa iz Baria. Ibra je za neke gospodin, svega mi. Njemu se makar zna, ne folira se. Odma se posere po svima, isprebija citavu svlacionicu i to je to...
Ali mi je jos jaci bio kasnije kod jednog kornera kad je isao da ga izvede i lik rukama dize "svoje" navijace na noge. Iz aviona se vidjelo da provocira navijace Milana. Go*no obicno, nista vise, totalno sam se razocarao u njega, a bas mi je mio bio dok je igrao za Milan.
Evo i highlights-i sa utakmice...
http://videa.hu/videok/sport/mil-tTkGcTBXXO0A6SUg
Last edited by MaR10; 08-10-12 at 00:57.
Eh na šta se spalo... Kakve tužne ekipe, kakav tužni derbi... Nije mi problem da budemo poslednji na tabeli samo da mi ne glume neke igrače... Po***** im se na sve zalizane frizurice... Dovedite trenera da ih bije, da ih gađa kopačkama ne ovu smlatinu običnu...
#fakenews
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks