Grožan se opet potrudio da nabode nekog na startu trke, ovaj put je nastradao Veber. On ko da vozi demolition derby.
prva trka posle 15godina koju sam gledao citavih 5min...i ugasio tv...
Grožan se opet potrudio da nabode nekog na startu trke, ovaj put je nastradao Veber. On ko da vozi demolition derby.
Ovako... Zalio se u cetvrtak, zalio se u petak, zalio se juce na kvale i evo se zali i sad. I tako svaku trku, cijeli vikend kuknjava. Kakav jadnik.
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...-turn-1-clash/
i malo slika
Last edited by Petronas; 07-10-12 at 10:30.
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Penzos je danas objasnio.
Ne znam samo kome, možda Petrovu i Gloku. Rikardu je puvao u zadnji dio bolida baš kvalitetno.
Okle ovi uljezi na topic ljudi, sto je ovo?? Kakva je ovo navalica strucnjaka
OTAC F1 najvise zaradjenih pozicija danas, 12!
Telemetrija izgubljena na pocetku, dobra strategija ali ocekivano nekonkurentni Mercedes na ovakvoj stazi.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Aj neka sad neko nadje opravdanje za ovo SMECE od vozaca i od covjeka. Koji kompleksi auuu...
I onda se cudite sto ga cio svijet mrzi i pljuje.
Pi pi pi
http://www.f1racing.com.hr/formula-1...novih-dijelova
i sta je to strasno rekao/izjavio.
aj objasni molim te, al procitaj tekst prvo a ne naslov samo.
Ne gledah trku. Bicu subjektivan i reci da je Raikkonen potpuno regularan. Pitanje je bilo kad ce Alonso kiksati jednu trku. Ovakve izjave daje iz ocaja. Plan mu je bio da se danas koliko-toliko priblizi tituli, ali posto je failovo, postao je svijestan da ce trebati jos da gusla do titule, koju, realno, zasluzuje. Samo da ga presija sad ne unisti. Jos je incident u pitanju, znaci, do kraja mora neki gearbox ili nesto otkazat, po statistici. Opet Brazil odlucuje. Neprocjenjivo.
EDIT: Sad vidjeh start...Kimi regularan. Ne znam sta ce FIA (citaj "lobi ferraria") odluciti povodom incidenta.
Last edited by Sandor Kolar; 07-10-12 at 18:06.
Kimi je cist ko suza.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using Tapatalk II
TAKUMI
Ne gledah trku :/ al gledam neke klipove na jutub, jel moguce da je Grozni opet napravio zaebanciju?! Mada je Veber tako spor bio da je ovo sramotno. Brzina ocajna kao i pozicija u zavoju, bas mi nije jasna njegova situacija nikako.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kao prvo, slina treba da zna da se pred medijima ne kritikuje svoj tim. Mercedes na preko 10 trka nije imao ni jedan novi dio, pa se NAJVECI i Rosberg nisu zivi culi.
Kao drugo, sve i da su se svi zivi zakucali i Masa tako osvojio drugo mjesto, treba da mu cestita a ne u prvi plan istice kako je uzeo drugo mjesto na srecu. A najgore od svega je sto ga nije uzeo na srecu nego je danas Masa odvozio doktorski.
Pazi, jednom timski kolega zavrsi bolje od njega i on odma sere u novine.
Da te podsjetim, Zalosni je ove godine prosao u dosta trka na cistu i ludu srecu, pa Masa nijednom to nije rekao jer covjek nema komplekse za razliku od ovoga nesoja.
Zalosni...Mora da ima vise dostojanstva van staze. Stvarno je patetican sa ovakvim izjavama, ne ponasa se sampionski. Treba da kaze "Svaka cast Massi. Mislim da je Kimi kriv,ali idem dalje, sta je tu je.", sve i da ne misli to, mora da bude gospodin i da to izjavi. Ocigledno misli da mu PR nije potreban. Prepao se da ne usere sezonu, nesto kao Hamilton 2007, kad mu je mirisala titula, ali mu psiha nije dala da je osvoji...
ma zalosni je placi***** obicna,suvishan je svaki komentar,on je dno dna u f1
A kakvi ste vi experti
LPGTECH 067 854 548
A stvarno pazi mu glupe izjave.... samo mi nije jasno dje je to vidio LIJEVO od sebe butona? kad mu ej buton bio desno omg omg,masi svaka cast,milo mi je od para sto je osvojio 2 mjesto,zasluzio ga je,a kimi mu nista onamo nije kriv to se vidi iz aviona
There are currently 23 users browsing this thread. (0 members and 23 guests)
Bookmarks