Nevjerovatno, do kraja kampanje ce se govoriti o finansijeru PCG-a, univerzitetskom profesoru.
A o finansijerima DPS-a, DF-a ili SNP nista...
Oni se samofinansiraju
Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Nije ni prvi ni poslednji koji je utekao kad je bilo gusto jer postoje ljudi koji imaju kapital i jednostavno ne žele da svoj raskošan život dovode u opasnost ... lako je bilo nama bačat petarde i gledat unezvijereni narod po podruma jer smo bili djeca i boljela nas je ona rabota što će bit ... ne mogu zaboravit scenu dje trčim za prodavcem na tuški put da mi proda majcu a on bježi jer je sirena počela ... hahahahaha ... nezaboravno ljeto![]()
deuscroix
Nevjerovatno, do kraja kampanje ce se govoriti o finansijeru PCG-a, univerzitetskom profesoru.
A o finansijerima DPS-a, DF-a ili SNP nista...
Oni se samofinansiraju
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Kad smo vec kod politickih duela, kad je bio kod nas politicki duel ja se zadnjeg sjecam refernedum 2006 milo vs pedja
- Suzana Jovanovic MILOVANE KO SU ONI STA NUDE POJAVILI SU SE PRE TRI CETRI MESECA KOGA PREDSTAVLJAJU KOGA ZASTUPAJU...JEDNOSTAVNO NE VERUJEM IM...MEDA IZDVAJAM
for omkring en time siden · Synes godt om
Milovan Jankovic Ja znam 100% ko su ovi sto su nas JASALI&KRALI&UBIJALI&JEBALI U ZDRAVI MOZAK 23 godine, od njih mi KRV OCI ZALIJEVA ovih iz DPSa i SNPa, PRVOBORACA 91, da mi moze bit, da CRNI DJAVO SA ROGOVIMA DODJE, da njih zamijeni , ja BIH STAVIO PRST U UVO I POCEO DA PJEVAM, a ovijema POZITIVNIMA SE RADUJEM KAO MALO DIJETE JER LICE NA LJUDE , KOJI MIRE; A NE OVE STO SU NAS HUSKALI NA KLANJE PO KOMSILUKU.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Svi su cutali ko najvece PIZDE iz vlade, kad su iz Barske Luke LUDACI JNA, ili PARAVOJSKE SiCGe,
gadjali NATO avione, jedino je Misko Perovic ima mOOda , da upozori i PIZDE iz vlade republicke i savezne, da ako uniste jedinu LUKU, u CGi, nama KUKU, ZA NAVIJEK.
Zbog te izjave se morao SKLONIT OD DIVLJAKA GENERALA, koji danas barjace sa paletama po CGi, i preko Cilipa stigne do Italije, kod svoje scerke koja je studirala u Rimu.
Ovaj nas narod, ima pamcenje kao kokoske.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Uh, štrajkovao bih glađu, ali se bojim da ću se udebljat.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
html[/url]
Samo pogledajte kakvom stokom oni smatraju svoje glasace. Janko ministar rada, Mandic premijer...? Znaju od cega ce se covjek najeziti, kad bi postojao i promil sanse se to desi... Ali od ovakve gluposti, primitivne, neobradjne, neupakovane i glupe lazi, covjeku moze biti samo zao onih koji se zadovolje sa sakom soli, pa opet glasaju te lihvare.
Uh, krenuh da pricam o samom tekstu... Iz postovanja prema ostlim clanovima - necu. Vjerujem da smo.svi dovoljno pametni da uocimo o kakvom se losem pokusaju radi... Kome treba objasnjenje - zalud mu je.![]()
neko se mnogo dobro zjbva na narodni racun![]()
She is only here to annoy herself!
