vidim uveliko se radi asfalt...ma dobro je sve samo neka asfaltiraju ulice...
Pozitivna Crna Gora - Darko Pajović
Hrvatska građanska inicijativa - Ljerka Dragičević
Koalicija Zajedno - Miloje Šestović
Koalicija Evropska Crna Gora - Milo Đukanović
Socijalistička narodna partija – Srđan Milić
Koalicija Srpski nacionalni savez – Ranko Kadić
Demokratski front - Miodrag Lekić
Bošnjačka stranka - Rafet Husović
Grupa građana „Albanska omladinska alijansa“
Srpska sloga - Jovan Markuš
Koalicija Force i Građanske inicijative - Vaselj Siništaj
Politički savez Demokratske partije, Albanske alternative i Demokratskog saveza - Fatmir Đeka
Koalicija DUA i Partije demokratskog prosperiteta - Mehmet Zenka
Još vagam
Ne izlazim na izbore / neću glasati
Ovo "naprijed" previse koristite..Normalno je da se ide naprijed, vrijeme ide naprijed itd..
To je suvisna ijec koja ne znaci nista pa su je i ovi iz vladajuce koalicije uzeli kao takvu - besmisleno, sto pokazuje i njihov "trud" oko kampanje.
"Treba" - ne znaci nista. Isto sto sam rekla za Pozitivnu vazi i za vladajucu koaliciju kad su u pitanju experti na svjetskom nivou. Pokupili su neke "znj" strance za fiskalnu politiku kojima se dopada uvazavanje u CG i mlate praznu slamu otaljavajuci posao (veze s mozgom), iz ekonomije uopste (strani profesorcici bez biznis iskustva ni u jednoj sferi ekonomije- bleferi zbog lakseg skolovanja djece SDP/DPSovaca) neke lokalne savjetnike koji nisu uspjeli u svom poslu pa da ih uhljebe jer znaju neki strani jezik, i naravno cast nekim izuzecima, eto to je to.. Nista novo ne predlazu oni iz Pozitivne sto ovi iz vladajuce ne rade ali na nivou koji je takav kakav jeste -"uspjesnost" tih kapaciteta je vidljiva sa rezultatima CG u bilo cemu.
No, hajde da pokusamo "vidjeti" situaciju "pripreme" za sledece izbore za 4 god, ako Vasa Pozitivna dostigne neki ucesnicki Parlamentarni nivo..
Samostalni, bez koalicije - protiv vladajuce.. Jasno. Za 4 godine sta mogu uraditi? Medijski pokriveni (ukoliko ne dodje do nekog finansijskog sloma medija njihovih mentora - kriza itd), uce u hodu.. Koliko uticaja kao takvi mogu imati u Parlamentu? Njih nekoliko "nezavisnih"? Sto ce se cuti njihova rijec u nekim temama(mnoge teme znamo da svjesno odbijaju da komentarisu)? Sto ce pojedinacno postati poznati javnosti koja prati te sarade u Skupstini- koji obrazovni nivo ljudi prate Skupstinu? Postoji li mogucnost da neko od tih nekoliko poslanika bude kupljen, ucijenjen ili da predje u neku drugu partiju ili sta god, i onda sta?
![]()
Za 4 godine njihovog sjedenja u skupstini sta Drzavi i glasacima donosi?
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 03-10-12 at 12:04.
vidim uveliko se radi asfalt...ma dobro je sve samo neka asfaltiraju ulice...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
npr zabjelo,masline...
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Npr. Kroz cijelu opštinu Bar. Ubiše se od raborte. Asfaltira se na sve strane. Prave tereni za omaladinu. Ima još dosta toga ali svi znamo kako to ide ođe kod nas...
Nego kad prođu izbori sve stane od jednom. I onda čekajući sledeće izbore četri godine nekako brzo prođu pa ti se sve čini kao da se ipak nešto radi i završava a ono prođe 20 godina onako kao da je 20 minuta i kad se sve sabere ispada da se sve radilo i uređivalo svega 5-6 puta od kada sam se ja rodio ili od kada sam svijestan nekih stvari, računajući da su izbori svake četvrte godine. Izgleda nam je tako suđeno...
This time next year we'll be millionaires
Zar nije svima jasno da g. Perović, postupajući po svim pravilima volje za moć i pravilima političke igre, finansira dvije opozicione partije koje animiraju suprostavljena biračka tijela, dakle on faktički materijalno ne pokriva samo manjine ( bar ja ne znam za to)....To kažem zato što DF animira prosrpsko biračko tijelo, a PZCG procrnogorsko, tako da g.Perović, kao finansijer, ima win-win kombinaciju i animira sve one koji nisu debelo interesno zainteresovani i motivisani, ili duboko svjesni koliko je MNE krhka tvorevina, pa ne žele da eksperimentišu sa najvećim blagom posle porodice, zdravlja i ugleda-a to je sloboda i integritet države u kojoj osoba živi i u kojoj mu odrasta potomstvo.
Naime smatram da je MNE vrlo krhka državna tvorevina, poput nejljepšeg djeteta,ali koje je staro samo 6 godina...i samim tim vrlo je ranjivo i još slabašno, te mu još treba maksimalna podrška od partija koje su"suverenističke", a Pokret za Evropsku Crnu Goru je za tu ulogu BUKVALNO NEZAMJENLJIV!! Molim da o iznijetom dva puta razmisle oni koji žele da CG opstane kao potpuno suverena zemlja...jer se PAŽLJIVO MORA VAGATI PRIORITET U KONKRETNOJ POLITIČKOJ SITUACIJI U OKTOBRU 2012! Ja mislim da je DPSDP trenutno najpouzdaniji za strateške ciljeve moje zemlje, a moji politički oponenti da je vrijeme za promjene po svaku cijenu. Oba stava su legitimna i mogu se braniti, ali valja dobro razmisliti.
Još nešto o g. Peroviću: 99,99% partijskog (koalicionog) članstva PCG i DF ne mora ni znati za to privatno finansiranje njihovih partija i posljedice takve finansijske podrške! Najbolji primjer su nedavni izbori u Srbiji. Sjetite se kako je Mišković NAREDIO da Dinkić mora u vlast i kako je došlo do "lupinga" preko noći i do odluke da SPS napustu UGOVORENU KOALICIJU, U KOJU JE TADIĆ VJEROVAO BEZ OSTATKA. Dačić je sproveo tu maestralnu kombinaciju, a to je uradio kako bi ispoštovao njegovog finansijera MIškovića, koji je imao veliki interes da povrati veliki novac koji je u Dinkićevu partiju bio uložen od pomenutog i njegovih ortaka...a tako veliki novac se mogao zaraditi samo sa pozicije ministra za privredu i investicije, koja pozocija daje priliku da se utiče na poslove i koncesije! Pa će ubuduće Dinkić da daje poslove "onome kome treba" i kome je dužan (naravno da će to biti novoregistrovane firme, sa novim igračima i direktorima firmi koji dobijaju tendere i koncesije, a da se oni koji koji vuku konce neće pominjati). I to je ona prava, praktična, politika!!! One koji se ne mogu sjetiti, jer im nije bilo poznato, evo ja informišem o tokovima moći i novca u okruženju, i tvrdim da su moje informacije 100% pouzdane kad se tiče ove inervencije u korist Dinkića. Kako su i Dačić i Nikolić bili finansiran od pomenutog biznismena (ma finansirao je Mišković i DS, ali su ipak glavni njihovi finansijeri bili Beko, Drakulić i drugi), to je naplaćeno otprilike na način kako sam rekao, i to je bio jedini put i način da Dinkić dodje na vlast (Tadić se zaleteo i rekao da sa njim neće u koaliciju po cijenu života...a eto imao je ko hoće). Time su realizovani interesi najačeg srbijanskog oligarha, KAO I RUSIJE, koja ima veliki interes i velike direktne investicije u Srbiji.
Ovo pričam radi male komparativne analize.
Činjenica da u MNE pozicija nije igrala "djonom" prema g. Peroviću, kao što je srbijanska igrala svojevremeno prema Kariću ...napominjem da vlast uvjek može da igra prljavo, jer je po definiciji pozicija najjači mafijaš u jednoj državi (malo ljudi zna za tu super tačnu i proživljenu definiciju vlasti...ako se ne ponaša kao sofisticirani mafijaški bos treće generacije, poput Paćina u Kum 3, onda brzo padaju sa vlasti!)...medjutim, g.Peroviću je omogućeno takmičenje na političkoj areni CG, i to je za pohvalu.
Pozdrav,
PS
Ako su ovi moji postovi neprimjereni za forum (predugački, preteški, previše subjektivni po nekima, neintesantni zato što se ne tiču direktno CG), ili iz bilo kog razloga, osim ako se neko ne slaže sa njima zbog mog političkog opredijeljenja (koje je moje "diskreciono pravo")-molim da mi stavite na znanje...jer ne bih volio da zamaram nikoga...pa da "smanjim doživljaj" i želju za "voluminoznom"
analizom.
Last edited by Old Bone; 03-10-12 at 13:12.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
pricate o finansiranju i biznismenima i ostalim stvarima u politici. pa ko se imalo razumije u politici zna da je to normalno , ko je ucio ustav i pravo gradjana zna kako funkcionisu politicke partije.
pa svuda po svjetu u i mnogo demokradskijim sredinama od nase postoje mocnici koji finansiraju a time i kontrolisu politicare koji dodju na vlast. znaci ne postoji ta zemlja koja ne funkcionise tako, a naravno da taj finansijer ocekuje poslije da mu se vrati taj ulozen novac. jedino je nas DPS samofinasirajuca stranka, toliko je dugo u tome da njoj i ne trebaju finansijeri sada. tako nemojte otkrivati toplu vodu , imam je u bolijer.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Nije g. Perovic kao pojedinac sa novcem u akcijama svojih medijskih kuca i kamate u CKB na osnovu deponovanog, ni priblizan ovim koji su kapital rokadama poizbacali po svijetu.
Mali je on u odnosu na druge u CG. Za jedno odvojeno milionce iz istog mjesta, ovi iz vlasti su morali dobiti bar 100 u masi.
Politika - rekoste. A sto se tice ostalih, pa trosi se, ulaze se, placaju krediti itd.. Malo bi pregalantno djelovalo u ovoj ekonomskoj situaciji i to iz matematicke perspektive - da se toliko neko raznosi.
Sto se tice finansiranja kvazi opozicionih stranaka, na ovaj ili onaj nacin, ili njihovih pojedinaca, sve sa poklonima, stipendijama i poslovima za njihovu decicu, pa stanovima, poslovnim prohodnim putevima i prastanja poreza, struje, dugova.. Iha ko tu vodi kompletnu CG kvazi parlamentarnu scenu?
Da definisemo preciznije - to je "tranziciona" gramziva politika politicara drzava juzne polulopte i Balkana do ulaska CRO u EU - evoluirali..Još nešto:99,99% partijskog (koalicionog) članstva PCG i DF ne mora ni znati za to privatno finansiranje i posljedice takve finansijske podrške! Sjetite se kako je Mišković NAREDIO da Dinkić mora u vlast, da "zaradi" veliki novac koji je u njegovu partiju od pomenutog i njegovih ortaka uložen...a mogao ga je zaraditi samo sa pozicije ministra za privredu i investicije, koji daje poslove i koncesije! Sad će Dinkić da daje poslove "onome kome treba" (naravno da će to biti novoregistrovane firme, sa novim igračima i direktorima firmi koji dobijaju tendere i koncesije, a da se oni koji koji vuku konce neće pominjati). To je politika!!!
Srbija je Drzava koja ima reflektivnu moc nad CG u najgorem smislu nazalost.. Ono dobro iz Srbije se ne reflektuje nikako.![]()
Gospodinu Miskovicu je uzet debeo "reket" od drzave u stotinama miliona, i kao takav je "smiren" da "prezivi" njegov biznis. To vjerovatno znate.
Inace zanimljivija je uticajna linija Ruske Jakic sa poznatim kapitalom i biznisom uz naravno i CG i regionu poznatog- uticajnog "medijskog" maga..
Sto se tice ulaganja Rusije u Srbiju, ta prica je smijesna, jer sve sto su uzeli (drzavnu naftnu industriju) su uzeli bagatelno i na stetu Srbije. Ostalo su debelo izmoljeni moguci krediti. Sve sto vice g. Nikolic, da voli Rusiju najvise na svijetu, ali vise Srbiju i slicne gluposti, jeste uzaludno i smijesno, znajuci da Rusija nije trepnula kad je dala 5 milijardi Islandu da se izvuce iz krize, kad ni Norveska (a njihovi ljudi) nije mrdnula prstom. Toliko o "ljubavi" i sto Srbi misle da navuku Ruse..One koji se ne mogu sjetiti, jer im nije bilo poznato, evo ja informišem o tokovima moći i novca u okruženju, i tvrdim da su moje informacije 100% pouzdane kad se tiče ove inervencije u korist Dinkića. Dačiću je NAREDJENO da predje u koaliciju sa Nikolilćem, a da prethodno formira koaliciju sa Dinkićem, te da ga postavi tamo gdje kontroliše novac i biznis. Kako je i Nikolić bio finansiran od pomenutog biznismena, a jedini put i način da dodje na vlast je bio ovaj koji je sproveden, eto tako su realitovani interesi srbijanske finansijske oligarhije i Rusije, koja ima veliki interes i velike direktne investicije u Srbiji.
Kupovina polj. proizvoda i odrzavanje te linije, uz beneficije uvoza sa 'prepakiranjem' (zbog sopstvene Ruske drzave), to je to.
Ako je ta normalnost savremenih kontrola desavanja (bile su i ranije ali su primitivci mislili da mogu svasta raditi a da to niko ne vidi jer oni zmure dok rabotaju), nesto za pohvalu...onda..Takodje je činjenica da pozicija nije igrala "djonom", kao što je srbijanska postupala prema Kariću svojevremeno...A vlast uvjek može da igra prljavo, jer je po definiciji pozicija najjači mafijaš u jednoj državi (malo ljudi zna za tu super tačnu i proživljenu definiciju vlasti...ako se ne ponaša kao sofisticirani mafijaški bos treće generacije, poput Paćina u Kum 3, onda brzo padaju sa vlasti!)...medjutim, g.Peroviću je omogućeno takmičenje na političkoj areni CG, i to je za pohvalu.![]()
Svakome je omoguceno i u zapadnom svijetu, ukoliko je taj bistar toliko da krece s vrha, a ne sa dna.. Na dnu ih pojedu sitne ribe u startu.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 03-10-12 at 13:19.
Razumijem da neko na politickoj sceni ne vidi stranku za koju bi glasao, ali opet ne razumijem ljude koji se godinama zale, kukaju i proklinju rezim, a onda kad dodju izbori ostanu doma jer ,,opozicija je nikakva''.
P r i m o r a c
Hm, očuvanje suverenosti... Krivo mi je da se formalno pravni suverenitet jedne države u praksi odražava kao totalna nemoć u odnosu na nekoliko pojedinaca. Mislim, jasno je meni da bi u bilo kakvoj zajednici pojedinci bili neđe van granica Crne Gore (kao što su i bili), ali me nimalo ne tješi to što me sistematski uništavaju domaće bitange. Ko je malo čitao Fromm-a, zna za razliku između slobode "za" i slobode "od".
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
B+G,
Neizmjerno hvala što si (ovo se dešava sad već drugi put) na izuzetno jasan način objasnio ono što je ostalo nedorečeno, i što vidim da je (ne vjerujem iz zle namjere 11/11/11, već zBog njegove povišene osjetljivosti) interpretirano pogrešno.
Sve si zaista lijepo objasnio i ja nemam potrebu ništa više dodat.
11/11/11,
Crnogorci jesu i mogu biti i pravoslavni i muslimani i katolici ili ne znam već što...Svi su oni podjednako "pravi". Dakle, ovdje
nije problem Pozitivne CG u njihovim prezimenima (Jasavić, Abazović, Micev itd), taman posla, već u činjenici da se navedene osobe ne osjećaju Crnogorcima već pripadnicima drugih naroda. No ni to samo po sebi ne bi bilo problem, već možda čak i bogatstvo Pozitivne, ali sve poprima drugačiju dimenziju ukoliko su baš ti troje (pored Pajovića) jedina 3 prepoznatljivija lica Pozitivne. Kako je to fino objasnio B+G, jednostavno ako stalno isturaš baš te ljude onda se većina stanovništva teže identifikuje s njima. Razumiješ sad o čemu je riječ?
Moja namjera je bila da tek dobronamjerno skrenem pažnju na nešto o čemu bi u Pozitivnoj trebali imati senzibiliteta, a ne (ne daj Bože) da podvajam ljude i iste dijelim na "prave" i "krive".
Lično sam ponosan na to što Crnogoraca ima i pravoslavnih i muslimana i katolika, pa čak i to što ih ima i ateista. To je najbolji dokaz da se radi o zdravoj i potpuno afirmisanoj naciji.
Last edited by El Re; 04-10-12 at 18:40.
ORA ET LABORA
http://elre-montenegro.blogspot.com/
Naravno, da treba poštovati državu u jojoj se živi i radi. No to ne znači da ne treba raditi na njenom unapređenju, na promjenama...
No, meni je malo problematičan dio koji sam boldovao. Na osnovu čega tvrdiš da su nacionalni Crnogorci većinski narod i da tu činjenicu treba poštovati?
Ljudi, ja bih u ovom trenutku zaboravio nacionalne podjele, kada je to nama dobra donijelo? Svi znamo ko smo, sto smo i od koga smo, to nam niko uzet nemoze, ono sto nam uzimaju i mogu uzeti je nasa sadasnjost i buducnost... Otrasceni samo zlo donose, ka' sto su ga uvijek i sijali...
Nije nam dobra donijelo ni jedno ni drugo ni podjele ni bačanje nacije pod noge ka što su neki učinjeli prije stotinjak godina.
Neki očigledno ne znaju ko su i od koga su.
Jedni pokušavaju uzeti prošlost a drugi sadašnjost i budućnost,tako da..
Znamo ko su ti ostrašćeni pa ih nazovi drugi put punim imenom,ok...
Najveći problem je ta podjela koja je od 90tih baš izražena. Kad ljudi tako gledaju stvari onda mi recite što je ateista u CG i kako se on piše i u koju partiju on ide i svrstava se?
To je taj problem i taktika koju koristi DPS evo već godinama, tada su ratovali sa svima okolo a sada ratuju sami za sebe unutar granica CG. Podijeliše nas na sve živo moguće pa onda se narod svađa i mrze jedni druge.A DPS vlada bez problema i boli ih uvo oćemo li se mi svađat ili ne, to im čak i odgovara.
This time next year we'll be millionaires
Sparky, ta podjela je od kada postojimo, kad nismo mogli na druge "udarat" na sebe smo, pune su nam jame bratskih kostiju, mi vecih krvnika od nas samih nemamo niti nam trebaju... I sada je odlicno da se prebrojimo dje je ko i kome se klanja..., a fukare i lopove cemo cuvat' (jer oni imaju po jednu glavu za sve), kako mi to samo umijemo...
Vijugam i ja konotaciju drugog posta što čoek napisa, koliko god sarkastična bila. Ali joj istovremeno ne vidim mjesta, osim u slučaju da preskočim prvi post, kako si to tačno i postavio.
I, skroz tačno opet, kontam i krajnje specifičan senzibilitet svih nas po navedenom pitanju, kroz koje se, žalosno ali tradicionalno, vječito krećemo od diskriminacije do pozitivne diskriminacije, jer nekakvom ekvilibrijumu nismo gotovi.
Što se tiče onog dijela da se to dešava po drugi put, kuku majko, znam i ja kakvu to konotaciju na ovom mjestu može da ponese. Nadam se da razumiješ da bih, oba puta, ovo isto uradio i da se odnosilo na postove bilo koga drugog. Iako su, kako ja to vidim, tvoji postovi krajnje smisleni, koncizni i principijelni, tako da iskrivljena tumačenja baš umiju da upadnu u oči.
Takođe se nadam da će se ođe otvorit i neka nova tema o Slavku i LSCG-u, ili bolje razmotrit ona mračna, memljiva dps-ovska strana moje ličnosti, ili će neko reć da je crveno najljepša boja na svijet, ma kakvi god đao, samo da obojica što prije dođemo u priliku da se posporimo ( i, po mogućnosti, amputiramo onaj zdravi dio ličnosti koji proizvodi poštovanje prema svemu iskreno mislećem i dobronamjernom u tom sporenju ), te time razbijemo sve glasove o homo- emotivnoj- udbaškoj vezi među nama, koje već čujem kako tutnje i čekaju da Hari i Amni skrenu đe pogled na par sekundi.
Si nada nos salva de la muerte, al menos que el amor nos salve de la vida.
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Imate sve na netu oko izjasnjavanja, kad su bili jedno, kad drugo..
Na Berlinskom kongresu je priznata drzava, a kasnije su se pridruzili priznatoj drzavi CG ostale teritorije koje su danas CG. Zato, jesu Crnogorci stvorili CG, a drugi prisli, i dugo ponosno prihvatali da su Crnogorci..
I da, zna se da su te divlje plemenske teritorije (sa pametnim ljudima) shvatili cifru/ kostanje ucesca bilo koga na Berlinskom kongresu, pa su u cast i zahvalnost pridruzenja Drzavi CG, poklanjali najbolju lokalnu zemlju, sume itd Petrovicima. Znali su da bi bili i bez njihovog pitanja podijeljeni drugim drzavama. Zato nisu ni usli kao federativne terotorije, vec se pripojili Drzavi CG i prihvatili nacionalnost CG.
No, ometa se tema sa ovakvim upadicama.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 03-10-12 at 17:24.
Ja bih vas od srca zamolio da to ucinite, jer nacionalno - istorijskim frustracijama ovdje nije mjesto.
Evo rezultata Cedemovih anketa neposredno prije izbora i upoređivanje sa rezultatima izbora, počev od referenduma 2006 . Zadnja kolona označava koliko su dodali/ oduzeli
Referendum 2006
Crna Gora kao nezavisna država CEDEM Rezultat Greška
anketa / rezultatDA 56,3 % 55,5 % + 0,8 % NE 43,7 % 44,5 % - 0,8 %
Parlamentarni izbori 2006
Naziv liste CEDEM anketa Rezultati izbora Greška
anketa / rezultatDPS-SDP 45,1% 48,62 % - 3,52 % SNP-NS-SS 18,8% 14,07 % + 4,73 % PzP 16,2% 13,13 % + 3,07 % Srpska lista 11,1% 14,68 % - 3,58 % Liberali i Bošnjacka
stranka6,5% 3,76 % + 2,74 %
Predsjednički izbori 2008
Kandidat CEDEM anketa Rezultati izbora Greška
anketa / rezultatFilip Vujanović 52,8 % 51,89 % + 0,91 % Andrija Mandić 19,1 % 19,55 % - 0,45 % Nebojša Medojević 18,3 % 16,64 % +1,66 % Srđan Milić 9,8 % 11,92 % - 2,12 %
Parlamentarni izbori 2009
Naziv liste CEDEM anketa Rezultati izbora Greška
anketa / rezultatEvropska Crna Gora DPS. SDP. BS. HGI 51,2 % 51,02 % + 0,18 % SNP 16,8 % 16,54 % + 0,26 % Nova srpska demokratija 12,0 % 9,06 % + 2,94 % Pokret za promjene 6,3 % 5,93 % + 0,37 % Narodnjačka koalicija – NS, DSS 1,0 % 2,86 % - 1,86 % Koalicija LP, DC 2,9 % 2,66 % + 0,14 % Stranka penzionera i invalida 3,5 % 2,33 + 1,17 %
Odstupanja su zaista minimalna, osim u slučaju parlamentarnih izbora 2006, ali nijesu bez razloga na sljedećoj stranici postavili grafikon (koji sam postavio) mogućnosti pregrupisavanja glasova. Doduše, prelivanje se odvijalo i u smjeru LP/ BS u SDPS (čega nije bilo u anketi). Ovo ostalo je bilo, skoro pa perfektno. Uopšte ne znam kako uspiju da nađu pravi uzorak u ovako heterogenoj sredini / sredinama, a isto me fascinira i kod CEMI-ja i preliminarnim rezultatima rađenih po uzorku. Da ne govorimo o tome da su po objavljivanju anketa uvijek od istih šarlatana (PZP, NOVA SD) optuživani da objavljuju lažne ankete a, da ironija bude veća, njihovi rezultati na izborima su bili gori od onih sa ankete. O izvinjenju i pokrivanju ušima nakon izbora je iluzorno i govoriti. Evo, baš da vidimo koliko će Bešić ovaj put pogoditi.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks