proporcionalno za ovaj mjesec(20-30 centi), ostatak na naredni racun.
ako sad aktiviram arenusport oce li mi doci uz racun za ovaj mjesec tih 5e za koriscenje ova dva dana?
proporcionalno za ovaj mjesec(20-30 centi), ostatak na naredni racun.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
znam da je pff ovo moje sad pitanje ali bih molio nekog da mi odgovori
Zasto na ovu obicnu antenu nema Prve i Atlas Tv, i dal ce ih vise biti?
``ljudi su da razmijene i uvaze misljenja, a zivotinje da se kolju i ujedaju jer nemaju mozga``
Oba kanala i ostalih 78 i 5 HD kanala digitalno na Extra TV.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Da li ce te ukljuciti utakmicu Partizan Rubin umjesto Arene4 kao proslu utakmicu u LE?
o yes![]()
Utakmica u HD za korisnike optike http://www.telekom.me/optika-do-kuce...est-box-1.nspx i pretplatnike arenasport paketa.
Last edited by Sale; 01-10-12 at 14:06.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
imate arenu 1 pa sa njom radite sto ocete, ako se desi da zbog vasih hirova ja ne mogu gledati slovenacki maribor na areni 4 koju redovno placam u posebnom paketu to ce stvarno bit znak da vi prosto trazite zalbu...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Djelimicno si u pravu. Ali kanal se mijenja sa drugim arenasport kanalom, pa ti svakako dobijas 4 arene.
Ali čovjek samo oće ono što plaća, ne zamjenu.
Sent via pisaća mašina Galaxy Note
90% gledalaca radije bi gledali Partizan nego Maribor
I ja!
A po tome 90 posto ljudi bi gledali prije spanku ligu no bosansku, pa ne vidim da im extra tv izlazi u susret!
Ako palcam Arenu 1234, ocu da gledam Maribor!
Kad vec pomenu optiku, ima li kakvih naznaka da ce se s njom pocet i u druge gradove?
Vama je problem sto ce pustiti Partizan,bilo ko drugi da igra ne bi bilo problema.
Propala im firma lopovska
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2
Sate sate sate
Jedno pitanje...Gledah National Geographic,i pojavi se reklama na našem jeziku za FOX tv..I u reklami narator ili kako se već zove,naglašava uskoro tad i tad,obratite se svojim operaterima..Ima li što u vezi ovoga,znači Fox tv.?!
I dalje navijam za Fenerbahce, ali odavno nijesam imao priliku da gledam neku slovenacku ekipu a posto sam pretplacen na ArenaSport paket u sklopu kojeg se nalazi i kanal Arenasport4 koji direktno prenosi Lazio-Maribor naravno da cu iskoristiti priliku i pogledati duel ekipe iz bivse SFRJ protiv jedne od jacih italijanskih ekipa...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Na osnovu člana 88 tačke 2 Ustava Republike Crne Gore donosim Ukaz o proglašenju Zakona o zaštiti potrošača
Proglašavam Zakon o zaštiti potrošača, koji je donijela Ustavotvorna skupština Republike Crne Gore na drugoj sjednici prvog redovnog zasijedanja u 2007. godini, dana 8. maja 2007. godine.
Broj: 01-645/2 Podgorica, 14. maja 2007. godine
Predsjednik Republike Crne Gore,
Filip Vujanović, s.r.
Zakon o zaštiti potrošača
Zakon je objavljen u "Službenom listu RCG", br. 26/2007 od 16.5.2007. godine.
I OSNOVNE ODREDBE
Predmet zakona
Član 1
Ovim zakonom utvrńuju se osnovna prava potrošača pri kupovini roba i usluga, način ostvarivanja i postupak zaštite prava potrošača.
Definicije osnovnih pojmova
Član 2
Pojedini izrazi upotrijebljeni u ovom zakonu imaju slijedeće značenje:
1) proizvod je roba ili usluga koja može biti u prometu uključujući i javne usluge;
potrošač je fizičko lice koje kupuje, poručuje, prima, koristi robe ili usluge uključujući i javne usluge u neposlovne, odnosno neprofesionalne svrhe ili kome je upućena ponuda za robu ili uslugu;
11) trgovac je lice koje prodaje robu ili pruža usluge potrošačima;
III ZAŠTITA EKONOMSKIH INTERESA POTROŠAČA
Obaveze trgovca
Član 12
Trgovac je dužan da prilikom prodaje proizvoda potrošaču isporuči:
1) proizvode u tačnoj mjeri ili količini;
2) proizvod, odnosno količinu proizvoda koju traži kad je ta količina na raspolaganju, ako zakonom ili drugim propisom nije drukčije utvrdjeno;
3) proizvode propisanog, odnosno ugovorenog kvaliteta, a ako kvalitet nije propisan, odnosno ugovoren - uobičajenog kvaliteta;
Član 67
(1) Zabranjenim ponašanjem trgovca naročito se smatra:
1) saopštavanje netačnih, nepotpunih, nejasnih i dvosmislenih informacija o proizvodu ili uslovima prodaje kojima se potrošač dovodi u zabludu prilikom kupovine proizvoda;
4) uvjeravanje potrošača da je nedozvoljeni promet proizvoda zakonit;
VIII SANKCIJE
Prekršaji
Član 128
(1) Novčanom kaznom od tridesetostrukog do tristostrukog iznosa minimalne zarade u Republici kazniće se za prekršaj trgovac ili distributer, ako:
4) prilikom prodaje proizvoda potrošaču ne obezbijedi proizvode propisanog, odnosno ugovorenog kvaliteta, a ako kvalitet nije propisan, odnosno ugovoren - uobičajenog kvaliteta
Član 130
(1) Novčanom kaznom od desetostrukog do stostrukog iznosa minimalne zarade u Republici kazniće se za prekršaj trgovac, ako:
2) prilikom prodaje proizvoda potrošaču ne obezbijedi proizvod, odnosno količinu proizvoda koju traži kad je ta količina na raspolaganju
Član 134
(1) Ako je trgovac, davalac reklame ili lice koje raspolaže sredstvom za masovnu komunikaciju prekršajem učinio štetu ili nije izvršio obavezu ili je pribavio imovinsku korist koja je veća od propisane maksimalne novčane kazne, kazniće se novčanom kaznom do dvostrukog iznosa učinjene štete, neizvršene obaveze ili pribavljene imovinske koristi.
Ovdje problem cini mi se sto se daje utakmica Srpskog kluba.
Eto zaradićeš dvije pretplate na Arenu džabe![]()
There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)
Bookmarks