Mandić kojeg pominješ a koji je na platnom spisku ANB ( ako se sjetimo slučaja Joković Mandić samo što nije pozvao u rat kad su ga smijenili ) je zbilja toliko marginalan da bi sve preko mjesta ministra za manjine bila premija za njega i nema toga scenarija dje bi on odlučivao o novcu CG kojeg je zbog velikih lopova iz SDPS sve manje u državnu kasu a i to što ima oće brat bivšeg premijera da pokupi preko raznih ugovora !!! Jedini loši pokušaj što ja vidim odje je da ljudi koji nema dana a da ih neko iz okruženja ili EU ne pomene u najružnijem konteksu nastave da urušavaju ovaj narod koji zbilja počinje da pati od kompleksa zvanih Rumun,Bugar,Albanac,Moldavac,... jer smo zbilja ( htjeli to da priznamo ili ne ) postali margina EU u svemu a ponajviše u onome što se ne može kupit novcem ... srećno ( rudarski pozdrav )
deuscroix
''Opet novi izbori,
opet nove lazi,
sto su rekli jucer, to danas ne vazi,
sto udarci su nizi sve su vam drazi,
motike i hljeba,
to je sve sto narod trazi.
Cijenjeni biraci, pamuka beraci,
mazohisti sto bitno vam je ko najvise tlaci,
dok vas siba bicem, vi govorite jace,
ponovo birate da povecaju harace''
Evo još jedan text da plastično objasni koliko to nas ( radnike,poslovodje,inžinjere ) cijene investitori koji ne bi ni dolazli ( kao što mi ne idemo u Tursku da preuzimamo njihove fabrike ) da nam nije potrebna ruka spasa i svjesni su toga ...
ps: što bi narod rekao kako smo radili tako smo i dočekali...
Katnić vs Željezarci
Last edited by night_silence; 06-10-12 at 11:15.
deuscroix
Koliko znam, ostalo je bilo da se radnici izjasne da li prihvataju predlog o novim platama. Zna li ko jesu li zvanično i dali potvrdan odgovor?
Što se bureka tiče, ako je jedan Nikson mogao da ima Watergate, možemo i mi jedan Burekgate. Jeste da je mrsnije u odnosu na vodu, ali ja ionako ne postim.
Last edited by NHM; 06-10-12 at 11:40.
O samom tom cinu,jednoga slova nije slagao.
Zasto profesor sad to oce da predstavi drugacije,ne bih znao.
Ne zamjeram mu na tome,i nisam ocekivao da jedan vremesni srcani bolesnik uzme pusku i obuce uniformu,ali takodje ne mogu sad da svarim da je on tada u stvari proceran i sprijecen u nakani da do zadnje kapi krvi brani drzavu.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Sladak limun, sveprisutan u ljudskoj prorodi. Više puta sam navodio moju omiljenu foru pokojnog Mira Vickovića kad je komentarisao pozive snpovaca da se ide na Kosovo da se brani država. Ustade on i kaže nešto tipa: kad slušate ovu gospodu, reklo bi se da su sad sa Kosova stigli đe su branili srpski narod. Ko zna, možda su oni tamo i poginuli... Volio bih da imam snimak toga.
Očigledno da je takvo viđenje samog sebe karakteristično za sve naše krivotvorce prošlosti. Nećemo stvarno pominjat Mila koji se, po njegovoj priči, još od 92. zalagao za nezavisnost, samo nije bio dovoljno jak, nego je pripremao teren za crnogorsku nezavisnost. Stvarno nećemo pominjat. Nećemo.
koga briga je li perovic htio da napusti cg na ovaj ili onaj nacin, zasto i uz ciju pomoc
jebote, kakav jadan pokusaj spina
Vjerujem ti da znas o cemu pricas. Opet, interesantno mi je sto Dusko jednom rijecju nije pomenuo Vodjinu pricu da je Perovic prevezen preko granice u gepeku. Iz postovanja prema Perovicu ili nije Vodju htio da utjeruje u laz? Ako je ovo drugo - onda je malo neprofesionalno od drzavnog funkcionera da jednu javnu licnost hvata u lazi a drugoj precutkuje "ekonomisanje s istinom".
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks