da je meni jedna takva super osjetljiva nova high tech mashina ko vase da osjetim te gorivne razlike![]()
benzin u zadnje vrijeme na petrol ne valja nista...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
da je meni jedna takva super osjetljiva nova high tech mashina ko vase da osjetim te gorivne razlike![]()
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ma podji na petrol, cepiraj ga i vidjeces da je gorivo znatno bolje..
A jeste li vi svjesni da skoro sve pumpe kupuju isto gorivo, tj. Od jugopetrola?
Samo ga neki malo manje muljaju sa ko zna cim. Nebitno, vidjet cemo u ponedjeljak jel to problem bio.
rm -rf /
nije ni to mjerilo bas, predji 500-600, pa onda mjeri, jer oni vazda mogu dosut preko i kad izbaci pistolj...
(nečitko)
Ja sipah onog od 100 oktana na petrol kod stanice. Auto mi obično troši oko 5.4 a sa njim je 4.7...
Jes da je skuplje 6 centi nego "normalno", ali volim osjetiti potrošnju ispod 5
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
koji ti to benzinac trosi 4.7 o.O
She is only here to annoy herself!
ipak probaj na vecu kilometrazu... Npr. ako nije moglo vise, mozda se i prosulo nestomozda
![]()
(nečitko)
Gorivo u Crnoj Gori naredne sedmice trebalo bi da pojeftini, ukoliko ne bude naglih skokova na svjetskoj berzi.Iz Ministarstva ekonomije su potvrdili agenciji Mina business da se očekuje pad cijena benzina jer je prethodni obračunski period obilježio relativno stabilan valutni odnos eura i dolara, kao i stabilne vrijednosti dizel goriva na Platt’s kotacijama.- Benzinski naftni derivati su imali promjenljive vrijednosti na Platt’s kotacijama, ali pretpostavljamo da će njihova vrijednost omogućiti korekciju cijena i da ćemo imati konačno pojeftinjenje ovih naftnih derivata, kazali su iz Ministarstva ekonomije.Litar eurosupera 98 i 95 trenutno koštaju 1,54 eura, odnosno 1,5 eura. Litar eurodizela i eurodizela za komercijalne koštaju 1,38 eura, odnosno 1,16 eura, a lož ulje i lož ulje za grijanje 1,33 eura, odnosno 1,06 eura.Maksimalne maloprodajne cijene goriva u Crnoj Gori usklađuju se svakog drugog ponedjeljka u zavisnosti od promjene cijena naftnih derivata na međunarodnom tržištu (Mediterranean Platt's Ground) i valutnog odnosa eura i američkog dolara.
MILO,MILO,MILo![]()
Sve je to istina sto pise, tj zelim da vjerujem da je istina, ALI da nisu izbori, oglusili bi se na sve te cinjenice i drzali i dalje gorivo na ove cijene kao sto vecinu puta rade
Njak Njak Njak
i biće 5 dana po jeftinijoj cijeni pa će da je dignu više no što su je spustili.
nothing comes from violence and nothing ever could
ne moze 5 dana, ali za 2 nedelje ce je podic jer je tad novi obracun, tu sumnje nema, ili ako bude vrtoglavo pala cijena nafte na trzistu, nama ce ostat ista.
Last edited by Gorostas; 06-10-12 at 12:23.
Njak Njak Njak
pojeftinice 4, 5 ceenti![]()
Taman da uspem tada, nista danas![]()
rm -rf /
Pa zavuci glavu i pomirisi![]()
---Chelsea Fc---
i ne cudi se ako ne mirise lijepo, ipak 23 godine nije mijenjano novim
Njak Njak Njak
Izbori nam stizu... Bice down za 2 centa, a onda up za 5+
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks