A to kad bi tako druze bilo,onda bi ja davno Milioner bio,bez pomoci prijatelja...
Ahahah znaci provaljivanje zesce kladionice LOB,sinoc sam igrao Manchester S 1 kvota mi je bila 1.85 oko 18h sam uplatio tiket,pao sam na Milan,i onda sam otisao da ponovim tiket samo bez Milana oko 20h,i kvota na Manchester je porasla sa 1.85 na 2.10 i odma sam znao da nece doci,kao sto i nije,sada sam otisao da uplatim tiket i igrao sam Basel 1,kvota u kvotama od juce je bila 1.85 sada je 1.75,tako isto je i na Hanover sa 1.75 na 1.65 a to znaci da dolaze sigurno!
A to kad bi tako druze bilo,onda bi ja davno Milioner bio,bez pomoci prijatelja...
i bez pola/pola...
pricao sam vam.. momak u meridian je uhvatio 28 od 29 parova... kvota je bila 4000 i kusur.... taman tako treba igrati...domacina 10, 15 a kvote do 1.5... pa ako uleti uleti![]()
hahahahahahaha e pa pakaonebi onda imali dje uplatit tiket,sve bi pozatvarali
![]()
samo sto kad te nece,onda nece.. ne mozes pogoti ni 1.35![]()
Ovaj tiket noćas uzima pare. :P Pa kaaaže:
Anži GG
Inter 2
Lion 2
Totenhem 2
Tvente GG
Leverkuzen GG
Bordo GG
Napoli x2
Stutgard 2+ golova
Sa 1e za 236,59![]()
da izmalerisem samog sebe nakon sinocnjeg fijaska
inter 2 (navijacki)
rubin 1
atletiko m. 1
marselj 1
anzi 1
lacio daje dva gola u prvo poluvijeme.... kvota 3.70
A što fali Ligi Evrope? Ljepši fudbal se igra duplo nego u LŠ i 3 put ljepši golovi padaju...
p.s. Prilično sam ubijeđen u x2 na Maribor... Ekipa je kidalica.
Nemojte se zalecat na Bazela ne znam zasto podcjenjujete Genk..to mi je pravi mec za GG nekakakoHanover nisam nesto upoznat kako igra al vidim da pada kvota na oba
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Lacio 1-1
Atl Madrid 1-1
Marsej H1
Napoli tim2 2+
15kv
Fine su kvote..
Mada sad vidim da Falcao ne igra i ostatak ekipe je u manjem "mixu".
Ali bi isto trebalo da se gazi ovo.
2 dana LS sam lose prosao...
Ovo cu rekreativno...
Ali mi je fix dana Napoli daje 2+ golova 2.70 kvota...PSV sa ocajnom odbranom i obavezom da napada(ipak kuci igraju) ce da strada![]()
Inter - 2
Rubin - 1
Marsej - 1
Liverpul - 1
Sa 1 000 za 4 900![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Lazio 5+
Sparta 5+
pa dako dodje
---Chelsea Fc---
Poslusaj Orgulla pa ces po ulaza zivjet![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks