Results 1 to 25 of 24785

Thread: Crash / sudari u CG

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ///Nemanja View Post
    branim sve vozace koji voze brzo

Ja ne branim nijednog koji ide 10-15% preko limita, jer kao prvo skoro svi voze tatina i mamina kola, ili svoja ali su u isto vrijeme tatini sinovi koji ne hodaju zemljom nego medom i mlijekom, koji nisu vaspitani i koji ne znaju da postoji rizik da ubijes nekog, ne znaju da postoji rizik da nekome pokupis dijete, imaju 300-400 eura u dzep (koje nisu oni zaradili) i ribu koja je necija kcerka, koja ni kriva ni duzna moze da ide u grob zbog ovakvih bolesnika. Ja takve ne mogu branit, nikako, jedino mogu da im pozelim brz oporavak kad cujem da su imali udes, jer je greota za tijelo koje ima praznu glavu.

Svaki dan vozim kroz grad, najvise bulevarom, svaki dan minimum 4 puta, vidim koliko nepazljivih pjesaka ima, koliko djece, vidim mamice koje ne drze dijete jer pricaju na telefon sa fukacem, vidim dosta vozaca koji voze kroz crveno a djeca na zadnji ili prednji sic na noge, ili glavu kroz prozor i dobacuju drugim vozacima.
    Imam oko 15 godina vozackog iskustva, vozio sam i u CG, i van nje, obisao sam SAD uzduz i poprijeko, imam 700-800 000 km iza sebe...garantujem ti da sam prezivio i vidio mnogo stvari u saobracaju, garantujem ti da imam veliku gomilu vozackog iskustva i opet vozim po speed limitu, ponekad i sporije.

I kad bih imao sjutra udes bilo bi mi lakse jer znam da nisam to napravio zbog gluposti. A sto reci momku koji bez ikakvog vozackog iskustva vozi gradom u 1PM 120 na sat, kantu raspalu, ako npr. izgubi kontrolu i pokupi komplet bastu nekog lokala?

Daj mi sad razlog zbog kojeg podrzavas i branis vozace koji voze brzo.
    Last edited by Fabia_Elegance!; 07-10-12 at 20:49.
    TAKUMI

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)