novi lokal gdje je bila picerija Leone, zaboravih mu neJm![]()
e kako me odrase danas kod martinovica
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
novi lokal gdje je bila picerija Leone, zaboravih mu neJm![]()
Novi lokal "Grad" dje je nekad bila "Lokanda" ili veoma davno "London"..imaju najeftinije cijene u gradu..
Vidi se da si se ulogovala samo da bi blatila restoran. Npr. riza mora da bude hladna.
AAAAA
Zna li ko kako se zove onaj novi butik u centar đe je terranova bila?
Mislim da je http://www.calliope.info/ a nisam sigurna 100%
Nisam bio ali mi vele prva prava pivnica u gradu na mjestu stare picerije Calabrija
http://www.facebook.com/pilsner.pivnica?fref=ts
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Je li jeftin taj calliope? :P
Kakve su cijene piva u pivnicu? npr Kozela?
all is worthwhile if the soul is not small .
Točena (i svijetlo i tamno) od 0.3l su 1.50€, od 0.5l 2.50€, u flašu ima samo svijetlo, ono je isto 1.50€.
Skupo za pivnicu. I to bas skupo. U mexicki je Kozel isto toliko. Ali ako je vec to pivnica morali su smanjiti bar 20 c.
all is worthwhile if the soul is not small .
otvoren je neki novi lokal u bokesku kako cuh - ''Mohito''. Cuo sam da imaju kao 90 vrsta koktela da su bas dobri a jeftini. Pravi ih onaj bivsi koktel majstor iz velveta . Neko bio?
kolko ja vidjeh, ima DVIJE vrste piva (Kozer i Pilsner). Dobro, ali preskupo za jednu pivnicu...
(nečitko)
Bijah i ja u tu pivnicu mnogo više sam očekivao.Ništa posebno, isto kao stara Kalabrija samo sa drugom namjenom dvije vrste piva glasna muzika (što nije običaj za pivnice) skupa hrana koljenica 8 kobasice 4,5 rebarca 6 itd
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
CITY food---Ivana Crnojevica 105, pored foto Nikic.
Omlet
Hemendeks
Bekendeks
Engleski dorucak
Slatke palacinke po posebnim receptima, obilne porcije.
Slane palacinke-tunjevina, sunka, prsuta, slanina, piletina...
Sendvici u somunu-prsuta,govedja, sunka, piletina, tunjevina, mocarela, rukola, zelena salata...Cijene od 2-2.50e
Espreso, kuvana, dojc, kapucino, nes---sve po 1e.
Radno vrijeme od 8-23h, s tim sto ce biti produzeno i do 02h posle ponoci. Navratite![]()
Hahaha...nisam, nisam![]()
Vala kad dodjem u CG dolazim da testiram! Srecno pa da ti taj posa bude bericetan!
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
Hvala. Za forumase specijalni popust![]()
extra palacinke
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks