branis li ga to?
neko voli kola,voznju brzu,sredjivanje auta, to je nekome stil zivota
ko ne voli kola i brzu vonju,uopste me zanima bolesno misljenje
i nismo mi krivi sto u nasoj zemlji nema amaterska staza,i sto imamo bolestan narod
@montenegrina-a sto da radimo mi sa vama zenama sto prelaze pjesacki na crveno? kivan sam pjesacima
sto se tice udesa,desi se...najaca S krivina u PG![]()
branis li ga to?
ja ne znam kakve veze ima ljubav prema kolima, sredjivanju istih itd sa retardiranom voznjom ?
sad cu da glasam protiv dps-a jer nisu napravili stazu da momci izduse nego stiskaju kola kroz grad :/
Stiskaju kola da bi ih cuo i vidio buljuk ljudi...a sekund kasnije, taj buljuk ljudi te vadi iz auta.
Originally Posted by my name is ...
Što napadate čovjeka, država jeste kriva što nema trkačkih staza, da ima, ovakve se stvari ne bi dešavale.
I onda su ljudi primorani da voze gradskim bulevarima velikim brzinama, pa su oni na kraju krivi i za to što neko pogine.
Treba svi da se zapitamo, šta majka sa djetetom ima da radi na bulevaru ili pješačkom prelazu.
treba da bude kuci (u kuhinji) i da cuva dijete a ne da sheta bulevarima..gospodja coce
Originally Posted by my name is ...
Znam samo da me neki debil imao ubit na pjesackom prije 2-3 dana. Uletio je iz pravca Milenijuma, u raskrsnicu kod Venoma i krenuo put Mase, a ja sam bio na sred pjesackog ispred Plavog Dvora. Bukvalno sam skocio unazad da me idiot ne bi ubio. Da sam imao pistolj, zapuco bih. Neki crveni peugeot, 106 ili 107, neka kanta sto prdi, raspada se. I ja vozim cesto van propisa, ali kad divljas kroz jednu od najprometnijih ulica u gradu je, stvarno, da ti neko pozeli da krovom kocis.
Bez prijeke potrebe, ne kretati se blizu saobracajnica koje su pogodne za utrkivanje...
E da, a kruzni kod stadiona, kod Madone... kad ulete pa zadriftuju... nerijetko skripu guma prekine tup udar i ubrzano napustanje lokacije... srecom, najcesce smatra scenografija...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Velika je razlika izmedju street racera i street idiota. Ovih prvih nemamo, a drugih ne fali.
to sto nemamo stazu nije opravdanje, ali svi smo mi u tim godinama pravili te gluposti pa kako je koga sreca posluzila..ja sam imao srecu da svojom Hondom zakacim banderu samo retrovizorom(i stotinak metara nakon toga "blago" presavijem prednji kraj ali svakako da je bolje bilo tako)
She is only here to annoy herself!
@sandor...
kako mislish prvih nemamo?
Hrvati imaju staze i sve ali ima poginulih svaki dan, tako da ta prica da ne bi bilo gradskih trka kad bi bilo staza ne pere, upste.
Niko se ne trka kroz grad da bi se nameracio nego da bi se pravio mangup i da ga drugi gledaju.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
ne branim ga Bojane
branim sve vozace koji voze brzo,sebe,njega i sve ostale koji imalo vole brzu voznju....vjerovatno te ne prozima isti filing zato i ne kontas
niste me skontali,kad budemo imali stazu,dje bi nas policija poslala,neka nas zena u kolica i svu familijarnu ganad osudjuju,neka nas policija kaznjava najvecim mogucim kaznama
ovako
adios
manjina nas je zato to i kazem,jer zelim.
@fabia-evo ja prvi ne radim iz tog razloga,zna se ko to radi,ko ne umije zamijenit tocak sam ni kola ne umije oprat
samo razmislite koliko pude se opusteno ne moze proc kroz raskrsnicu da ti ne istrci neka krava kroz crveno???
![]()
ajde Nemanja, pa ulice su za pjeshake napravljene...
nista bez da skupljamo potpise za stazu trkacku, ali nesto poput nirburung staze, drugacije ne prihvatamo, pa sa potpisima kod mugija![]()
Trebali bi ih pritisnuti sad, ove vlastodrsce, cuo sam da masovno asfaltiraju pa mozda i bude nesto![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ja ne branim nijednog koji ide 10-15% preko limita, jer kao prvo skoro svi voze tatina i mamina kola, ili svoja ali su u isto vrijeme tatini sinovi koji ne hodaju zemljom nego medom i mlijekom, koji nisu vaspitani i koji ne znaju da postoji rizik da ubijes nekog, ne znaju da postoji rizik da nekome pokupis dijete, imaju 300-400 eura u dzep (koje nisu oni zaradili) i ribu koja je necija kcerka, koja ni kriva ni duzna moze da ide u grob zbog ovakvih bolesnika. Ja takve ne mogu branit, nikako, jedino mogu da im pozelim brz oporavak kad cujem da su imali udes, jer je greota za tijelo koje ima praznu glavu.
Svaki dan vozim kroz grad, najvise bulevarom, svaki dan minimum 4 puta, vidim koliko nepazljivih pjesaka ima, koliko djece, vidim mamice koje ne drze dijete jer pricaju na telefon sa fukacem, vidim dosta vozaca koji voze kroz crveno a djeca na zadnji ili prednji sic na noge, ili glavu kroz prozor i dobacuju drugim vozacima.
Imam oko 15 godina vozackog iskustva, vozio sam i u CG, i van nje, obisao sam SAD uzduz i poprijeko, imam 700-800 000 km iza sebe...garantujem ti da sam prezivio i vidio mnogo stvari u saobracaju, garantujem ti da imam veliku gomilu vozackog iskustva i opet vozim po speed limitu, ponekad i sporije.
I kad bih imao sjutra udes bilo bi mi lakse jer znam da nisam to napravio zbog gluposti. A sto reci momku koji bez ikakvog vozackog iskustva vozi gradom u 1PM 120 na sat, kantu raspalu, ako npr. izgubi kontrolu i pokupi komplet bastu nekog lokala?
Daj mi sad razlog zbog kojeg podrzavas i branis vozace koji voze brzo.
Last edited by Fabia_Elegance!; 07-10-12 at 20:49.
TAKUMI
Momci, samo neka ste zdravo, i vi i ti sto vam "izlijecu". Ocigledno vam se nikad nije desilo da imate tezak udes kao pjesaci pa ne znate sta pricate.
svi vozaci u Cg voze preko limita, ako u PG vozis po ogranicenju, onda ti sviraju i psuju te, ja prvi vozim 60-70 kao i svi ostali...
da vozis do 120 kad okolo nema nikoga to je OK(sto znaci nocu ili rano ujutru), 150 je vec nesto drugo pa se desavaju ovakve stvari
She is only here to annoy herself!
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks