Quote Originally Posted by lepetanac View Post
jel ono MAJA rece
Niko obrazovan, zdravstveno normalan i nezavistan ne bi glasao za ovo sto je ponudjeno.
Mislim da se tu mi "apstinenti" i oni koji ce da glasaju za ponudjeno razlikujemo drasticno, i po obrazovnim, kulturoloskim i etickim normama
pa vama apstinentima svaka cast, ostavljate nenormalnima, neobrazovanima i zavisnicima da odlucuju ko ce da vodi zemlju u kojoj zivimo a poslije se cudite zasto je to ovako kako jeste.
da ste obrazovani ne bi to radili.
Moja poruka je upucena onima koji su provristali od bijesa zbog legitimnog stava nas glasaca koji cemo da iscooliramo ovaj pozorisni izbor na pol. sceni. Ako i Vi imate slicne porive kao i navedeni, onda...Isto.
Kao sto su oni i Vi sebi dali za pravo da pokusate da optuzujete nas jer nismo ni zavisni od pol. partija, ni lakovjerni, ni pohlepni, ni idioti koji vjeruju u sarene laze i ovu glupavu igru kvazi procjene gorih od gorih a svi ste samo tu zbog licnih interesa koje ocekujete.. Kao Vas briga za buducnost CG, a ovamo aktivisti, zavisnici, korisnici budzeta, partija, deraca CG budzeta.. Ma hajte molim Vas.. To za malu djecu i teen forum.

Hvala Lepo